Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Хахах, върховенството на закона корумпетата от ЕК ли ще го налагат? Или директно Бафин, че са изключително некорумпирани. Не сте видели какво е корупция.
България и БФБ имат един грамаден проблем, който е алфата и омегата. Това и БЕДНОСТТА! Всичко останало е петостепенно. Бедният човек, бедният бизнес няма избор. Трябва да лъже, да мами, да краде от всичко.Last edited by terziеv; 25.11.2020, 21:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
За нас, дето сме и по този показател 30-40 места след Полша и Унгария и на последно място в ЕС разбира се - да, съгласен съм.
Ама те нас не ни натискат, нито се канят да ни спират фондове. Е, как, имат си тука пампкин чието главно име е YES.
Пък останалите дето държат на националните си интереси и волята на народите си - за тях кодовата дума за изнудване от бюрократите на ЕС е върховенството на закона.
Много добре казано!
Нашият конформист Бойко е удобен на бюрократите от ЕС, защото всеки може да го командва лесно. А и издръжката му излиза евтино. Подхвърлят му малко пари, потупка по рамото, усмихват му се мило, и нашият вече е готов да се съгласи на всякакви условия. Че имало корупция и мафия в България, на кого му пука...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Айде да пропуснем поне тая простотия ако може! Някак без Орбан да минем и стискам палци на ЕС да успее да натисне яко за върховенството на закона както в Унгария и Полша, така и у нас. Това ни е шанса!
Ама те нас не ни натискат, нито се канят да ни спират фондове. Е, как, имат си тука пампкин чието главно име е YES.
Пък останалите дето държат на националните си интереси и волята на народите си - за тях кодовата дума за изнудване от бюрократите на ЕС е върховенството на закона.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
- появата на нов политик подобен на Виктор Орбан на българската политическа сцена.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакво да очакваме от SOFIX през 2021 година?
Като видите да се сбъдват следните събития, това ще е ясен сигнал, че е време за вкарване на пари на БФБ-то:
- Борисов, Пеевски, Цацаров, Гешев осъдени от български съд и вкарани в затвора
- появата на нов политик подобен на Виктор Орбан на българската политическа сцена.
Значи докато не се сбъднат тези неща, най-добре се въздържайте от инвестиции в бойковата тиквономика, ако не искате да губите пари.
Това са моите "индикатори".Last edited by Frosty; 25.11.2020, 20:25.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПрез март бая народ наистина повярваха, че светът свършва. Очакваха се фалити. Това е разликата. Сега е пародия, на която никой не се връзва. Появиха се у табелки за безвъзмездна европейска помощ и по фризьорските салони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
И аз се запитах същото, но видях една огромна разлика при двете ситуации. При първия локдаун големите борси се сриваха, а сега катерят! Така че според мен по-скоро ще ги следваме. С мнооого по-забавени темпове, но посоката ще е една и съща според мен. Явно дните на вируса са преброени и сега се търгува положението след него!
мангизите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПри пълния локдаун през март имаше големи разпродажби. При частичния локдаун дори и частични разпродажби няма. Или да ги очакваме в понеделник, на 30 ноември? По принцип очакваме ръстове, но знам ли вече какво да очакваме
Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПри пълния локдаун през март имаше големи разпродажби. При частичния локдаун дори и частични разпродажби няма. Или да ги очакваме в понеделник, на 30 ноември? По принцип очакваме ръстове, но знам ли вече какво да очакваме
Подсказва двойно дъно (има някаква периодика кратна на 6мс.) и как при това положение да се продава. Пък и ако на борсата приоритетно е оцелял умния кеш, няма да продава в дъното ...
просто започва да се услушва
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
една сделка преди малко цъфна в листинга , - повредата не е в телевизора
Докато напиша и втора дойде, - посъбуждат се играчите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПовредата не е във вашия телевизор
една сделка преди малко цъфна в листинга , - повредата не е в телевизора
Докато напиша и втора дойде, - посъбуждат се играчите
Коментар
Коментар