Лупкате ли ги момци?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
ПРЕЦИ . ВИДЕ ЛИ КАК СВАЛИХ СОФКА ОТ СВЕЩЕНИЯ ОБЕМ НА КАОЛИН НА 432.1
АЗ СЪМ ЦАРЯТ СЛЪНЦЕ . АЛИЛУЯи на чисто ако трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
а те щото не крадат повече извън зонатаЩо мен питаш, да пускат референдум и да се решава
Обаче не и да ни разиграват като маймуни. -тука има тука нема
държавата,толкова зле ще са работите.Last edited by Grosss; 30.03.2020, 12:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе трябваше да изпускат момента, ако изобщо искат да влизаме в зоната. разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОПААААААААААААА. САЛФЕТКАЖИИ. ДО ТУКА ВИ БЕШЕ . ТЕСТ НА СВЕЩЕНИЯ ОБЕМ 432,1 . КЪСООООООООООООООООООООООО
АЗ СЪМ ЦАРЯТ СЛЪНЦЕ . АЛИЛУЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И защо да влизаме в еврозоната...? Да крадат гърбавите а ние да връщаме парите до 9 коляно и на Ес.
Ето качих софикс акция с 2,7 процента ето така...и какво..?Що мен питаш, да пускат референдум и да се решава
Обаче не и да ни разиграват като маймуни. -тука има тука нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе трябваше да изпускат момента, ако изобщо искат да влизаме в зоната. разбира се.
Ето качих софикс акция с 2,7 процента ето така...и какво..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://bnr.bg/post/101249102/sarbia...eten-grajdanin Сърбия отпуска по 100 евро помощ за всеки пълнолетен гражданин
ПУНТА МАРА И ЧЕРЕШАТА ПО КОЛКО ДАВАТ..Кире пак ли старите афоризми от 20 години, Пак се задава черешарския сезон и черешите ще са по-важни от борсата
Да видим кой ще ги бере, Всички на черешата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
https://bnr.bg/post/101249102/sarbia...eten-grajdanin Сърбия отпуска по 100 евро помощ за всеки пълнолетен гражданин
ПУНТА МАРА И ЧЕРЕШАТА ПО КОЛКО ДАВАТ..
- 1 like
Коментар
-
Сроковете за присъединяване на България към банковия съюз и валутния механизъм ERM II са нереалистични вече. Това съобщи в интервю за "Нова телевизия" управителят на БНБ Димитър Радев.
"Работата по тази тема не трябва да спре. Ако продължим по начина, по който го правихме досега, ако политиците и институциите продължат да действат, едно отлагане за 2021 година няма да бъде фатално", каза още той.
Нима тая новина е чак толкова лоша ?
Или да горим от желание и солидарност да помагаме на Италия дето е вече в гръцкото тресавище...Last edited by pipbel; 30.03.2020, 11:16.
Коментар
-
Днес отново вместо с гап отворихме с мап. Какво става със схемите и нарисуваната шихан вълна? А с бруталните ралита? Май ще ги отложим както беше отложена олимпиадата и влизането ни в чакалнята. Финансиста на Домусчиев и негов наемател дали ще си отложи рождения ден за догодина април месец, че да спази обещанието за еврозоната.
- 1 like
Коментар
Коментар