Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
И Доналд Тръмп се обяви за лечението на коронавирус, за което Кирил Домусчиев сподели преди няколко дни. То е свързано с комбинация от две лекарства, които дават доста добри резултати при третирането на COVID-19. Председателят на КРИБ, който е носител на КОВИД-19, заяви, че се лекува именно с това съчетание на медикаменти, а то му е било препоръчано от френски лекари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Рошав, давай я тая рецепта. То нали знаеш, кой каквото прави, го предлага и го хвали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ами бизнес як е това ама ти само от бизнес с арпаджик разбираш
Коментар
-
Миризлив ти му мисли за кредитите и репата си.Аз искам Дъртия на 6-7000 пункта да иде ама за теб ще е зле.Оооо забравих да ти дам рецепта за домашен хляб да си правиш.
- 1 like
Коментар
-
Явно си навлезнал и в оръжейния бизнес.
Докато висиш на паркинга следиш сделките с оръжие.
Коментар
-
Рошав, дъртия ти приятел отива на десятка, а ти ми се правиш на олигарх.
А кредитите, какво ще ги правиш?.
Коментар
-
Ако четеш повече ще разбереш че шофьорите на камиони сега имат много работа а другите не работят.Когато човек е прост няма как да види това.Апропо в БГ много ще ти се стъжни положението.Офертата ми за чувала с брашно още стои.Твой е.
А кредитите, какво ще ги правиш?
- 1 like
Коментар
-
Според мен също сега не е време за купуване на любимите артии като ЦКБ и други.Ще има още да падат борсите.Америка не я виждам скоро да се стабилизира.Предполагам ще има нещо положително чак към края на годината или началото на следващата.За оръжието е вярно.Изкупиха всичкото оръжие и боеприпаси по магазините.
Докато висиш на паркинга следиш сделките с оръжие.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Вожд, ти най-добре си знаеш сметката, разбира се, Само исках да кажа, че според мен е рано за някои от "любимите" ни "артии", в смисъл че може да изчакаме да се стабилизира курса
Но разкажи ни за америка, дочува се че разграбват оръжейните магазини, може да споделиш впечатления, а всички знаем, че Старият Дау определя падежа по манежа
Имаш ли някои новости или различни от досега новини зад океана ?кога очакваш някаква стабилизация.
Коментар
-
Виж сега, животът не се състои само от препълнени паркинги с безработни и гладни тираджии.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Коментар
Коментар