Аз пък имам десетки левове.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Абе не е само той
Началото на 2023г - 649 415
Началото на 2024г - 763 177
Началото на 2025г. - 910 094
и към края на май - 1 072 173
Така е , -важното е да си постигаш таргета, като пример от завършека на споменатата 2021г.Груеца не искаше да чуе, а прилагаше епитети по аграри и китайски гаражи и тирирамби негови си!31,12,2021г. 955 700
"Всеки сам си ПРЕценя"Last edited by inta53; 02.07.2025, 15:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе не е само той
Поздравления, влезнавлезнал си в клуба на големите.
Колкото до Инта, аз както и Йори смятам че той слага в малкия си джоб повечето професионалисти и като доходност и като визия и като решителност.
А, също така като лично отношение е на съвсем друго ниво от типичните "форумни хиени".
- 4 Харесвания
Коментар
-
Абе не е само той
не знам дали има друг като него, без всякаква ирония
по най-ликвидните позиции той е и от двете страни
прави толкова много сделки, че е мечтата на всяко ИП
и на всичкото отгоре си води отчетност / аналогова / за всяка сделка
евала на енергията и хъса му
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИнтата е национално богатство, той създава половината ликвидност на борсата, като изключим ИП-тата,
да не говорим, че слага в джоба си половината ИП-та
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИнтата е национално богатство, той създава половината ликвидност на борсата, като изключим ИП-тата,
да не говорим, че слага в джоба си половината ИП-та
Палавник голям сиии!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Похвали се бре - дърт инвеститор, при това почнал на стари години, си е Бяла лястовица и е за пример - това го казвам без грам ирония, само с респект. Понякога си много дразнещ и адепт, ма то и аз съм дразнещ, така че пак с добро чувство го казвам. Ма ти си знаеш - аз с удоволствие бих прочел или видял нешо от теб, с все анонимността, ако
искаш такава
Проблема ти явно е, че много си чел, а това иска и напира да излезе и от теб наученото!
Но бедата ти е , че нямаш място и желание да чуеш различното и невидимото за теб!
Опитах на времето помниш ли?- още стоят на личните ;-
SOFIX ->447 <<<< >>>>> SOFIX ->514 BGTR30->499 <<<< >>>>> BGTR30->560 225 135 <КАПИТАЛ КАПИТАЛ> 229 309 30,12,2020г. <<<< >>>>> 16,04,2021г. 455500 <ликвидна стойност> 613 700 102,61% 167,50%
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Писал съм по доста поводи в различни теми и винаги съм казвал, че съм лаик и не се вземам на сериозно. Та за това и отказвам да съм нагледен и излушан пример,- който е забелязъл нещо правилно в мен си го отразил- присвоил или просто забелязъл.
Не съм пасивен и по много хайпове и хейтове, дори по някога се чудя сам на себи си защо го правя, като знам резултата, но пък понякога и ги спирам, и това се забелязва, може би от примерите , които си позволявам да поствам.
Тк че Благодаря за поканата!
искаш такаваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Приемаш ли покана за кафе-интервю? От твоята история много може да се научи. Видяхме се издалеко на агрията
Писал съм по доста поводи в различни теми и винаги съм казвал, че съм лаик и не се вземам на сериозно. Та за това и отказвам да съм нагледен и излушан пример,- който е забелязъл нещо правилно в мен си го отразил- присвоил или просто забелязъл.
Не съм пасивен и по много хайпове и хейтове, дори по някога се чудя сам на себи си защо го правя, като знам резултата, но пък понякога и ги спирам, и това се забелязва, може би от примерите , които си позволявам да поствам.
Тк че Благодаря за поканата!
пп. много по умни и образовани хора са написали всякакви преживяни и математически издържани варианти!
За мен пътя на всеки участник на пазара е строго индивидуален и минава през неговите сетива, познания опит и практика. Склонност да рискува и устоява или променя сам себе си, и ако не успява да ги завърши на добрия бряг, по добре да спре и положи усилия да ги открие причините за резултатите си , през правилните въпроси за целта!
Без тези стъпки няма как да разбере, що е то Аз и ставам ли за Управител на активите си!Last edited by inta53; 02.07.2025, 13:49.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДнес имаме голям купувач на пазара.. изглежда по Софикс позициите..
Внимавайте как си давате акциите.. да няма после мрънкане и скимтене че едни знаели, други не знаели.. кафенца, коленца, яхти..
Истината е далеч по проста - Кьорав карти не играе!
п.п. От вчера съм наел една кантора да ме съветва !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Живия пример е тук,- наскоро бях го описал в обясненията с пандата, в една друга тема и го накарах да изтрием оплескването и!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар