IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз

Вече си трайно безработен, а?
    Хахахахахаха!! Абе Мишо чукни маркета на товарите да видиш цени.Полудяха цените.Сега ще жънем.За едни брадва за сруги сватба.В момента свалиха всички ограничения за каране за шофьорите на камиони.Всеки може да кара колкото може да издържи.Цялата нация в момента зависи от доставките на товари да не настане тотална паника.Батко ти днес букна товари на драйвърите си на по 5 $ на миля.Хахахаха!!Само днес влезе оборот акаунта ми почти 100 000 $.Айде сега бягай да спиш Мишо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ще чакаме или около 20К или около 18,700....?
      Аз чакам ...търпение и това е

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Това добре ли е или зле
        Кой да ти каже ,,,, може да е излъжат....... Както е казл Айнщаийн "Всичко е относително"
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Под 19 000 вече ....
          Ще чакаме или около 20К или около 18,700....?

Коментар

Под 19 000 вече ....
            Това добре ли е или зле

Коментар

• Под 19 000 вече ....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Повод бе митата с Китай ,за вируса не го очакваха в такъв мащаб ....
                Митата(търговската война) с Китай и другите такива, са причината, по скоро една от тях. А пандемията е повода, спусъка, който застреля всичко ....
                Life won't wait for you.

Коментар

За разлика от от 2007/2008 когато се отдадох на покупки на БФБ,НИ и АВтосалоните и останах без кеш ,резерва го направих през 2010 г плюс , сега го имам ама защо да го харча...още?
                  Нали това казвам. Трябва да се мисли. Никой не е длъжен да мисли за другите .... освен политиците, които сме избрали ама това е друга тема....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Пак ще кажа: "Коронависуса е повода а не причината"
                    Повод бе митата с Китай ,за вируса не го очакваха в такъв мащаб ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

До тук вече е на 19 300 пункта.Има още да върви надолу.
                      Има ми! С тия трильони дългове към целия свят.

Коментар

И в тази ситуация, както и във всяка друга, човек трябва да има горещо сърце, но и ХЛАДЕН РАЗУМ .... Мислете преди да действате и да пишете ....
                        За разлика от от 2007/2008 когато се отдадох на покупки на БФБ,НИ и АВтосалоните и останах без кеш ,резерва го направих през 2010 г плюс , сега го имам ама защо да го харча...още?
                        Last edited by Монти; 18.03.2020, 20:02.

Коментар

Страх ги е от просрочване и отписване и затваряне...?Защо ли си мисля ,че ще затвори около 20К...?
                          До тук вече е на 19 300 пункта.Има още да върви надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

A ти?
                            Аз не съм американец.

Коментар

Вируса изненада всички даже и банкерите останаха по бели гащи
                              Сега може би нагласят новините за напред и ще видим как се изкупува ударно не вярвам много под 18к да го изтърват .Та според мен сме близо преди голямото брулене .
                              Между другото това го очаквах миналата година.
                              Пак ще кажа: "Коронависуса е повода а не причината"
                              Life won't wait for you.

Коментар

Вируса изненада всички даже и банкерите останаха по бели гащи
                                Сега може би нагласят новините за напред и ще видим как се изкупува ударно не вярвам много под 18к да го изтърват .Та според мен сме близо преди голямото брулене .
                                Между другото това го очаквах миналата година.
                                Страх ги е от просрочване и отписване и затваряне...?Защо ли си мисля ,че ще затвори около 20К...?

Коментар

Working...
                                X