Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Подходящ акцент си дал.
Смисълът на кризите в един по-общ план е:
- разчистване на каналите от икономически боклук, разбиран като стари, неефективни, изпаднали в несъстоятелност активности и ...
- акуширане появата на нови технологии, нови идеи, нови капитали, които носят прогреса.
Практически картината е по-сложна. Всеки гледа да спаси кожата, прави се на това, което не е и др. разни.
А пък и качеството и характеристиките на настоящата "криза" са много особени.
Ако разгърнем дегизировката на "новото" и "прогресивното", отдолу могат да ни чакат изненади!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
А не, бизнеси от миналия век не, нереформирани също, тюрлю гювечи също не. Само бизнеси от 21 в., на новото 2020 десетилетие, но не и такива които се правят само на модерни, има такива примeри, уж софтуер, а то продажба на мишки и т.н.
Смисълът на кризите в един по-общ план е:
- разчистване на каналите от икономически боклук, разбиран като стари, неефективни, изпаднали в несъстоятелност активности и ...
- акуширане появата на нови технологии, нови идеи, нови капитали, които носят прогреса.
Практически картината е по-сложна. Всеки гледа да спаси кожата, прави се на това, което не е и др. разни.
А пък и качеството и характеристиките на настоящата "криза" са много особени.
Ако разгърнем дегизировката на "новото" и "прогресивното", отдолу могат да ни чакат изненади!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента си купи Акумулаторчета ако искаш да си купиш нещо от цени на спада.....
Коментар
-
Почти съм сигурен, и мене ме яд, че не купих от нивата преди седмица-две. Ако падне пак така, няма да има кой да продава, а купувачи ще ма много.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Всеки път припомняш с едно и също поведение по време на ръст, колко не ти понася да гледаш, как друг прави печалба. Мисля че за 13 години тук това го показваш за пети шести път.
Моят интерест е да бъда главен ВикаЧ и да продам без много шум Фармите си и Трасетата около 3,30-3,50 с 50% печалба докато има купувачи и да ви гледам сейра а не да ви спирам устрема....Казах си мнението и изчезвам да не Ви преча.....
Коментар
-
Почти съм сигурен, и мене ме яд, че не купих от нивата преди седмица-две. Ако падне пак така, няма да има кой да продава, а купувачи ще ма много.
- 1 like
Коментар
-
Сигурен ли си в това .... да приемем даже че това е дъното около 400 и като всички продали си купят акции до 460 пункта Софикс ,какво правим.....нема купувачи и нема продавачи....Това не го ли гледахме към 560- 580 две години сега ще е в добрия случай 460-470 ....в лошия отиваме на 350....а иначе избори в щатите и рецесия в БГ....
Коментар
-
Мечките получиха своето. Ако вземем най-ликвидната акция Хим връх от 2.55 падна до 0.80. Това е много по-сериозен спад от Уолстрит, много повече засегнат от тоя т.н. ковид. Ако някоя мечка не се е нахранила, си е нейн приблем, имаше храна и време, че и сега има още огризки.а иначе избори в щатите и рецесия в БГ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесменяйте никовете, че някои доста ги засрахте...утре ще е по-скъпо от днес
та с други думи граби народе
Last edited by al4en; 07.04.2020, 16:35.
Коментар
-
Точно така нервен съм ,три години ви четох простотиите за мечките , за бруталните ралита и Софикс 1000 и т.н и след нокаут на 90 % от Вас почваме същото със същите никове ....Ама много съм нервен......щото имат очи да ни просветляват като малоумни.....Ама стига манипулации и лъжи..!
Малко уважение към четящите ...Моля!М.... . ш..... ..й.о!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Точно така нервен съм ,три години ви четох простотиите за мечките , за бруталните ралита и Софикс 1000 и т.н и след нокаут на 90 % от Вас почваме същото със същите никове ....Ама много съм нервен......щото имат очи да ни просветляват като малоумни.....Ама стига манипулации и лъжи..!
Малко уважение към четящите ...Моля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
изнервен изглеждаш ...... що така, бе, цеце?
Малко уважение към четящите ...Моля!
- 1 like
Коментар
-
Търсиш балъци да ти крепят репото ли....А?А по спокойно , в момента сме в корекция на спада..? Обикновено става че тези който са продали най ниско после купуват най високо на корекцийкат и и пият двойна студена вода....
Хайде оставям ви да творите историята на Вирус Поледицата....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар