Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Прясна положителна новина от сутринта за добро утро- Бордът на ББР начело с офшоркаджията щял да бъде "освободен"
Кире, добре ли е, май ще го отчетеш положително
Да видим как ще отворят сергиитеLast edited by precakanoto; 08.04.2020, 09:44.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Ми... досега видял ли си? Или само виртуално...! Докато има кво да ядеш не е криза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКато я чете човек тази тема, може да реши, че половината участници са таксиметрови шофьори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЙелън какво каза през 2017 г., че никога повече няма да видим през нашия живот финансова криза. Съдбата обича подобни категорични позиции...! Докато има кво да ядеш не е криза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Благодаря, ще търся друго решение!
Твоята система при мен е неприложима
Ето, аз съм на борсата от 2005 и това "джуниър" ме кара да се чувствам като тийнейджър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Зрънчо е вече чиста, Сирмата е в чакалнята, но струва ми се и тя ще се изчисти скоро
Но има други, като FPP вече в чакалнята, и то в близост до чистите, Ломско пиво е между чистите и чакалнята, При декотекс офертите купува-продава са в двете различни зони, BRP е на нивата на Сирма, Билборд се заседя в чакалнята и май става съмнителен кандидат за чистите...Елтос и Тодоров направо са си в чистите... понасъбраха се като цяло. Дори някъде мернах някогашния фонд FEEI- под 1 стотинка (ако не е фалирал разбира се), изглежда е сякаш в някаква криогенна зона, подниво дори под чистите... Тези мисля са все още в търговия (за FEEI не знам)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Ако тази бързо възстанови, може да се окаже просто едно намигване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Покрай вируса доста ценни книги влязоха в зоната на чистите. За мен тази зона е под 20 стинки.
А "чакалнята" за зоната е 20-40 стинки
Надяваме се влезлите в зоните, пак да излязат. Нещо като успели да преборят вируса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Много обезценена хартия имат да разчистват...
А "чакалнята" за зоната е 20-40 стинки
Надяваме се влезлите в зоните, пак да излязат. Нещо като успели да преборят вирусаLast edited by precakanoto; 07.04.2020, 22:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Ако тази бързо възстанови, може да се окаже просто едно намигване.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
да разочароващо, но и продавачите са сериозни и не отстъпват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЙелън какво каза през 2017 г., че никога повече няма да видим през нашия живот финансова криза. Съдбата обича подобни категорични позиции...
Коментар
Коментар