Какви са тия принцове дето се търгуват на БФБ ? Принц Фон Пройсен Кепитъл Лимитед АД ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Най малко бих си признал че съм се издънил с избора си.
И никой не говори непременно за криминална вина, аз не съм политик, ала политиците/министрите си носят политическа отговорност за големи скандали в ресорите си....вкл. и от бездействие продължило доста години.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
-1
ако ти назначиш някой да се занимава с портфейла ти за южна америка и той занули акаунта ти там ......... ти каква вина ще имаш за това, че да ти се търси отговорност?
ако шефа на комисията по хазарт е докладвал на 4ерешаря да нарушенията божкови ...... тогава вече е друга бира
И никой не говори непременно за криминална вина, аз не съм политик, ала политиците/министрите си носят политическа отговорност за големи скандали в ресорите си....вкл. и от бездействие продължило доста години.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
E, бананова си е някакси по коректно, ала най точно си е черешова.
Само не ми е ясно защо принципала на тия ( дето трябва да упражнява контрол върху тях) си е ни череша брал ни лук мирисал....
ако ти назначиш някой да се занимава с портфейла ти за южна америка и той занули акаунта ти там ......... ти каква вина ще имаш за това, че да ти се търси отговорност?
ако шефа на комисията по хазарт е докладвал на 4ерешаря да нарушенията божкови ...... тогава вече е друга бираLast edited by polki; 29.01.2020, 19:03.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
По точно е да се нарича прокурорска република !
Само не ми е ясно защо принципала на тия ( дето трябва да упражнява контрол върху тях) си е ни череша брал ни лук мирисал....
Междувременно Гешев обяви, че 8 служители на Държавната комисия по хазарта са в ареста. Сред тях е и председателят Александър Георгиев. Според прокуратурата той също е бил част от организирана престъпна група.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНакъде върви държавата? Гледам още вървят реклами на лотарията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Защо ползваш линейна графика? Аз мисля че е по-правилно да ползваш логаритмична.Ако искаш покажи логаритмичната. И дали видът на графиката би променил това, което се забелязва на линейната?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнениеНякаква аналогия някой вижда ли тук? Имам предвид по-специално периодите 12.2015 - 07.2016 и 07.2019 - 01.2020?
https://www.tradingview.com/x/oKoOZRpBLast edited by Агресивен бик; 28.01.2020, 19:56.
Коментар
-
Някаква аналогия някой вижда ли тук? Имам предвид по-специално периодите 12.2015 - 07.2016 и 07.2019 - 01.2020?
https://www.tradingview.com/x/oKoOZRpB
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТолкова ни е плитък пазара, че дребни разпродажби свалят цените на някои акции с по няколко процента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Брат това вече две години го пишеш, ама не ставаТова разбира се не трябва да те спира да го пишеш и през следващите години
Все някога ще стане работата и ти ще се хвалиш че си познал
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНякой продава акции от Софикс. Това има ли общо с добрите новини за кандидатурата ни за еврозоната?
Коментар
Коментар