Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Allterco AD (A4L) Stock price and news – Google Finance
Оптимистите ще видят тук фигура falling wedge, което е мното булиш и затова го поствам тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти що пишеш тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПоздрави на Георгиос !Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГледай Зоом, сещай се за БИЙН пазара, ТСБ, Лещерко, 11Канибала, Сини Колички, СМорганик и СГЩ (т.н. Растежни и Тех - не от мен, аз не бих ги нарекъл такива)
Лош тайминг, безбожно високи цени, над 500-1000 дребни ще останат отново и отново ограбени с високи цени на акциите!
Zoom Video Communications Inc
208.30 USD-235.42 (-53.06%) past year
- 4 Харесвания
Коментар
-
Гледай Зоом, сещай се за БИЙН пазара, ТСБ, Лещерко, 11Канибала, Сини Колички, СМорганик и СГЩ (т.н. Растежни и Тех - не от мен, аз не бих ги нарекъл такива)
Лош тайминг, безбожно високи цени, над 500-1000 дребни ще останат отново и отново ограбени с високи цени на акциите!
Zoom Video Communications Inc
208.30 USD-235.42 (-53.06%) past year
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонеже съм трол (забравиха само за безработен и нещастен, а и трябва да звънна на Мариян да ме зачисли към инвестора, та поне някоя стотинка да капе, дейва, а аз все про боно), та си викам що да не взема да спестя от закуски ид а си купя още 15 акции, че да стане мултимилионерче един ден - супер са, подценени, яко ъп ги чака на майната си. После се загледах в разни лидери, от чиито хартишки имам - дребни цървули разни като Епъл и то какво излезе.
П/Е Епъл - към 30
П/Е на добрите - към 30
П/Продажби на Епъл - към 7.50
П/Продажби на добрите - към 7,50
Профитабилити на Епъл - около 30%
Профитабилити на добрите - около 30%
Едните са китайски ребрандировач, и другите са китайски ребрандировач, ама по-добре да си взема от добрите, щото тия Епъл са балон и са на изчезване вече, кой ти ги знае и се вълнува от тях, а ние ще растем и ще превземаме света. Ето вече сме "любима марка на германия", щото имаме 35 000 фена у фейса и ще къртим миФки яко. Въобще тресе ме огромен оптимизъм и днес почти се навих да си спестя обяда и да си купя една артишка. Утре още една, у други ден вече няма, щото е събота, ама следващата седмица отново и охоооо, ето ме - милионерчеееее, не се подгравай, имаш пари, давай, давай.
На БФБ всичко е евтино и няма никакви балони -такива има само в главите на троловете
Груйка, какви са тези сметки, кое е доброто?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеВинаги съм казвал, че общи работници в селското стопанство не трябва да пишат в икономически форуми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВ някои езици за "сън" и "мечта" се употребява една и съща дума.
Ама при колегата става въпрос за кошмари и бълнувания...
Сега сънувам едни панически изплашени животни как ги водят към кланицата.
Коментар
-
Понеже съм трол (забравиха само за безработен и нещастен, а и трябва да звънна на Мариян да ме зачисли към инвестора, та поне някоя стотинка да капе, дейва, а аз все про боно), та си викам що да не взема да спестя от закуски ид а си купя още 15 акции, че да стане мултимилионерче един ден - супер са, подценени, яко ъп ги чака на майната си. После се загледах в разни лидери, от чиито хартишки имам - дребни цървули разни като Епъл и то какво излезе.
П/Е Епъл - към 30
П/Е на добрите - към 30
П/Продажби на Епъл - към 7.50
П/Продажби на добрите - към 7,50
Профитабилити на Епъл - около 30%
Профитабилити на добрите - около 30%
Едните са китайски ребрандировач, и другите са китайски ребрандировач, ама по-добре да си взема от добрите, щото тия Епъл са балон и са на изчезване вече, кой ти ги знае и се вълнува от тях, а ние ще растем и ще превземаме света. Ето вече сме "любима марка на германия", щото имаме 35 000 фена у фейса и ще къртим миФки яко. Въобще тресе ме огромен оптимизъм и днес почти се навих да си спестя обяда и да си купя една артишка. Утре още една, у други ден вече няма, щото е събота, ама следващата седмица отново и охоооо, ето ме - милионерчеееее, не се подгравай, имаш пари, давай, давай.
На БФБ всичко е евтино и няма никакви балони -такива има само в главите на троловете
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко имаше и пари и кураж да си отиграваш сънищата.....щях да те поздравя публично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко имаше и пари и кураж да си отиграваш сънищата.....щях да те поздравя публично.
Ама при колегата става въпрос за кошмари и бълнувания...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАми под 2лв ми се присъни,че Атера отива за нов връх.То взе ,че стана
Брефа на 2.40 ми се присъни,че там му е върха и ще пада.И това взе ,че стана
Експата и него го сънувах април още,че отива към 0.51. И този сън стана реалност оня ден
После пък ,октомври сънувах 10% рали в Софикс.Някакси и този сън стана реалност
И всички тези сънища съм ги разказал веднага след като ги сънувах,което може да се провери.
Сега сънувам едни панически изплашени животни как ги водят към кланицата.Дали и тоя сън ще се получи,ще видим
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак ли сплит сънуваш...?
Брефа на 2.40 ми се присъни,че там му е върха и ще пада.И това взе ,че стана
Експата и него го сънувах април още,че отива към 0.51. И този сън стана реалност оня ден
После пък ,октомври сънувах 10% рали в Софикс.Някакси и този сън стана реалност
И всички тези сънища съм ги разказал веднага след като ги сънувах,което може да се провери.
Сега сънувам едни панически изплашени животни как ги водят към кланицата.Дали и тоя сън ще се получи,ще видим
- 1 like
Коментар
Коментар