If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реотана е леко топъл, трябва му време да загрее до необходимото ниво. После няма спирка.
Да, и друг път е загрявал бавно нашия реотан, но този път направо ме изумява по бавно стопляне.. Нищо чудно после обаче и жегата която развие да ни изуми
Ако анализа ти е на дейли - за белотаджийски пазари като бфб-то нито една графика и анализ не дават над 50 % прогнозна вероятност - ще са нужни приблизително 3 години за да се получи "изригването".Ако е на седмична - много,много повече.
В момента ситуацията откъм фундамент е такава,че е много вероятно спада да продължи и задълбочи!
Руский ….. не знам дали ти е известен факта че борсите отиграват движенията доста преди възтановяването
техническия ми анализ показва, че някъде към третата десетдневка на януари или първата на февруари 50-дневната пълзяща средна при Софикс ще премине над 200-дневната плъзгаща средна после обикновенно в един тримесечен период се получавa изригването
Ако анализа ти е на дейли - за белотаджийски пазари като бфб-то нито една графика и анализ не дават над 50 % прогнозна вероятност - ще са нужни приблизително 3 години за да се получи "изригването".Ако е на седмична - много,много повече.
В момента ситуацията откъм фундамент е такава,че е много вероятно спада да продължи и задълбочи!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
След като всички пазари растат нашият защо изглежда като припикано мушкато?То дали ще си вкараш парите
в Исторически парк или на борсата резултата ще е един и същ,мажоритарите ще ти ги свият.
техническия ми анализ показва, че някъде към третата десетдневка на януари или първата на февруари 50-дневната пълзяща средна при Софикс ще премине над 200-дневната плъзгаща средна .... после обикновенно в един тримесечен период се получава изригването
според мен няма да има никакво значение какви ще са резултатите от изборите ......... избухването при Софка е неизбежно...
И аз мисля че преди изборите трудно ще има сериозно раздвижване на БФБ като цяло..
техническия ми анализ показва, че някъде към третата десетдневка на януари или първата на февруари 50-дневната пълзяща средна при Софикс ще премине над 200-дневната плъзгаща средна .... после обикновенно в един тримесечен период се получава изригването
според мен няма да има никакво значение какви ще са резултатите от изборите ......... избухването при Софка е неизбежно...
Коментар