If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за да има дискусия е необходимо да се прочете внимателно, да се вникне и разбере тезата на опонента .......... а "болката от пропуснатите ползи" си е винаги за теб и няма кой да ти я отнеме
Ще следя внимателно, тезите ти, които така благородно споделяш във форума и ще се старая да асимилирам максимално, каквото мога...
Все пак това си е да пиеш от извора, дет се вика....
Но има и един мохабет: "Какво разбира прасе от кладенчова вода...."
В контекста на последното, ще се опитам да се възползвам, но дали ще ми стигнат възможностите, вече не знам....
Ще асимилирам, до колкото ми позволяват възможностите...
Иначе за мен най-добрия учител, е болката от пропуснатите ползи, когато вместо да послушам разбиращите, съм избрал да действам на своя глава!
за да има дискусия е необходимо да се прочете внимателно, да се вникне и разбере тезата на опонента .......... а "болката от пропуснатите ползи" си е винаги за теб и няма кой да ти я отнеме
Никога не съм разбирал подобни игри, за мен специално, ако някой се пробва да е трейдър, може би ОК!
Но ако има сериозен портфейл и търси сериозни покупки, според мен, не е ОК, да се отиграват буквално, ДОГАДКИ, за това какво ще е за 1-2-3-7 дена напред!
Борсата е огледало на икономиката 6 месеца напред....за мен е важно да предвиждам няколко седмици.....
Те дребните хищници фалират от алчност защото кОпуват паднали Цени а не акции на компании и перспективи , умните купуват с перспектива или спекулативно....
Купувам до ОСА.....можех да продам сутринта и да направя няколко иляди но не го направих ,при такава криза на кОпувачи като оня ден се купува избирателно а не спекулативно.........днес ще ни пораздруса Софикс фонда и дано уплаши още некой......в момента стоят репа и чакат някой да ги обслужи а някой ще се откажат да ги обслужат поради леко вдигнатите цени.....ето във фармата се явиха такива ,вместо да 2,3 + отидоха на 2,7 +
И те стоят на твоята теза....за следващия спад иначе сме 13 точка....
Никога не съм разбирал подобни игри, за мен специално, ако някой се пробва да е трейдър, може би ОК!
Но ако има сериозен портфейл и търси сериозни покупки, според мен, не е ОК, да се отиграват буквално, ДОГАДКИ, за това какво ще е за 1-2-3-7 дена напред!
явно си доста малък и си бягал често от часовете ........ така няма как да постигнеш "количествени натрупвания", а още по-малко "качествени изменения"...
Нали знаеш, интелектуално спънатия, никога не може да разбере, надарения такъв!
Тук като гледам, повечето хора се обявяват, за дълги покупки!
Принципно аз не смятам, особено на БФБ, че спекулативните игри за седмица или дни, са добра оферта при дадения пазар и липсата на ликвидност.
Малко става 50:50!
Като гледам с какви мижави обеми, цените подскачат на горе или на долу.... Спекулация за седмица или дни, е по скоро ролетка, а не игра за хищници!
Те дребните хищници фалират от алчност защото кОпуват паднали Цени а не акции на компании и перспективи , умните купуват с перспектива или спекулативно....
Купувам до ОСА.....можех да продам сутринта и да направя няколко иляди но не го направих ,при такава криза на кОпувачи като оня ден се купува избирателно а не спекулативно.........днес ще ни пораздруса Софикс фонда и дано уплаши още некой......в момента стоят репа и чакат някой да ги обслужи а някой ще се откажат да ги обслужат поради леко вдигнатите цени.....ето във фармата се явиха такива ,вместо да 2,3 + отидоха на 2,7 +
И те стоят на твоята теза....за следващия спад иначе сме 13 точка....
Коментар