IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малеееее америкаската борса отново в червено.Не ми се мисли за БФБ.Който кеширал кеширал.Пригответе се за загуби.

Коментар

• "Знаете ли и в ГЕРБ колко луди има... Викат, кажеш ли оставка, ще се палим, ще се хвърлим и ние от терасата."

АМИ ТУКАШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ..

Коментар

• Май за да се оправят нещата първо трябва всичко да се срине и измете, и след това на чисто...зайчарника или кочината, както искате го наречете е претъпкана

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Грешиш, Монти, буден съм си отвсякъде, че и тук, и там е напечено. Но парите вече съм ги събрал и заредил в платформата. Алчен съм вече, като гледам как някои започнахте да опипвате гащите!...
          Бъди внимателен.Не бъди алчен че тая алчност много мои познати занули навремето.Има още много да пада бфб преди да дойде време за покупки.Повярвай ми !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Черно на бяло: Ако не взимаш 1650 лв. чисто в София, значи си в мизерия 2/3 от БВП на страната вече се произвежда в столицата, жителите ѝ са вече над 1.3 милиона души

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/ikonomika/cherno-na...y6U0UtOq7oFBJM

СТАБИЛНА ДЪРЖАВА
            1650 лв заплата преди 13-14 г не бяха нищо особено а за сега да не говорим.Докато нях в БГ не можех да проумея колко огромни са мащабите спрямо БГ и САЩ .Някак си наивно по български си мислех че и ние сме нещо.Да да ама не.Сега гледайки през призмата на бизнес в САЩ осъзнавам колко жалко е всичко в родната ми страна.Тия смешни 1650 лв тук се правят за половин - един ден дори от най-мързеливите ми работници дето хем избират,хем капризни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Кажете моля ви, какъв може да я добрия повод, който да вдигне цените на БФБ и купувачи откъде??
              Аз съм оптимист, но скоро мисля че ще стана усмихнат песимист гледайки колко бързо всичко поема надолу.
              За сега само bref удържа фронта, но докога ли?
              Некой беу уебед?... Няма все черни да са, я! Ти виждал ли си ято черни лебеди?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Вирусът в топло време ще изчезне тоест има още месец два и всичко ще затихне!!!

Паниката на запад е много преувеличена но нека всеки сам да си решава.
                Паниката е преувеличена по две причини:

- нито едно правителство не иска да бъде обвинено, че не е социално и 5-10 80+ годишни са умрели заради евентуалното му бездействие. В развитите държави такива обвинения свалят правителства, а кокалчето никой не иска да го пуска. Кво им пука, че ще затрият бизнеси за 200-300 милиарда, да речем - важното е да не се пуска кокала и да показваме социална загриженост, политическа коректност и прочие бълвочи на комуноидна основа, която разяжда демокрацията в този и вид

- пазарите имаха отчаяна нужда от корекция, ама направо отчаяна. Ама причината да не е Тръмплина, Си-фоня, Макароня, Путя и т.н. - и хоп, ей ти я короната, ще чаластри слона тя - ох, корона, ох, кеф, китайската корона, най-голям кеф. Всички са хепи, освен цацата, ама цацата винаги служи за храна на по-големите. За съжаление и аз съм цаца.

Хубав уикенд - намерете си хубава половинка, ако ли не - цяло кило, и си живейте живота
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                  Случаите на коронавирус са над 100 хил., като заразените в Германия гонят 600, толкова горе долу и във Франция. Като започнат и в тези държави да взимат тежки мерки против разпространението, европейската икономика ще пострада брутално. Много хора подцениха опасността от вируса. Аз в близко бъдеще дъно не виждам.
                  Вирусът в топло време ще изчезне тоест има още месец два и всичко ще затихне!!!

Паниката на запад е много преувеличена но нека всеки сам да си решава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
                    Софикса се е изсипал от 720 на 530 как пък да не тръгна сега да продавам.. и да бутне 500 ми е все тая. Корони-морони лятото няма да виреят.
                    Евалата, истински поздравления за мнението ти - играл съм го този филм, затова и като продавам на загуба сега, си купувам другаде, т.е. преструктурирам портфейла. Макар че продажбите ми в края на 2007 и началото на 2008 бяха едни от най-успешните ми инвестиционни решения - ЕУБГ на 5.50, Химче на 14, Енемона на 20+ (тия вече ги няма), Синергон на 10+ и т.н. Гадно ми беше, че продавам, обаче купих злато за една част от парите и недвижимости през 2010 за по-голямата част от другите. И досега нито една компания от тези, които имах тогава, не е достигнала нивата, на които я продавах. Опции много, само времето ще покаже кой е избрал най-подходящата. Успех !
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Софикса се е изсипал от 720 на 530 как пък да не тръгна сега да продавам.. и да бутне 500 ми е все тая. Корони-морони лятото няма да виреят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Кажете моля ви, какъв може да я добрия повод, който да вдигне цените на БФБ и купувачи откъде??
                        Аз съм оптимист, но скоро мисля че ще стана усмихнат песимист гледайки колко бързо всичко поема надолу.
                        E, чак пък само Бреф - има си и добри компании, които трудно ще паднат с много, а има и много бутикови, при които почти няма сделки, щото с 5к лева ще ги свалиш с 20-30% надолу. Просто гръмна балоняка на Доверие, щото едни хора имаха много вяра на мумифицирания чичак, та затова ви се привиждат апокалипсиси днес. Хим си стои на 1,40, фибанкасъ не се търгува, муфицираната фарма си е горе-долу на цената, а и там чичака подпира, та сега е позарязал Недоверие, Албенката с тоя мениджмънт и на тези цени е балон, даже Сиренясалия избушеняк е на плюс днес Не е чак такава трагедия, освен за купилите на 7 кинта от чичака де, след екселската печалбица - не се смея или злорадствам, всички се возим на една лодка, затова и толкова се дразня, като се надуват балони, които, при пукането си после, повличат и другите. та да, спадът днес си е изцяло от Недоверие.а

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Някой има ли идея защо никой не ползва късият фонд на Експат? Аз продължавам да се чудя на това.
                          Аз имам и го бях казал преди - че е булшит този фонд. Ти каза, че греша, ама дали е така ...кажи ти защо не се купува при падащ пазар ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Мога само да кажа защо аз не го ползвам. Струва ми се много рисковано да залагам вече на страха. Може да съм позакъснял?... Ако се появи сега един добър повод, възстановяването може да е много рязко, V! Защото всъщност корекцията от последно време ще се окаже много здравословна, ако преборим страха.

Коментар

Някой има ли идея защо никой не ползва късият фонд на Експат? Аз продължавам да се чудя на това.
                              Мога само да кажа защо аз не го ползвам. Струва ми се много рисковано да залагам вече на страха. Може да съм позакъснял?... Ако се появи сега един добър повод, възстановяването може да е много рязко, V! Защото всъщност корекцията от последно време ще се окаже много здравословна, ако преборим страха.

Коментар

Ами защото са вързани с Малкия мук ....предпочитам да скъ сявам по глупавия начин да продавам по високо и да купувам в ниското...събрал съм три позиции....Иначе ако имаше Къс фонд И сирма и холдинг Варна и еубг и фиб щяха да са леш....

Коментар

Working...
                                X