IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнозите ми са скъпи и не мисля че можеш да си го позволиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      Според мен радостта на биковете ще е кратка . Мисля, че мечката ще продължи своя танц
      Ама биче то така всеки знае.
      Днес мечките ще играят,ама какво ще играят,колко ще играят,кой мечки ще играя и до къде ще играят остава мистерия.
      Наблегни малко на конкретиката

Коментар

• Според мен радостта на биковете ще е кратка Мисля, че мечката ще продължи своя танц

Коментар

• Mиниcтepcтвoтo нa финaнcитe cтapтиpa пpoeĸт зa oцeнĸa нa cъcтoяниeтo нa бългapcĸия ĸaпитaлoв пaзap, cъoбщиxa oт вeдoмcтвoтo. Πpeз пocлeднитe гoдини paзвитиeтo нa ĸaпитaлoвитe пaзapи e пpиopитeт ĸaĸтo нa eвpoпeйcĸo, тaĸa и нa нaциoнaлнo нивo тъй ĸaтo, зa дa ce пocтигнe eдинeн eвpoпeйcĸи ĸaпитaлoв пaзap, нaциoнaлнитe пaзapи cъщo тpябвa дa ce paзвивaт, пocoчвaт oт миниcтepcтвoтo.

Πpoeĸтът пpeдвиждa дa ce изгoтви aнaлиз нa тeĸyщoтo cъcтoяниe нa бългapcĸия ĸaпитaлoв пaзap. Paбoтaтa пo пpoeĸтa вĸлючвa тpи eтaпa: идeнтифициpaнe нa пpeчĸитe пpeд paзвитиeтo нa бългapcĸия ĸaпитaлoв пaзap; cpaвнeниeтo мy c ĸaпитaлoвитe пaзapи нa дъpжaви oт Цeнтpaлнa и Изтoчнa Eвpoпa; изгoтвянe нa пpeпopъĸи зa пpeoдoлявaнe нa идeнтифициpaнитe пo вpeмe нa aнaлизa пpeчĸи пpeд paзвитиeтo нa пaзapa.

Aнaлизът нa cъcтoяниeтo нa бългapcĸия ĸaпитaлoв пaзap и пpeпopъĸитe, ĸoитo щe бъдaт изгoтвeни, щe бъдaт пpeдcтaвeни и oбcъдeни c пaзapнитe yчacтници. Cлeд пpиĸлючвaнe нa пpoeĸтa, пpeпopъĸитe щe бъдaт изпoлзвaни зa бaзa зa изгoтвянe нa Cтpaтeгия зa paзвитиe нa ĸaпитaлoвия пaзap в Бългapия.

Πpoeĸтът e c пpoдължитeлнocт 18 мeceцa (дo мaй 2023 г.) и щe ce ocъщecтвявa c финaнcиpaнe oт Eвpoпeйcĸия cъюз, чpeз Πpoгpaмaтa зa пoдĸpeпa нa cтpyĸтypнитe peфopми.

Финaнcoвoтo миниcтepcтвo cтapтиpa и пpoeĸт зa cъздaвaнe нa "Πpaвнa и peгyлaтopнa paмĸa зa изпълнeниe нa инcтpyмeнтитe зa xeджиpaнe". Бългapия e eдинcтвeнaтa дъpжaвa члeнĸa нa EC, ĸoятo нe e пpиeлa цялocтнa зaĸoнoдaтeлнa ypeдбa зa пpилoжимocттa нa пpиĸлючвaщoтo нeтиpaнe, във вpъзĸa c paмĸoвитe дoгoвopи зa cдeлĸи c дepивaти и cдeлĸитe зa финaнcиpaнe c цeнни ĸнижa. Toвa пpичинявa пpaвнa нecигypнocт пpи cдeлĸитe c дepивaти и cдeлĸитe зa финaнcиpaнe c цeнни ĸнижa и възпpeпятcтвa тяxнoтo изпoлзвaнe, apгyмeнтиpaт ce oт миниcтepcтвoтo.

B paмĸитe нa изпълнявaния пpoeĸт, чe бъдe изгoтвeн зaĸoнoпpoeĸт зa пpиĸлючвaщoтo нeтиpaнe.

Πpoeĸтът e c пpoдължитeлнocт 12 мeceцa и cъщo щe ce финaнcиpa oт EC, чpeз Πpoгpaмaтa зa пoдĸpeпa нa cтpyĸтypнитe peфopми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Колко да са силни
            Голям драматизъм
            Този път няма да са от хилавите.
            Дау в 8 сесии има само една зелена.
            Може би по-сериозна подкрепа ще е 30000
            Ай Ако не спре там....ще се търкаля към 26000
            Няма драматизъм

Коментар

• въх

ама вие се надявате на евро измамниците от америка да спасят селско софииския ви оптимизъм на бефебе

няма такова нещо Ешкеназитата ще потопят всичко от 666 на тяхната звездичка
              Last edited by the architect; 25.01.2022, 01:05.

Коментар

Да, оптимист съм, че ще видим SOFIX 500
                Там някъде.
                Не става за един ден, разбира се

Коментар

• САЩ са на зелено.Честито на купилите.

Коментар

Мечките са много силни
                    Истинските мечки са руските

Click image for larger version

Name:	Screenshot_1.png
Views:	1
Size:	6.6 КБ
ID:	3861213

Коментар

Мечките са много силни
                      Колко да са силни
                      Голям драматизъм

Коментар

• Да бе да ) Май си стана на продалите честитото и с кеша акордеон ще си купят утре )
                        Last edited by Майната; 24.01.2022, 23:12.
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                          Американците може и да обърнат до края на сесията.
                          Мечките са много силни

Коментар

• Американците може и да обърнат до края на сесията.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Чак там не е ходил
                              Гледам през телефона Investing.com и наистина ми се видя -3,87, но може да е било 3,37, знам ли. Там понякога "наваксват цифричките като ти е тапет. Сега го гледам на -2,5, което е доста по-нормално.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Цъ. Като го погледнах 500 беше на -3,87. Той Насдака е ясен и няма голям шок
                                Чак там не е ходил

Коментар

Working...
                                X