IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

    нещо ми си губи тази логика, къде е?? Всъщност има логика ,ако повечето започнем да говорим за срив той да стане факт
    Повечето пишешти се надяват с оставка на Борисов,борсата да тръгне нагоре.За момента няма такава переспектива,което по логиката им би трябвало да е действие с обратен знак!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
      Следвайки логиката на форума,днес трябва да очакваме сриФ на БФБ!Да проверим теорията на практика!,Успех на всички в търговията.
      нещо ми си губи тази логика, къде е?? Всъщност има логика ,ако повечето започнем да говорим за срив той да стане факт

      Коментар


      • Следвайки логиката на форума,днес трябва да очакваме сриФ на БФБ!Да проверим теорията на практика!,Успех на всички в търговията.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          “The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.”

          George Orwell

          "Колкото повече едно общество се отдалечава от истината, толкова повече ще мрази тези, които я казват".
          Джордж Оруел
          Много силно и вярно! Мерси за цитата!

          Коментар


          • “The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.”

            George Orwell

            "Колкото повече едно общество се отдалечава от истината, толкова повече ще мрази тези, които я казват".
            Джордж Оруел

            Коментар


            • Добро утро ,днес е денят Х за Бастуна и Каскета

              Коментар


              • Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

                прециславе - говориш ми само за еврейчета споменати в еврейски книжки или еврейски сайтове . дръж се малко по мъжки бе човече . почва малко да ме съмняваш .
                хяхяххяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
                Държа се Арчи, но понякога се замислям, какво ще стане ако наште прадедо и прабаба Адам и Ева се окажат евреи. Дали ще изпаднем в ролята на фюрера, да трепем себе си .... Куантум сатис, каквото такова, както казали мъдрите преди нас
                Това никак не значи че одобрявам всички деяния на давид соломон от голдман пилешки сач Има си и той трески за дялане, хххх
                Дялай го яко с бомбите - за компенсация. Зимай от мазния евреЙн, раздавай на бедните
                Пък и еврейските артии, нема да занесем с нас, горе из "небето" , ххххх.


                Коментар


                • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

                  Dа и става все по-интересно.
                  Като фен на техниката, (макар болшинството съфорумци да отричат че "техниката" има някаква логика при бфб ) си наясно, че дъното може да има разнообразна форма от вида L, U, V, W, W+V tn. Тоест необходимо е и време да се оформят някои от "буквичките".)) Е стига преди това, някои участници, да не са го докарали до абдикацията при последните букви X и Z
                  Мислех да напиша, как една от идеите на митично-легендарния Ган може би подсказва, че се мотаем около вероятен вариант на хипотетичното дъно. Това, разбира се, не пречи, при пробив през текущия "ъгъл" да видим дъното при досег и с двойно по-малкия "ъгъл", но по-късно ще дам примера, че сега не ми е възможно.
                  Важно засега е, да се припомним, казаното от Костолани,- че в дъното само най-коравите държат акциЙте, а и да си пожелаем, да нямаме позиции за които да пишем в темата: "къде изядохте дървото" Ползвам случая, да си призная, че имам една-две там Но се правя на костолански коравo и мисля да я стискам едната дори и при ново индексно дъно
                  Естествено - без препоръка!
                  прециславе - говориш ми само за еврейчета споменати в еврейски книжки или еврейски сайтове . дръж се малко по мъжки бе човече . почва малко да ме съмняваш .
                  хяхяххяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

                  Коментар


                  • Такава апликация, ако се хванат две студентчета и ще я направят за няколко дни за без пари. Сигурно затова са я пуснали на амариканския пазар, щото тук никой няма да даде пари за такава глупост, не че и там някой ще даде, ама друго си е да напишеш за "американския пазар" някак по Биг Тех звучи, някакси все едно иновация от т..н. Силиконова долина, която не е никак силиконова, ама как да ...

                    Коментар


                    • Български софтуер ще следи здравето на служителите в САЩ


                      https://technews.bg/article-127333.html

                      Българската софтуерна компания Сирма създаде иновативна система, която улеснява по-безопасното завръщане на работа на екипите и съвместните действия на работодатели и служители за осигуряване на по-здравословно работно място. Софтуерът е предназначен за клиенти на американския пазар, съобщиха от разработчика.

                      Коментар


                      • БРАВО НА ДПСъ!

                        Коментар


                        • Значи, пак да повторя. Всички, които са на БФБ от 2000 та до днес, за които шефа на БФБ казва, че първите им 7 г. са знаели само какво е нагоре и са се учили, а сега същите тези (на 95% са същите мутри) знаят цели 13 г, само какво е надолу, означава че те дъм (dumb) и овце, с цел да спестя още доста епитети. Е какво може да очакваш от дъм и овчи хора, които за 20 г не се научиха? Малко като БМБ и той 20 г. се ненаучи, НО ТОЙ ПОНЕ НАПРАВИ ЕДНИЧКО ДОБРО - ЕРМ2 (което не е никак малко).

                          А иначе тази седмица се решава краткострочната съдба на Б-я, която беше решена още средата на Юли, когато ни приеха в ЕРМ2. Дано ДПС още днес дадат отговора за това каква ще е седмицата. Те поне не са толкова дъм.

                          ЗАТОВА МУТРИ ВЪН!
                          За да дойдат хора, които могат да приведат Б-я колкото се може по-бързо към Еврозоната и новата пост-Ковид икономика.

                          Коментар


                          • Стратегии !


                            Как да се възползваме




                            About this website




                            money.bg



                            Сложното олихвяване, а не стратегията "купи и дръж", са в основата на трупането на богатство









                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

                              Проявяваш признаци на катарзис.
                              Няма такова нещо. БМБ за 19 г във властта само един път не беше мутра и направи нещо за народа, за държавата и за бъдещето на всички ни. Трая само няколко месеца от Април до Юли датата, когато ни приеха в ЕМР2. Както се изрази говерньора на БНБ Борисов се извиси на нивото на историческото събитие. За това го подкрепях и както писах в темата за Експат, той и още 4ма политици заслужават паметник (не е ирония)
                              Имаше шанс за рестарт - реален рестарт, а не тоя шит с конститрицуята. Беше ако беше разпуснал ГЕРБ и цялото правителство и да свика кръгла маса да покане народа да управлява с експерти които да приведат икономиката на Б-я за възможно най-ранното влизане в Еврозоната. Както и да е.
                              ЕРМ2 се случи, но останалото не се случи.

                              И то е ясно, че с мутри няма как да променим икономиката си. Иска се знания, визия, нови технологии, болезнени промени и т.н. затова мутри вън, за да могат промените да почнат колкото се може по-бързо.

                              Същото е и на БФБ. Какво ви казва главната мутра на БФБ. Че младият пазар на 7 г. бил незрял и знаел само нагоре какво , не познавал спадове. Не казва нищо за сегашния, сугурно защото е отговорен фактор. Че вече не е толкова млак и е вече на 20 г. опит. 7 години само нагоре, после 13 г. само надолу...е колко трябва да си дъм и овца, че 7 г. да не може да смениш посока, да караш като овца, после 13 отново да не можеш да сменяш посоакта си, да караш пак като овца?? Днес спада продължава с 200 хиляди лева оборот, ама нали си овца не може да смениш посоката. Иначе са едни и същи и предните 7 и сегашните 13 г. - не се научиха.

                              ЗАТОВА МУТРИ ВЪН!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                                Докато не се изгонят мутрите които управляват БФБ, посердниците, пенсионнте, които за 20 г. не се научиха какво е борса и как трябва да се подхожда, които при топ новина от влизане в ЕРМ2, Банков съюз - не могат да привлекат инвеститори, а дори напротив, предизвикват с действията си отлив и затваряне на позиции и бягство от БФБ, говори, че БФБ и посредниците се управляват много зле. Има само две думи МУТРИ ВЪН!
                                Проявяваш признаци на катарзис.

                                Коментар

                                Working...
                                X