Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДааа ...имам карта с 5% намаление...
Фиб нещо затихна....
Сега чакат срещата с директорите за новини от банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа шестмесечието количеството чуждестранни инвестиции падат с 20% в сравнениес 2015 г......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа шестмесечието количеството чуждестранни инвестиции падат с 20% в сравнениес 2015 г......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДепозитите на Домакинства и НТООД са 43.691 млрд. лв. (49.1% от БВП) в края на юли 2016 година. Те се увеличават със 7% спрямо същия месец на 2015 г. (6.8% годишно нарастване през юни 2016 година).
Само за юли растат с 364 млн. лв.
В края на юли 2016 г. депозитите на неправителствения сектор са 65.646 млрд. лв. (73.8% от БВП), като годишното им увеличение е 9.2%
+760 млн. за юли
http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/d...ress_a1_bg.pdf
Коментар
-
Депозитите на Домакинства и НТООД са 43.691 млрд. лв. (49.1% от БВП) в края на юли 2016 година. Те се увеличават със 7% спрямо същия месец на 2015 г. (6.8% годишно нарастване през юни 2016 година).
Само за юли растат с 364 млн. лв.
В края на юли 2016 г. депозитите на неправителствения сектор са 65.646 млрд. лв. (73.8% от БВП), като годишното им увеличение е 9.2%
+760 млн. за юли
http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/d...ress_a1_bg.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЛеко по завоите с Тойотата ,че нали бас сме турили
А относно цената на бензина - предложи на следващото ОСА на акционерите да дадат по 1 карта Грифон и цената ти ще се доближи до Магарешки.
Напоследък доста реклами на Петрол по ТВ , май не са толкова зле ?Дааа ...имам карта с 5% намаление...
Фиб нещо затихна....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Айде сега лакардии при марешки 1,7 при петрол 1,98 и аз ще зареждам на магарешки...
Последния месец минах цялото Черноморие...
На Калиакра- Петрол пълен , на Константин и елена пълен , на Шкорпиловци пълен на Несебър пълен , на Бургас пълен ,на китен пълен....
и то с по пълни резервоари....аз пълних на константин и елена и на Несебър....
тойотата хвърчи със 160 по байрите .....
А относно цената на бензина - предложи на следващото ОСА на акционерите да дадат по 1 карта Грифон и цената ти ще се доближи до Магарешки.
Напоследък доста реклами на Петрол по ТВ , май не са толкова зле ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенедей че по южното Черноморие има само една линейка за умбал в Бургас ....а за психиатрията нито една.....
ище требва пак да те четем...
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенедей че по южното Черноморие има само една линейка за умбал в Бургас ....а за психиатрията нито една.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНедей, че днес ще се задавя с теб от смях...а за психиатрията нито една.....
Коментар
-
Айде сега лакардии при марешки 1,7 при петрол 1,98 и аз ще зареждам на магарешки...
На Калиакра- Петрол пълен , на Константин и елена пълен , на Шкорпиловци пълен на Несебър пълен , на Бургас пълен ,на китен пълен....
The strongest stand last.
Коментар
-
Коментар
Коментар