If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
явно ПИБ не искат да увеличават капитала ..... БНБ не може да наложи никакъв контрол над ПИБ ....... съответно ЕЦБ е казала, че покана няма да има ......... баце е получил изпреварваща информация за отказа и сега вината се стоварва на народа ...... "колективна отговорност за провала" типично за ком.партията на боко
промениха закона за валутния борд и сега отлагат кандидатстването за еврозоната ...... дали не са оставили вратичка в закона за промяна на курса без значение ЕРМ 2 и еврозона дали ще има
Искат с мен да си измият ръцете и да се превърнат в жертва. Това каза Борисов за скандала с подслушването на командира на Военновъздушните сили ген. Цанко Стойков, в който бе намесено и името на държавния глава Румен Радев.
Ами ако бяхте инвестирали 1,000 долара преди десет години?
Това десетилетие можете да го направите без комисионни!
ETORO.COM
А НА ЧЕРЕШОВАТА БОРСА КАК Е ..
Ако преди 13 г си инвестирал 1000 долара в дръвчо сега имаш 50,в Билборд 50 ,в Химимпорт 350 и т. н.Трудно ще намериш някое дружество
където парите ти пак са 1000 долара,тотална загуба на инвеститорско време и средства.
От дребните може и да няма мечки, но от големите - ами кой не е мечка - чужденците или пенсионните? Всяка сесия, от години, виждаме някой голям чужденец или пенсионно да ликвидира цели експозиции, последно време чужденци няма, но пенсионните активно продават и това е видно. В тоя ред на мисли, те на са ли мечки?
Излиза че пазара е бичи настроен. Никой не отигра къс СОФИКС от 573 до 558 пункта
Този продукт ще се ползва от биковете, когато му дойде времето. На пазара няма мечки а само форумни тролове. Това си го знаехме и по-рано, но късият фонд го доказва. Как един предвещаващ апокалипсис не сложи един лев на собствените си думи? То е явно, че и те не си вярват, само тролят.
Изобщо е погрешна постановката ти да търсиш изискан стил във медия, която не е литературна..Моля потърси информация за стиловете на писане..И стига сме спамили темата..Ако имаш факти давай ги..Хората не ги интересува какви стилове харесваме и какви не..
Аааа това бил проблем, а не фактите значи.. А за България новините къде четеш изискан изказ и правилните новини.. Интересно ми стана след като си специалит по изказа и държиш на него..
Аз пък в икономиката и политиката търся фактите и статистиката , а за изискан изказ чета позия и проза..Ако изобщо знаеш какво е това..Ами хората са различни..
Еми в Дневник пишат доста по-грамотно примерно. Сега ще кажеш да не го чета, защото е на "някой".
Аааа това бил проблем, а не фактите значи.. А за България новините къде четеш изискан изказ и правилните новини.. Интересно ми стана след като си специалит по изказа и държиш на него..
Аз пък в икономиката и политиката търся фактите и статистиката , а за изискан изказ чета поезия и проза..Ако изобщо знаеш какво е това..Ами хората са различни..
Само казах, че сайтът има странен стил на изказ, който го прави несериозен в моите очи. Т.е. да пише самата истина, няма да обърна внимание само заради пропагандния стил на писане. Това се опитвах да кажа, а не че не е вярно това, което е написано
И за справка, не чета ПИК и Блиц, а само wsj.com, ft.com и bloomberg.com, ако знаеш изобщо какви са тия неща.
Коментар