Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБума на IPO-тата е показателен. Аз лично съм доста предпачлив вече. Със сигурност смятам, че ще има още един ръст, но се притеснявам, че ще е последния....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНе сме. Като почнат да се префърлят ората от имоти към артии, тогава ще говорим.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз също смятам, че сме като 2007 вече...въпросът е къде ....пролетта....лятото или вече сме в есента....Отговорът носи много % и пари на позналия го
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС какво те изненада? Все повече заприличваме на 2007, да не кажа, че вече сме в нея - ...Отговорът носи много % и пари на позналия го
Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСлед вчерашния обрат при Дау мисля, че и днес ще сме надолу.
Ще ме умориш от смях!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравей, може би 50%
аз лично познавам 2 IT момчета и 2 авиаторчета, които тичаха да отварят сметки за да купят акцииТуй по-скоро е в стил таксиджии да говорят за биткойн.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А вие лаладжии какъв го дирите тук след като нито хартии имате, нито пари ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
С какво те изненада? Все повече заприличваме на 2007, да не кажа, че вече сме в нея - чисти акции от хайп, игра на мажо и очакване на светлото бъдеще, преди като членове на ес, сега на майната си (Патките тогава и Балонерко сега), надуване на други до чиста акция тип чичоверие (химчето тогава), стандартните стропланински дирижабли, ипо-та на килограм, че даже и това дърво софарма започна да качва, цени на имотите във въздух - момента има дори повече кинти, дето са свободни реално. Просто всичко се случва по-бързо и сблъсъкът с 2008 ще е брутален де, особено за тези, които влизат на сегашните нива в новите флагмани
Груйче язък ти за опита+интелекта,- преди кажи речи две години време бехме в зародиша 2003г. - нейде там го рекох писмено, (отпосле сам ги нареждай - Все с опит бродиш из форума?!?!!!...
-никой не казва , че друсене с турболенции няма да има!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Според теб какъв процент от неангажирания кеш е собственост на ритейла?
Много ме изненада дронът днес, признавам.
аз лично познавам 2 IT момчета и 2 авиаторчета, които тичаха да отварят сметки за да купят акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вероятно най-накрая боросовото лоби у нас си избра правителство - макар и за кратко - не повече от март догодина,колкото да поразпродаде на тънко де що има за продаване!
По света правителствата се назначават от неясни за тълпата кръгове - като чаени партита,билдерберги,илюминати - които трудно могат да бъдат идентифицирани.А при нас 25 % процента избирателна активност случайно съвпада с трайната неликвидност на бфб.На всичкото отдолу очертаващата се многобройна (като бройка,но не и като представителност) коалиция решително се кани да посегне първо на най-богатите откъм месечни възнаграждения- ай ти-тата.
Целия експеримент е възможно изобщо да не завърши като 2007 - 8-а ,а като един друг по-близък до 1989,период.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Според теб какъв процент от неангажирания кеш е собственост на ритейла?
Много ме изненада дронът днес, признавам.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСега тия дето не можаха да се качат изцяло на дрона, няма ли да поогледат сергията?
Много ме изненада дронът днес, признавам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А вие лаладжии какъв го дирите тук след като нито хартии имате, нито пари ?
- 1 like
Коментар
Коментар