Малеееее америкаската борса отново в червено.Не ми се мисли за БФБ.Който кеширал кеширал.Пригответе се за загуби.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
"Знаете ли и в ГЕРБ колко луди има... Викат, кажеш ли оставка, ще се палим, ще се хвърлим и ние от терасата."
АМИ ТУКАШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Грешиш, Монти, буден съм си отвсякъде, че и тук, и там е напечено. Но парите вече съм ги събрал и заредил в платформата. Алчен съм вече, като гледам как някои започнахте да опипвате гащите!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧерно на бяло: Ако не взимаш 1650 лв. чисто в София, значи си в мизерия 2/3 от БВП на страната вече се произвежда в столицата, жителите ѝ са вече над 1.3 милиона души
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/ikonomika/cherno-na...y6U0UtOq7oFBJM
СТАБИЛНА ДЪРЖАВА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Кажете моля ви, какъв може да я добрия повод, който да вдигне цените на БФБ и купувачи откъде??
Аз съм оптимист, но скоро мисля че ще стана усмихнат песимист гледайки колко бързо всичко поема надолу.
За сега само bref удържа фронта, но докога ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Вирусът в топло време ще изчезне тоест има още месец два и всичко ще затихне!!!
Паниката на запад е много преувеличена но нека всеки сам да си решава.
- нито едно правителство не иска да бъде обвинено, че не е социално и 5-10 80+ годишни са умрели заради евентуалното му бездействие. В развитите държави такива обвинения свалят правителства, а кокалчето никой не иска да го пуска. Кво им пука, че ще затрият бизнеси за 200-300 милиарда, да речем - важното е да не се пуска кокала и да показваме социална загриженост, политическа коректност и прочие бълвочи на комуноидна основа, която разяжда демокрацията в този и вид
- пазарите имаха отчаяна нужда от корекция, ама направо отчаяна. Ама причината да не е Тръмплина, Си-фоня, Макароня, Путя и т.н. - и хоп, ей ти я короната, ще чаластри слона тя - ох, корона, ох, кеф, китайската корона, най-голям кеф. Всички са хепи, освен цацата, ама цацата винаги служи за храна на по-големите. За съжаление и аз съм цаца.
Хубав уикенд - намерете си хубава половинка, ако ли не - цяло кило, и си живейте живота
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеСлучаите на коронавирус са над 100 хил., като заразените в Германия гонят 600, толкова горе долу и във Франция. Като започнат и в тези държави да взимат тежки мерки против разпространението, европейската икономика ще пострада брутално. Много хора подцениха опасността от вируса. Аз в близко бъдеще дъно не виждам.
Паниката на запад е много преувеличена но нека всеки сам да си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеСофикса се е изсипал от 720 на 530 как пък да не тръгна сега да продавам.. и да бутне 500 ми е все тая. Корони-морони лятото няма да виреят.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Кажете моля ви, какъв може да я добрия повод, който да вдигне цените на БФБ и купувачи откъде??
Аз съм оптимист, но скоро мисля че ще стана усмихнат песимист гледайки колко бързо всичко поема надолу.
За сега само bref удържа фронта, но докога ли?Не е чак такава трагедия, освен за купилите на 7 кинта от чичака де, след екселската печалбица - не се смея или злорадствам, всички се возим на една лодка, затова и толкова се дразня, като се надуват балони, които, при пукането си после, повличат и другите. та да, спадът днес си е изцяло от Недоверие.а
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНякой има ли идея защо никой не ползва късият фонд на Експат? Аз продължавам да се чудя на това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Мога само да кажа защо аз не го ползвам. Струва ми се много рисковано да залагам вече на страха. Може да съм позакъснял?... Ако се появи сега един добър повод, възстановяването може да е много рязко, V! Защото всъщност корекцията от последно време ще се окаже много здравословна, ако преборим страха.
За сега само bref удържа фронта, но докога ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНякой има ли идея защо никой не ползва късият фонд на Експат? Аз продължавам да се чудя на това.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
Коментар