Г-н Груев, според мен подходихте изключително неетично спрямо Батя. Това предизвика долният ми пост. Не виждам нищо лошо в уважителното отношение към околните.
По отношение на мен го приемам като извинение с половин уста, но не се извини на Батя за думите които написа по-долу. Ей това смирение ти трябва.
Как би се почувствал Грую ако смени неговото име в долният цитат с dddd и името на Батя с Грую? Прочети внимателно как сам себе си си се описал. Реално погледнато разликите в представянето ни в анкетата между мен и теб и между теб и батя са сходни. Сега го прочети пак. Виждаш ли как сам себе си си се описал. Това е грубо, неетично и така не се прави форум. Как следващият път някой би дал прогноза ако резултатите ще бъдат иронизирани? Просто не се държите етично и мъжки и затова ми беше репликата за смекчаване на тона.
След призива ми за смирение не само не почувствахте необходимост да се се държите коректно към другите ами се разкаяхте за извинението към мен поднесено с половин уста и е заляхте с помия. Много неетично поведение. Пак казвам, че така форум не се прави.
Отчайващо се нуждаете от смирение и уважение към околните.
Но нека да се съсредоточим на пазара. Предполагам днес ви харесва раздвижването при Доверие и ще пожелаете успех на акционерите там. Нали все пак сме тук да правим пари. Гледам, че аска на 3,84 при ХЕС го няма. Дали е свършил или ще извади нова доза? Айде лека и успешна.
Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
След призива ми за смирение не само не почувствахте необходимост да се се държите коректно към другите ами се разкаяхте за извинението към мен поднесено с половин уста и е заляхте с помия. Много неетично поведение. Пак казвам, че така форум не се прави.
Отчайващо се нуждаете от смирение и уважение към околните.
Но нека да се съсредоточим на пазара. Предполагам днес ви харесва раздвижването при Доверие и ще пожелаете успех на акционерите там. Нали все пак сме тук да правим пари. Гледам, че аска на 3,84 при ХЕС го няма. Дали е свършил или ще извади нова доза? Айде лека и успешна.
Коментар