Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
БРАВО НА ИНВЕСТОР БГ. БЛОКИРАХА МЕ ДА НЕ ПИША В СТРАНИЦАТА НА ЛЕЩЕРКО!
БРАВО
ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ В СТИЛ Ж.ЖЕЛЕВ!
Това, което исках да кажа там, че работата там е толкова абсурдна и забатачена, че вече тези 500-1000 освен акции, трябва да купуват и тези т.н. смарт гаджи, за да се спасява положението, а те много тежко - няма как да бъде защитена такава маркет капитализация от 500 милиона.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Горе-долу ми е ясно какво целят с тези т.нар. преговори и подозирам, че там в най-добрия случай е представен "Б" отборът. "А" отбора, който води някъде истинските преговори (или отдавна, дори преди изборите, ги е провел) изобщо няма да го видим. Нито сега, нито после в правителството.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Няколко въпроса останаха за работни групи. Нямаше пълно съгласие за приватизация на миноритарни дялове от държавни фирми на борсата, като тук съпротивата е най-вече за компаниите в енергетиката. Но пък ще се създаде работна група за анализ, която да цели развитие на капиталовия пазар."
оптимизъм ли?
п.с. Толкова бързо не съм се разочаровал от партия, за която съм гласувал - само 2 седмици от вота! Поздравления за лъжльо и кокорчоLast edited by Грую Груев; 28.11.2021, 08:17.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
"Няколко въпроса останаха за работни групи. Нямаше пълно съгласие за приватизация на миноритарни дялове от държавни фирми на борсата, като тук съпротивата е най-вече за компаниите в енергетиката. Но пък ще се създаде работна група за анализ, която да цели развитие на капиталовия пазар."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеИмат желание, гледах финанси преговорите. Покъртително е, че никой, само пича от ИНТ засегна отчасти темата за инвестициие на пенсионните и никой не вдяна. А още по-притеснителното е че никой не коментира управлението на пенсионните. Таксата управление и колко са зле по принцип като доходност. Майко мила това ни е А отбора. Но пак е 1000 пъти по-добре от гербрастките тикви.Last edited by ford_perfekt; 27.11.2021, 22:39.
- 1 like
Коментар
-
Имат желание, гледах финанси преговорите. Покъртително е, че никой, само пича от ИНТ засегна отчасти темата за инвестициие на пенсионните и никой не вдяна. А още по-притеснителното е че никой не коментира управлението на пенсионните. Таксата управление и колко са зле по принцип като доходност. Майко мила това ни е А отбора. Но пак е 1000 пъти по-добре от гербрастките тикви.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеКато гледам тези новите ще възродят БФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Най-важното мечо хоро е при т.н. Растежни акции ,които последните 10 г. и повече достигнаха чудовищни, грозни чак изкривявания и капитализации.
Там е важно да се спука балона!
Еманация на този тип акции са т.н. Бийн пазар, Лещерко, ТСБ и да не изреждам.
Никога не е добре и здравословно да има такива безбожни капиталитации.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГледате ли какво кръшно мечо хоро се вие на големите борси?Интересно ми е как ще е при нас в понеделник
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГледате ли какво кръшно мечо хоро се вие на големите борси?Интересно ми е как ще е при нас в понеделник
Там е важно да се спука балона!
Еманация на този тип акции са т.н. Бийн пазар, Лещерко, ТСБ и да не изреждам.
Никога не е добре и здравословно да има такива безбожни капиталитации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от YoriЗащо трябва всеки път да ни късат нервите с тези отчетиLast edited by Andi11; 26.11.2021, 17:07.
- 1 like
Коментар
Коментар