IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Даа, заораха здраво зад океана пак

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Който е продал няма да бърза да влиза.. така, че пари няма
      Мдаааа, язък за Доверие-то. Дето толко го рекламираше
      Между другото - и според мен е спекулативната акция
      Last edited by mecka_stryvnica; 25.01.2022, 16:24.

Коментар

Да... в момента почти нямам акции.. ако не броя хима, но той не ме плаши.
        Браво, мога само да те поздравя. Аз си стоя в брефа с ясната мисъл, че може и да падне, но като съм решил, че съм дългосрочен, значи съм дългосрочен и това е. Успех с влизането по новите позиции
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Пари има, просто няма пари на БФБ, защото тъпите яхтсмени и комбината чичикака и ортака решиха да набалончат няколко мега балона с пъти за кратко време, вместо плавно и лекичко да се правят по 20-30-50% профит на година. Докато хората с пари у нас загреят, а те са консервативни, дойде време за спад точно на тези няколко балона и чисти акции и понеже новите пари са влезли в тях, тъй като не са особено умни и гледат на принципа - това се е качило миналата година, значи ще качи и тази, а и ми я препоръчаха (тези, дето са им я препоръчали, всъшност са им я продали), сега ще ядат бахура, ще се отчаят и ще спрат и други да влязат. Все едно не го гледахме този филм преди 13-14 години.

Апропо, ти продаде ли вече в чичанбанк?

П.С. Абе, къде е Харко?
          Само ти ли не разбра, че спиха е световен и няма нищо общо с твоите балони ?
          Ма така е, някои хора са на черешата, марс и други галактики...А някои и в други вселени

Коментар

Пари има, просто няма пари на БФБ, защото тъпите яхтсмени и комбината чичикака и ортака решиха да набалончат няколко мега балона с пъти за кратко време, вместо плавно и лекичко да се правят по 20-30-50% профит на година. Докато хората с пари у нас загреят, а те са консервативни, дойде време за спад точно на тези няколко балона и чисти акции и понеже новите пари са влезли в тях, тъй като не са особено умни и гледат на принципа - това се е качило миналата година, значи ще качи и тази, а и ми я препоръчаха (тези, дето са им я препоръчали, всъшност са им я продали), сега ще ядат бахура, ще се отчаят и ще спрат и други да влязат. Все едно не го гледахме този филм преди 13-14 години.

П.С. Абе, къде е Харко?
            Да... в момента почти нямам акции.. ако не броя хима, но той не ме плаши.

Коментар

П.С. Абе, къде е Харко?
              Сега трябваше да е тука и да пее с пълно гърло за всичкото плява дето крашва.... Разните му там тех боклуци и банки. Той ни каза човека:
              -гледайте зоом сещате се за Лещерко

Коментар

П.С. Абе, къде е Харко?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вчера беше по-интресно
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Глупости на търкалета!
                    Има много нови пари. Бедна ви е фантазията. И много остаряла статистиката.
                    Но Агресивен бик е прав. Ако стария Дау се спъне, тука се търкаляме по стълбите надолу.

Коментар

Не, просто няма нови пари на БФБ - въртим се едни и съши шматки, което се вижда и от анкетите на Биг беър. И понеже огромните ями доверие и алтерко са погълнали много сериозни ресурси, а народът там се чуди какво да прави, затова и по другите позиции е мъртвило с малки изключения. Но това не е нещо ново и непознато
                      Глупости на търкалета!
                      Има много нови пари. Бедна ви е фантазията. И много остаряла статистиката.
                      Но Агресивен бик е прав. Ако стария Дау се спъне, тука се търкаляме по стълбите надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Изчаква се за посоката на индексите в САЩ. Ако там вземат та пръцнат нас направо ни хваща диария
                        Не, просто няма нови пари на БФБ - въртим се едни и съши шматки, което се вижда и от анкетите на Биг беър. И понеже огромните ями доверие и алтерко са погълнали много сериозни ресурси, а народът там се чуди какво да прави, затова и по другите позиции е мъртвило с малки изключения. Но това не е нещо ново и непознато

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                          Голямо ослушване
                          Изчаква се за посоката на индексите в САЩ. Ако там вземат та пръцнат нас направо ни хваща диария

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                            Голямо ослушване
                            И след два дни - изневиделица дропдаун с гапче под 600 софикса

Коментар

• Голямо ослушване

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Добро утро , излезе ми новина...
                                Финансовото министерство ще прави оценка на българския капиталов пазар
                                Last edited by RUBLA; 25.01.2022, 11:18. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

Working...
                                X