Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеСтрува ми се, че бичетата в темата още не са се сетили за какво става въпрос!
Има едно старо правило, което гласи, че когато видиш изпразнени магазини за оръжие в САЩ, а тоалетната хартия в Уолмарт е свършила!
Тогава е времето за покупка НЕ на акции, а на семе за картофи. Както и да се види, дали няма онлайн някой курс, за "Млад фермер"!
Знам, че няма да ми повярвате, но знайте, че скоро 90% от тези, които днес гледат Блумбърг, скоро ще ги интересува само, да не изпуснат предаването "Бразди" по Канал 1!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеСтрува ми се, че бичетата в темата още не са се сетили за какво става въпрос!
Има едно старо правило, което гласи, че когато видиш изпразнени магазини за оръжие в САЩ, а тоалетната хартия в Уолмарт е свършила!
Тогава е времето за покупка НЕ на акции, а на семе за картофи. Както и да се види, дали няма онлайн някой курс, за "Млад фермер"!
Знам, че няма да ми повярвате, но знайте, че скоро 90% от тези, които днес гледат Блумбърг, скоро ще ги интересува само, да не изпуснат предаването "Бразди" по Канал 1!
пп.
същия този Майк казваше преди 5 дена ... какво значение има икономиката, стойти си в къщи!Last edited by petyob; 18.03.2020, 18:14.
Коментар
-
Струва ми се, че бичетата в темата още не са се сетили за какво става въпрос!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЕй тия мечки не спряхаа кризата е едва в началото
Абе ставате като 4Д (нищо чудно с него да сте един ник), който тези дни под сурдинка каза как баш в края на февруари решил да продаде всичко, че даже и на късо го бил сложил. Ех, велики инвеститори, ех, все на дъна купуват и на върхове продават....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБиете ли ги..Dow 30 19,991.13 -1246.25 -5.87% Last edited by realista; 18.03.2020, 16:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще ги лупкаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Съгласен съм.Не е време за покупки.Има още да падат артиите.Нищо сигурно и с ясен положителен резултат няма.Щом е така артиите ще вървят надолу.
Всички разбраха, как артиите трябва да падат, докато си дойдеш в България през лятото. И тогава, след като си купиш, могат да започнат да се качват.И сега ще напишеш още 5000 поста с глупости в подкрепа на това свое желание.
Предизвикваш смях и съжаление.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще ги лупкаметака и така сме вързани в карантината, да свършим някоя работа
Коментар
Коментар