Швейцария обсъжда варианти за стабилизиране на Credit Suisse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКрасота!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЕ сега да се видят нашите бичета колко струват! Много е лесно Тони да напише, че са се били объркали чертичките на техничарите, когато има голям купувач по 1-2 позицииАз използвам тези спадове за да купувам, пък за вас не знам ! Взех си една компания с 13% дивидентна доходност !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЕ сега да се видят нашите бичета колко струват! Много е лесно Тони да напише, че са се били объркали чертичките на техничарите, когато има голям купувач по 1-2 позиции
п.п. нека чуем какво ще каже Пауъл за другата седмица за първа пролет ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЕ сега да се видят нашите бичета колко струват! Много е лесно Тони да напише, че са се били объркали чертичките на техничарите, когато има голям купувач по 1-2 позиции
Нито си казал кога,нито до къде ще ходи.Нищо
Отделно си яко в киреча и Софарма и БСЕ,така че само луди се радват когато губят пари
Нередовен пътник си ,казах ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение [ATTACH=CONFIG]n4039546[/ATTACH]
...и съответно без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеРибарче, не знам дали някой е давал по-точни прогнози от мен
Е затова не си още в игнора.Защото ме забавляваш
- 1 like
Коментар
-
Рибарче, не знам дали някой е давал по-точни прогнози от мен. Ти специално срещу мен да тичаш не можеш да ме стигнеш по точни прогнози. Да ти припомня, че аз бях единствения, който каза в началото на миналата година че ще падне до 500 и той слезе до 529. Т.е. отклонение 29 пункта. Всички други прогнози бяха за повишаване до 800-1 000 пункта. Колко е отклонението?А за прогнозата ми от преди няколко седмици с отлонение 2 пункта нещо да кажеш?
Last edited by Спекулант79; 13.03.2023, 16:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТонка, не те бива в прогнозите.
Ако мислиш,че ти нещо си познал,грешиш
От петък чакаме чертежа с идеята ти....но няма нищо
Иначе този спад го чакаш още от декември и когато беше 600
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТонка, не те бива в прогнозите.
Пророчицата вижда дългосрочно, ке стане
п.п. те Алтерко и Софарма да вървят нагоре пък ти си чакай спадове
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар