Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ей такива прогнози са най-полезните.. Ще има срив, не знам кога, но ще има.. бъдете нащрек, някога през тоя век!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеКакво правим след петъчните събития в САЩ? Чудя се дали ще има домино ефект, кои ще пострадат най-много, има ли страх и колко ще се пренесе на борсите?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕй такива прогнози са най-полезните.. Ще има срив, не знам кога, но ще има.. бъдете нащрек, някога през тоя век!
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеАкциите ще са по-скоро нагоре, ако този фалит накара ФЕД да забави темпото
А иначе в момента ,както винаги когато фалира банка има паника,но тя ще отмине.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...17095df2fb.png
Last edited by petrg5s; 13.03.2023, 13:02.
- 1 like
Коментар
� -
Американският пазар в момента се интересува само от лихвата. Акциите ще са по-скоро нагоре, ако този фалит накара ФЕД да забави темпото, въпреки че заради добрите новини от пазара на труда е малко вероятно. Въобще доста странен период наблюдаваме там - излизат добри новини от икономиката, които вместо да вдигат пазара, правят точно обратното, защото дават свобода на ФЕД за допълнително затягане.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениеЗапочва х..я, този фалит ще го замажат но тренда е на срив, сега кога ще стане не мога да кажа но няма да се размине....
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеКакво правим след петъчните събития в САЩ? Чудя се дали ще има домино ефект, кои ще пострадат най-много, има ли страх и колко ще се пренесе на борсите?Трансакцията приключва незабавно и ще бъде финансирана с налични ресурси
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеКакво правим след петъчните събития в САЩ? Чудя се дали ще има домино ефект, кои ще пострадат най-много, има ли страх и колко ще се пренесе на борсите?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТака де. Казваш само това, което на теб ти изнася
И съм акцентирал точно това......сега,че ти не разбираш поста ми,нито за какво говоря ,хем е ЕЛЕМЕНТАРНО изказано с едно изречение "Френския CAC 40 на ATH" ,а правиш някакви неадекватни забележки,не говори добре за умствения ти и морален същевременно багажLast edited by petrg5s; 11.03.2023, 17:41.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНякак си много удобно пропускаш да кажеш, че няколко седмици не може да пробиеДобре е да се казва всичко, а не да се спестяват нещата, които не ни отърват
!
В чертежа който съм постнал,акцентирам ,че CAC-40 е на АТН .На АТН ли е ? Да ! 7384 предишен,на чертежа е 7386
В чертежа не става въпрос за съпротиви,нива или други работи.който развинтената ти фантазия мисли,че изобразява
Коментар
�
Коментар