Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/drugi/338/a/...-sviat-309811/
След Калотина хората работят вкъщи и си джиткат на борсата....
И печелят....
Ние тук нито работим, нито търгуваме...Тиквена държава, тиквена борса....Само мутри и близки до мутрите печелят ( нооо, като прецакват миноритарите...) - цековци, миневци, баневци, шишковци и един автробус гадове, дето в Китай щяха да са ги разтреляли на стадиона, преебаха целия ни преход към капитализЪма....
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/drugi/338/a/...-sviat-309811/
След Калотина хората работят вкъщи и си джиткат на борсата....
И печелят....
Ние тук нито работим, нито търгуваме...Тиквена държава, тиквена борса....Само мутри и близки до мутрите печелят ( нооо, като прецакват миноритарите...) - цековци, миневци, баневци, шишковци и един автробус гадове, дето в Китай щяха да са ги разтреляли на стадиона, преебаха целия ни преход към капитализЪма....
- 4 Харесвания
Коментар
-
ВИКТОР ПАПАЗОВ
До 1934 година една унция злато е струвала $20.67 или по-скоро един долар е струвал 1/20.67 от унция злато.
Днес цената на златото достигна $2067 долара, т.е. цената се е увеличила 100 пъти! Всъщност доларът струва 1 стотна от това, което е струвал преди 86 години.
Кой разбрал, разбрал.
И така ..Какво е искал да каже Папазов с този си пост и с кое историческо събитие- жокер за тролове е свързан..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение1. Не се сравнявам с Папазов. Къде видяхте такова нещо? Моля посочете.
2. не съм ender. Къде видяхте? Моля посочете.
3. Не само съм икономист, но имам и лиценз за брокер и инвестиционен консултант. Говоря и за двата лиценза. Определено от написаното от вас в годините мога да твърдя, че познанията ви за финансите са изключително повърхностни и силно ограничени. Много пъти съм се отказвал да ви отговарям, защото е невъзможно без да разясня елементарни неща, които се учат в ранен курс на икономическото образование. За г-н Папазов не говоря. Вероятно цитираното от вас мнение е казано в някакъв специфичен контекст, който може да му даде смисъл.
4. Да се сравнява по този начин долар и злато е все едно да се изчислява доходност от акции за 80 годишен период без да се включват дивидентите. Да, това е някакъв показател, но няма никакъв смисъл.
Лека вечер. Надявам се да сте направили доста пари в Трейс. Другата седмица успешна търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение1. Не се сравнявам с Папазов. Къде видяхте такова нещо? Моля посочете.
3. Не само съм икономист, но имам и лиценз за брокер и инвестиционен консултант. Говоря и за двата лиценза. Определено от написаното от вас в годините мога да твърдя, че познанията ви за финансите са изключително повърхностни и силно ограничени. Много пъти съм се отказвал да ви отговарям, защото е невъзможно без да разясня елементарни неща, които се учат в ранен курс на икономическото образование. За г-н Папазов не говоря. Вероятно цитираното от вас мнение е казано в някакъв специфичен контекст, който може да му даде смисъл.
4. Да се сравнява по този начин долар и злато е все едно да се изчислява доходност от акции за 80 годишен период без да се включват дивидентите. Да, това е някакъв показател, но няма никакъв смисъл.
Лека вечер. Надявам се да сте направили доста пари в Трейс. Другата седмица успешна търговия.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4д,Ендер,Според теб, но ти не си икономист и мнението ти не е професионално.. Да се сравнявате с Папазов е комично.. Такива сравнение има много в икономиката..
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКиро, според мен е умишлено подвеждащо описание. В случай, че се сравняват двете инвестиции е редно към долара да се добави доходността по американските държавни ценни книжа. Тогава сравнението би било доста по различно. Златото е цикличен актив. Въобразявам си, че сега влиза в растящата фаза и може да продължи до десетина години. Поради това имам някаква експозиция към злато, но не бих пропагандират толкова повърхностни тези. Да не забравя да ви кажа, че не е препоръка за нищо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Груйчо и мен веднъж тръгна да ме обижда ни в клин ни в ръкав.
Не му обръщай внимание.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Той Гру за неговите загуби вини мажоритарите, останалите пазарни участници, международното положение и други, но не и себе си. И да обвинява някого, че хейтва е странно. Нека си види неговите постове, където освен хейтване има и откровени лъжи.
Грую да си ближе раните от загубите както си иска ,но не и да обижда.Всеки е губил.Това значи ли че когато някой споделя опит на един пазар различен от бфб трябва да бъде обиждан че прави печалби.Ами ако е толкова добър въпросния екземпляр да участва и той на големите пазари.Само че там с начина по който търгува на бфб бързо ще натрупа загуби.Аз също направих проби-грешки в началото с малки суми да видя кое как работи,как реагира пазара и прочие.В крайна сметка виждам че на американския пазар могат да се правят много пари и за сега съм супер доволен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВИКТОР ПАПАЗОВ
До 1934 година една унция злато е струвала $20.67 или по-скоро един долар е струвал 1/20.67 от унция злато.
Днес цената на златото достигна $2067 долара, т.е. цената се е увеличила 100 пъти! Всъщност доларът струва 1 стотна от това, което е струвал преди 86 години.
Кой разбрал, разбрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВИКТОР ПАПАЗОВ
Кой разбрал, разбрал.
очевидно животът през 1934 е бил много по-добър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДокато мафията се разпорежда с държавата и контролните й органи, забравете за нормална борса.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар