IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък имам десетки левове.....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Инта, след като ти вдигнахме акциите, сега е момента да направиш един пазарлък с ИП-то за комисионните

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Абе не е само той

Началото на 2023г - 649 415

Началото на 2024г - 763 177

Началото на 2025г. - 910 094

и към края на май - 1 072 173

Така е , -важното е да си постигаш таргета, като пример от завършека на споменатата 2021г.
        31,12,2021г.
        955 700
        Груеца не искаше да чуе, а прилагаше епитети по аграри и китайски гаражи и тирирамби негови си!
        "Всеки сам си ПРЕценя"
        Last edited by inta53; 02.07.2025, 15:56.

Коментар

Абе не е само той

Браво, Здравко!
          Поздравления, влезнавлезнал си в клуба на големите.
          Колкото до Инта, аз както и Йори смятам че той слага в малкия си джоб повечето професионалисти и като доходност и като визия и като решителност.
          А, също така като лично отношение е на съвсем друго ниво от типичните "форумни хиени".

Коментар

Абе не е само той

Не става въпрос за големина на портфейла
            не знам дали има друг като него, без всякаква ирония
            по най-ликвидните позиции той е и от двете страни
            прави толкова много сделки, че е мечтата на всяко ИП
            и на всичкото отгоре си води отчетност / аналогова / за всяка сделка
            евала на енергията и хъса му

Коментар

• Ехаа, БРАВО колеги!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                Интата е национално богатство, той създава половината ликвидност на борсата, като изключим ИП-тата,
                да не говорим, че слага в джоба си половината ИП-та
                Абе не е само той

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                  Интата е национално богатство, той създава половината ликвидност на борсата, като изключим ИП-тата,

Палавник голям сиии!!!

Коментар

• Интата е национално богатство, той създава половината ликвидност на борсата, като изключим ИП-тата,

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Похвали се бре - дърт инвеститор, при това почнал на стари години, си е Бяла лястовица и е за пример - това го казвам без грам ирония, само с респект. Понякога си много дразнещ и адепт, ма то и аз съм дразнещ, така че пак с добро чувство го казвам. Ма ти си знаеш - аз с удоволствие бих прочел или видял нешо от теб, с все анонимността, ако
                      искаш такава

Проблема ти явно е, че много си чел, а това иска и напира да излезе и от теб наученото!
                      Но бедата ти е , че нямаш място и желание да чуеш различното и невидимото за теб!
                      Опитах на времето помниш ли?- още стоят на личните ;-
                      SOFIX ->447 <<<< >>>>> SOFIX ->514
                      BGTR30->499 <<<< >>>>> BGTR30->560
                      225 135 <КАПИТАЛ КАПИТАЛ> 229 309
                      30,12,2020г. <<<< >>>>> 16,04,2021г.
                      455500 <ликвидна стойност> 613 700
                      102,61% 167,50%

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Писал съм по доста поводи в различни теми и винаги съм казвал, че съм лаик и не се вземам на сериозно. Та за това и отказвам да съм нагледен и излушан пример,- който е забелязъл нещо правилно в мен си го отразил- присвоил или просто забелязъл.
                        Не съм пасивен и по много хайпове и хейтове, дори по някога се чудя сам на себи си защо го правя, като знам резултата, но пък понякога и ги спирам, и това се забелязва, може би от примерите , които си позволявам да поствам.
                        Тк че Благодаря за поканата!
                        Похвали се бре - дърт инвеститор, при това почнал на стари години, си е Бяла лястовица и е за пример - това го казвам без грам ирония, само с респект. Понякога си много дразнещ и адепт, ма то и аз съм дразнещ, така че пак с добро чувство го казвам. Ма ти си знаеш - аз с удоволствие бих прочел или видял нешо от теб, с все анонимността, ако
                        искаш такава
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Приемаш ли покана за кафе-интервю? От твоята история много може да се научи. Видяхме се издалеко на агрията

Писал съм по доста поводи в различни теми и винаги съм казвал, че съм лаик и не се вземам на сериозно. Та за това и отказвам да съм нагледен и излушан пример,- който е забелязъл нещо правилно в мен си го отразил- присвоил или просто забелязъл.
                          Не съм пасивен и по много хайпове и хейтове, дори по някога се чудя сам на себи си защо го правя, като знам резултата, но пък понякога и ги спирам, и това се забелязва, може би от примерите , които си позволявам да поствам.
                          Тк че Благодаря за поканата!

пп. много по умни и образовани хора са написали всякакви преживяни и математически издържани варианти!
                          За мен пътя на всеки участник на пазара е строго индивидуален и минава през неговите сетива, познания опит и практика. Склонност да рискува и устоява или променя сам себе си, и ако не успява да ги завърши на добрия бряг, по добре да спре и положи усилия да ги открие причините за резултатите си , през правилните въпроси за целта!
                          Без тези стъпки няма как да разбере, що е то Аз и ставам ли за Управител на активите си!
                          Last edited by inta53; 02.07.2025, 13:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Днес имаме голям купувач на пазара.. изглежда по Софикс позициите..
                            Внимавайте как си давате акциите.. да няма после мрънкане и скимтене че едни знаели, други не знаели.. кафенца, коленца, яхти..
                            Истината е далеч по проста - Кьорав карти не играе!
                            То хубаво ама трябва първо с юрист да се съветваме !

п.п. От вчера съм наел една кантора да ме съветва !

Коментар

• Днес имаме голям купувач на пазара.. изглежда по Софикс позициите..
                              Внимавайте как си давате акциите.. да няма после мрънкане и скимтене че едни знаели, други не знаели.. кафенца, коленца, яхти..
                              Истината е далеч по проста - Кьорав карти не играе!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Живия пример е тук,- наскоро бях го описал в обясненията с пандата, в една друга тема и го накарах да изтрием оплескването и!
                                Приемаш ли покана за кафе-интервю? От твоята история много може да се научи. Видяхме се издалеко на агрията

Коментар

Working...
                                X