Търговията днес стана от вяла по-вяла ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
БФБ все да става много проста и ясна. Ясно е кои акции ще растат, както и кои са тип "понци" или "балони" - от там трябва да се бяга.
Вече почти не останаха загадки. Само времето е параметър, който трябва да се отчита правилно, но при ниските лихви е горе долу все тая - по-рано или по-късно да влезеш в акции не се бърка.
Може Август да донесе изненада.Аз съм на работа в Гърция август, така че ще дам едно рамо Септември като направя няколко яки обиранияBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги нанижем на рогата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМне, мина миДа чукам на дърво
Подарявам ти Бороспорт .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бахти колко си гаден...Да не те боли дисковата херния, че ми забиваш нерви в системата....
Започнах да продавам....Да чукам на дърво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи, почвай да ги подаряваш.
Дай малко артии
Тъй де, Бороспорт, как ти ги зеха
Бахти колко си гаден...Да не те боли дисковата херния, че ми забиваш нерви в системата....
Започнах да продавам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОткакто купувам акции в БГ през последните 22години...по - лош момент за продажба не съм виждал......
Дай малко артии
Тъй де, Бороспорт, как ти ги зеха
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениезначи за 22 години нищо не си научил
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОткакто купувам акции в БГ през последните 22години...по - лош момент за продажба не съм виждал......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОткакто съм на борсичката от 3-4 год., по-добър момент за това не съм виждал. Лошото е, че няма значение аз какво мисля /поне засега/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеще ги спукаме/
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар