IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Няма да ти повярват в момента.........Може и местата за фермери да са дефицитни.
    Дефицитни ще са!
    Разбира се че няма да ми повярват!

За повечето хора не е толкова трудно да осъзнаят, една или друга истина! Трудното е да се "откажат" от собствените си илюзии и комфортния свят, който те създават!

Коментар

• Забелязвам, че дневните обеми на Софикса намаляват.
      Дали това не означава, че и продавачите губят кондиция?

Не е препоръка.
      Нямам акции в Софикс, но следя мача.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Aха, подушвате се отдалеч апокалиптосите ...само дето той е идеалист, а ти си по от алчните май
        Всеки случай появата ти е баш по темата - дъното не е далеч значи, то и според мене е само 15% по нанадоле.. ма счупим ли го и него - лафа за коня и ряката ще си стане актуален.
        15% от сегшния индекс е 357, това ли имаш предвид?. Имаше такъв стар филм: питон-357

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

и тук го има ... само в Турция още не са се усетили
          Аз повече бих се притеснявал за храната! В съвременното общество, едва ли повечето хора имат за повече от седмица!

За сметка на това, стари и ненужни книги и списания, обикновенно има във всеки дом, за 5 години напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Aха, подушвате се отдалеч апокалиптосите ...само дето той е идеалист, а ти си по от алчните май
            Всеки случай появата ти е баш по темата - дъното не е далеч значи, то и според мене е само 15% по нанадоле.. ма счупим ли го и него - лафа за коня и ряката ще си стане актуален.
            не следя УСА, не направиха ли -30% вече? Може би е време полека с едното краче да пристъпим по скърцащия под или викаш твърде рано?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Интересно наблюдение.Mike Florida е няколко нива над нивото на форума.Но остава неразбран."Никой пророк не е приет в родината си"-Лука :4:24...Все едно и също от времето на Христа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Лошото е, че феномена с тоалетната е в САЩ, а аз съм в БГ. Не ми се ходи там, а не знам дали и ще ме искат!

Ако закъсам за БГ да търся нещо, ще ти пиша да ме насочиш, къде е офертата!
                и тук го има ... само в Турция още не са се усетили

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение

Съвсем добронамерено и без капка насмешка ти предлагам да станеш водопроводчик. Ако всичката изкупена хартия се употреби по предназначение, със сигурност ще забогатееш за отрицателно време. Обмисли го сериозно.
                  Лошото е, че феномена с тоалетната е в САЩ, а аз съм в БГ. Не ми се ходи там, а не знам дали и ще ме искат!

Ако закъсам за БГ да търся нещо, ще ти пиша да ме насочиш, къде е офертата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Интересно наблюдение.Mike Florida е няколко нива над нивото на форума.Но остава неразбран."Никой пророк не е приет в родината си"-Лука :4:24...Все едно и също от времето на Христа.
                    Генерала, все пак не сме го замеряли с камъни и разпнали на кръста....
                    Различното мнение не е престъпление а напротив - коректив на собствената ти некомпентност.
                    Аз поне уважавам всяко мнение, което спазва добрия тон.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е по твоята логика тогава тези, които са гледали "Бразди" трябва да почнат да гледат Блумбърг
                      След време и това ще стане! Ако не те, може би техните деца!

Знаеш как е било и при възраждането на боржуазното общество!
                      Простите селяни, с времето започнали да богатеят, после започнали да се интересуват и от изкуство, някои станали и бакери!
                      Децата им днес са в Харвард!

Коментар

• Първоначално изпратено от VGD Разгледай мнение

Много си забавен с глупостите си..........сигурно и сам се радваш, колко "умен" си станал.
                        Това е просто бъзик, въпреки, че може и да има някаква истина в него!

Не се изнервяй! Не съм те нападнал персонално по никакъв начин!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Няма да ти повярват в момента.........Може и местата за фермери да са дефицитни.

Коментар

Струва ми се, че бичетата в темата още не са се сетили за какво става въпрос!

Има едно старо правило, което гласи, че когато видиш изпразнени магазини за оръжие в САЩ, а тоалетната хартия в Уолмарт е свършила!

Тогава е времето за покупка НЕ на акции, а на семе за картофи. Както и да се види, дали няма онлайн някой курс, за "Млад фермер"!

Знам, че няма да ми повярвате, но знайте, че скоро 90% от тези, които днес гледат Блумбърг, скоро ще ги интересува само, да не изпуснат предаването "Бразди" по Канал 1!

Коментар

Има едно старо правило, което гласи, че когато видиш изпразнени магазини за оръжие в САЩ, а тоалетната хартия в Уолмарт е свършила!

Тогава е времето за покупка НЕ на акции, а на семе за картофи. Както и да се види, дали няма онлайн някой курс, за "Млад фермер"!

Знам, че няма да ми повярвате, но знайте, че скоро 90% от тези, които днес гледат Блумбърг, скоро ще ги интересува само, да не изпуснат предаването "Бразди" по Канал 1!
                              Е по твоята логика тогава тези, които са гледали "Бразди" трябва да почнат да гледат Блумбърг

Коментар

Овощарите вече изядоха дървото.

Коментар

Working...
                                X