IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Айде да пропуснем поне тая простотия ако може! Някак без Орбан да минем и стискам палци на ЕС да успее да натисне яко за върховенството на закона както в Унгария и Полша, така и у нас. Това ни е шанса!
    С какво Виктор Орбан ви дразни? https://www.dw.com/bg/виктор-орбан-и...а/a-55028380

Коментар

• Хахах, върховенството на закона корумпетата от ЕК ли ще го налагат? Или директно Бафин, че са изключително некорумпирани. Не сте видели какво е корупция.

България и БФБ имат един грамаден проблем, който е алфата и омегата. Това и БЕДНОСТТА! Всичко останало е петостепенно. Бедният човек, бедният бизнес няма избор. Трябва да лъже, да мами, да краде от всичко.
      Last edited by terziеv; 25.11.2020, 21:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

За нас, дето сме и по този показател 30-40 места след Полша и Унгария и на последно място в ЕС разбира се - да, съгласен съм.
        Ама те нас не ни натискат, нито се канят да ни спират фондове. Е, как, имат си тука пампкин чието главно име е YES.
        Пък останалите дето държат на националните си интереси и волята на народите си - за тях кодовата дума за изнудване от бюрократите на ЕС е върховенството на закона.
        +
        Много добре казано!
        Нашият конформист Бойко е удобен на бюрократите от ЕС, защото всеки може да го командва лесно. А и издръжката му излиза евтино. Подхвърлят му малко пари, потупка по рамото, усмихват му се мило, и нашият вече е готов да се съгласи на всякакви условия. Че имало корупция и мафия в България, на кого му пука...
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Айде да пропуснем поне тая простотия ако може! Някак без Орбан да минем и стискам палци на ЕС да успее да натисне яко за върховенството на закона както в Унгария и Полша, така и у нас. Това ни е шанса!
          За нас, дето сме и по този показател 30-40 места след Полша и Унгария и на последно място в ЕС разбира се - да, съгласен съм.
          Ама те нас не ни натискат, нито се канят да ни спират фондове. Е, как, имат си тука пампкин чието главно име е YES.
          Пък останалите дето държат на националните си интереси и волята на народите си - за тях кодовата дума за изнудване от бюрократите на ЕС е върховенството на закона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

- появата на нов политик подобен на Виктор Орбан на българската политическа сцена.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Какво да очакваме от SOFIX през 2021 година?

Каквото и досега - НИЩО.

Като видите да се сбъдват следните събития, това ще е ясен сигнал, че е време за вкарване на пари на БФБ-то:
              - Борисов, Пеевски, Цацаров, Гешев осъдени от български съд и вкарани в затвора
              - появата на нов политик подобен на Виктор Орбан на българската политическа сцена.

Значи докато не се сбъднат тези неща, най-добре се въздържайте от инвестиции в бойковата тиквономика, ако не искате да губите пари.
              Това са моите "индикатори".
              Last edited by Frosty; 25.11.2020, 20:25.
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                През март бая народ наистина повярваха, че светът свършва. Очакваха се фалити. Това е разликата. Сега е пародия, на която никой не се връзва. Появиха се у табелки за безвъзмездна европейска помощ и по фризьорските салони.
                Никой от тукашните стари играчи не е вярвал на това и през март, За фейкбук или други електронбумаги не знам, ама тука събитията се наблюдаваха с интерес... дори инвеститорски интерес

Коментар

• През март бая народ наистина повярваха, че светът свършва. Очакваха се фалити. Това е разликата. Сега е пародия, на която никой не се връзва. Появиха се у табелки за безвъзмездна европейска помощ и по фризьорските салони.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

И аз се запитах същото, но видях една огромна разлика при двете ситуации. При първия локдаун големите борси се сриваха, а сега катерят! Така че според мен по-скоро ще ги следваме. С мнооого по-забавени темпове, но посоката ще е една и съща според мен. Явно дните на вируса са преброени и сега се търгува положението след него!
                    Ще,ще ама не ще и кой го знае кога ще поиска?Фондове,мондове всичко стана един голям буламач докато се появи следващият който си поиска
                    мангизите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                      При пълния локдаун през март имаше големи разпродажби. При частичния локдаун дори и частични разпродажби няма. Или да ги очакваме в понеделник, на 30 ноември? По принцип очакваме ръстове, но знам ли вече какво да очакваме
                      И аз се запитах същото, но видях една огромна разлика при двете ситуации. При първия локдаун големите борси се сриваха, а сега катерят! Така че според мен по-скоро ще ги следваме. С мнооого по-забавени темпове, но посоката ще е една и съща според мен. Явно дните на вируса са преброени и сега се търгува положението след него!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Или по-скоро ….. мишкува

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                          При пълния локдаун през март имаше големи разпродажби. При частичния локдаун дори и частични разпродажби няма. Или да ги очакваме в понеделник, на 30 ноември? По принцип очакваме ръстове, но знам ли вече какво да очакваме
                          Първи локдаун - пролетта, втори локдаун - есента. Дистанция във времето 6 месеца.
                          Подсказва двойно дъно (има някаква периодика кратна на 6мс.) и как при това положение да се продава. Пък и ако на борсата приоритетно е оцелял умния кеш, няма да продава в дъното ...
                          просто започва да се услушва

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

една сделка преди малко цъфна в листинга , - повредата не е в телевизора
                            Докато напиша и втора дойде, - посъбуждат се играчите
                            Спят като "тулупи" до обяд !

Коментар

• При пълния локдаун през март имаше големи разпродажби. При частичния локдаун дори и частични разпродажби няма. Или да ги очакваме в понеделник, на 30 ноември? По принцип очакваме ръстове, но знам ли вече какво да очакваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                                Повредата не е във вашия телевизор

една сделка преди малко цъфна в листинга , - повредата не е в телевизора
                                Докато напиша и втора дойде, - посъбуждат се играчите

Коментар

Working...
                                X