If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преци, и Велев какво лежи..Какво лежат МЦХ и ХЕС..Лежането на гражданите ще завърши с безработица и нова криза..
Нека починат хората.
По коледа кой да бачка, прави се отчетност и се чакат чудеса (от дядо Коледа(y))
Ирония бе Кире. Добре че селяните си я работят тяхната, за разлика на гражданете.
Ама той и Велев си работи, не му се вързвай
Здравко, ние това го искаме от 12 години и все не става..Ти много добре знаеш кога ще възможно това.. Истината над всичко приятелю..Изненадан съм , че Велев казва такива неща..
Ще стане когато Алтерко и BEAM пазара издърпат борсата нагоре. Но за това трябва да мине още малко време. Но естествено няма да отдадем заслуженото на тези, които са го свършили а ще наградим неучаствалите.
Преци, и Велев какво лежи..Мисля, че е прав..Какво лежат МЦХ и ХЕС..То да лежиш, ама да си рентиер, а то нито има лихви, нито наемите са нормални..Лежането на гражданите ще завърши с безработица и нова криза..
Здравко, ние това го искаме от 12 години и все не става..Ти много добре знаеш кога ще възможно това.. Истината над всичко приятелю..Изненадан съм , че Велев казва такива неща..
Тримесечен връх който се намира на точно 3% от тримесечното дъно!
Смятай за какъв бавен и утрепан индекс става въпрос
Моя портфейл от началото на Октомври е с 30% нагоре, а като ни гледат навън индекса не могат да разберат че реотана е взел да се затопля
Трябват му нови, живи компании на Софикс.. Като се започне с Алтерко
Ох на Батя, сега погледнах и аз от началото на Октомври и при мен този процен е само 10%... Алтерко ми е в момента 16% от портфейла...значи другото е боклук който не мърда
Коментар