If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спрете се де! Нали това е все пак тема, в която се коментира БФБ Аз искам като вляза в тази тема да чета за борсата, а не за боклук или за пенсии.
Само за месец, портфейлът ми е яко нагоре.
Неочaквано и за мен, но факт. Искам да използвам случая и да нахвърлям нещо като стратегия,(нарочно го казвам така, защото не искам да изпадам в подробности), Но ако имате акции, които ви "дразнят," не ви "кефят", "ходят ви по нервите", не растат или ви носят отрицателни емоции - изхвърляйте ги без никакви пристрастия,
Ще видите, че е значително по-добре в последствие, После все ще улучите златната рибка... и ефекта е като тапа от шампанско - портфейла се изстрелва в орбита
Какво става? Върви ли търговията? Върви ли Доверие и Алтерко?
Иначе да се сравнява живота тук и в нормалната Европа е все едно БФБ с техните борси?
На някои БФБ им харесва, такава каквато е, те така и в за живота в БГ. Който е тарикат, измамник - БГ е рай, те така и на БФБ. Цените падат и скачат по 10 пъти - не е ли добре? Става далавера, къде го има на запад.
Коментар