If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Равен, такъв сценария е напълно възможен Звучи в момента за почти всеки като пълен абсурд но е много лесно да се случи.
Знаеш че 10 милиона са нищо пари както е тръгнало и при привличане на ПФ-та, застрахователи, чужди инвеститори, местни ДФта, и местни депозанти ами то 10 милиона от кой по напред Този фонд може да привлече МНОГО пара Дори не искам да спекулирам къде е тавана за който си мисля
Ако това се случи на Ники и компания ще им целуваме ръката
А аз ще се пенсионирам още докато мога да правя големи глупости
Ако за година две този фонд удари десетина милиона, като нищо можем да видим софикс 1500. Ако се получи хубав тренд нагоре - както изглежда че се получава лесното купуване на акции ще става все по трудно. Фрий флоута все повече ще намалява и цените все повече ще растят. По някое време може да се получи и експоненциален ръст.
Равен, такъв сценария е напълно възможен Звучи в момента за почти всеки като пълен абсурд но е много лесно да се случи.
Знаеш че 10 милиона са нищо пари както е тръгнало и при привличане на ПФ-та, застрахователи, чужди инвеститори, местни ДФта, и местни депозанти ами то 10 милиона от кой по напред Този фонд може да привлече МНОГО пара Дори не искам да спекулирам къде е тавана за който си мисля
Ако това се случи на Ники и компания ще им целуваме ръката
Оптимизма е хубаво нещо, ако не го откъсваме от реализЪма !!!
На 15%вият дано му върже кеша и добре да го вложи , при възможност.
Днес си пропуснах по големия профит при ХЕС, но никой не ми е виновен, че дръпнах
по рано поръчката си от 3,70 - Става пазар тия дни !!!
Софарма АД информира, че от 27 септември до и включително 28 септември 2016 Дружеството изкупи обратно 97 705 собствени акции представляващи 0.07% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 285 115.51 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 2.91.
Хе хе, връщам се аз и що да видя - даже Равния станал raging bull... и то какъв
1500 точки, пак ще влизаме ЕС ли, що ли...или ще излизаме..
Равен - промени ли си желязното правило за не повече от 10% на бфб ?
Тъй като те слушам - май си...
Тцъ То това правило не идва от липсата на вяра, че БФБ може да расте. Идва от тоталната ми липса на вяра в българските политици, а и в българския избирател
Ръста за тази седмица беше повече от достатъчен, даже е здравословно да върне малко, на това се надяват повечето играчи и да видят дали не е свързано с края на тримесечието. Ще поживеем и ще видим. Сигурен съм че ръста ще продължи още поне 1/2 година, ако няма политически изгъзици.
Аз пък си мисля,че вече е време да спрем да си чешим езиците и да се съсродочим
върху търговията.Стига с тия глупави вербални манипулации.Не е станало кой знае
какво освен ,че няколко позиции скочиха с по няколко стотинки,чудо голямо и всичко
живо философства.
Ръста за тази седмица беше повече от достатъчен, даже е здравословно да върне малко, на това се надяват повечето играчи и да видят дали не е свързано с края на тримесечието. Ще поживеем и ще видим. Сигурен съм че ръста ще продължи още поне 1/2 година, ако няма политически изгъзици.
Четирицефрен Софикс до 1-2 години граничи с абсурда, предният път като бяхме там медианните печалби растяха с над 30% годишно, сега няма такива индикации. Ниската ликвидност обаче съчетана с еуфория на цените, а не в отчетите не може да бъде пренебрегвана. За същщщият период/1-2 години/ Софикс спокойно може да даде 70-100 % от дъно до връх без нищо съществено да се промени в икономиката.
Коментар