"...Многократно беше критикувана борсата като под за търговия на финансови инструменти с абсурдните аргумента, че ключови хора за капиталовия пазар са от Разград или че други ползват Вайбър. В конструкцията на част от обвинението, прокуратурата не признава пазара, търсенето и предлагането, като механизъм за определяне на стойността...."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнешния ден за акции е пълен та.ак.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q767 Разгледай мнение
нАПРОТИВ- виж ави огромни обеми минаха, наедро- и ЦКБ, и ПИБ, и Трейс
имаше доста движение, да на символични цени но все пак...
Коментар
-
Хенри Кауфман е бивш партьор в Salomon Brothers. В днешния брой на FT той брилянтно коментира превръщането на капитализма в САЩ в статизм. Статизмът представлява процес на концентрация на икономически контрол в ръцете на държавата.
Заслужава си да се прочете.
The coronavirus response is paving a path to government control of the economy
FT.COM
US capitalism has been shattered
The coronavirus response is paving a path to government control of the economy
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнешния ден за акции е пълен та.ак.
имаше доста движение, да на символични цени но все пак...
Коментар
-
Иначе, добрите новини продължават да валят!
ЕЦБ ще кредитира централни банки извън Еврозоната
"Парички ще има за всички от сърце", както се пееше в една детска песничка.
Малко ми е кофти все пак, една ефирна идея избледня нашето споразумение за суапа с ецб
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Лятото бачка като чарпак на морето.Вари шкембе чорба и така изкарва пари за зимата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Гледам днешния "ден за акции" и не ми се мисли за следващите 364...
Дори и ние, по-тъпичките, разбрахме "тенкиО ти намек"!
+10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКъде е големият Ъпър Полки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Гледам днешния "ден за акции" и не ми се мисли за следващите 364...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнешния ден за акции е пълен та.ак.Vanitas vanitatum...
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Днес.
Обаче по-тъп ден от някакъв случаен юнски миг много трудно могат да измислят от БФБ. Дали има някаква мисъл в цялото упражнение?
Ако дребните се "възбудят" за търговия, разкарат някой и друг боклук, в следващите дни ентусиазмът им ще бъде задушен от летните жеги и липсата на активност в горещите месеци.
Дори дивидентите ги няма. Ако ги имаше, дребният кеш нямаше да се "наказва" с по-висок процент транзакционни разходи.
Такъв ден би имал много повече файда септември или дори март. Това е лично мнение де. Гледам, че колегите се забавляват с акции-единичкиПоне се извършва тест на инфраструктурата, сървърите са в добро здраве.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
Коментар