IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Струва ми се, че бичетата в темата още не са се сетили за какво става въпрос!

Има едно старо правило, което гласи, че когато видиш изпразнени магазини за оръжие в САЩ, а тоалетната хартия в Уолмарт е свършила!

Тогава е времето за покупка НЕ на акции, а на семе за картофи. Както и да се види, дали няма онлайн някой курс, за "Млад фермер"!

Знам, че няма да ми повярвате, но знайте, че скоро 90% от тези, които днес гледат Блумбърг, скоро ще ги интересува само, да не изпуснат предаването "Бразди" по Канал 1!
    Съвсем добронамерено и без капка насмешка ти предлагам да станеш водопроводчик. Ако всичката изкупена хартия се употреби по предназначение, със сигурност ще забогатееш за отрицателно време. Обмисли го сериозно.

Коментар

Има едно старо правило, което гласи, че когато видиш изпразнени магазини за оръжие в САЩ, а тоалетната хартия в Уолмарт е свършила!

Тогава е времето за покупка НЕ на акции, а на семе за картофи. Както и да се види, дали няма онлайн някой курс, за "Млад фермер"!

Знам, че няма да ми повярвате, но знайте, че скоро 90% от тези, които днес гледат Блумбърг, скоро ще ги интересува само, да не изпуснат предаването "Бразди" по Канал 1!
      Много си забавен с глупостите си..........сигурно и сам се радваш, колко "умен" си станал.

Коментар

абе най ме е яд, че накупената тоалетна хартия ще стае зян, че то не се сере гладен

пп.
        същия този Майк казваше преди 5 дена ... какво значение има икономиката, стойти си в къщи!
        Last edited by petyob; 18.03.2020, 18:14.

Коментар

• Струва ми се, че бичетата в темата още не са се сетили за какво става въпрос!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
            Ей тия мечки не спряха а кризата е едва в началото
            Ъхъ, и ще свърши точно тогава, когато ти купиш! Сега с колко ника накуп пишеш, за да рутиш цената, щото сам се похвали, че при предишната криза сам си си писал из форума на инвестора с няколко ника. Ще рутиш ли и Спиди, нали там имаше десетки хиляди акции, или тях вече ги продаде?

Абе ставате като 4Д (нищо чудно с него да сте един ник), който тези дни под сурдинка каза как баш в края на февруари решил да продаде всичко, че даже и на късо го бил сложил. Ех, велики инвеститори, ех, все на дъна купуват и на върхове продават....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• на мен елана по цкб

Коментар

• Кой разпродава Хим и ЦКБ? През Елана ли продават?

Коментар

• Ей тия мечки не спряха а кризата е едва в началото

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Биете ли ги..
                    Кой питаш?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Така ги бием, Кире, че всичко ни боли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Биете ли ги..
                        Честито !!! Макар и за кратко !!!
                        Dow 30 19,991.13 -1246.25 -5.87%
                        Last edited by realista; 18.03.2020, 16:45.

Коментар

• Биете ли ги..

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                            Днес ще ги лупкаме
                            Когато изгърмят репата и свършат бидовете....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Съгласен съм.Не е време за покупки.Има още да падат артиите.Нищо сигурно и с ясен положителен резултат няма.Щом е така артиите ще вървят надолу.
                              Браво моето момче.
                              Всички разбраха, как артиите трябва да падат, докато си дойдеш в България през лятото. И тогава, след като си купиш, могат да започнат да се качват. И сега ще напишеш още 5000 поста с глупости в подкрепа на това свое желание.
                              Предизвикваш смях и съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                                Днес ще ги лупкаме
                                викаш да изкараме по някой лев докато сме живи така и така сме вързани в карантината, да свършим някоя работа

Коментар

Working...
                                X