IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Утре Дау ще падне отново.Щатите удължиха карантината до 30 април.
    ако падне нагоре обаче, ще те държим отговорен, и спираш да чатиш
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Утре Дау ще падне отново.Щатите удължиха карантината до 30 април.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

И с какво се излагам, че съм сигурен, че дъното от 260 ще бъде пробито.
        Аре бегай да пасеш.
        Как така изведнъж реши че бфб ще иде под 260 пункта? Ти до преди 5 дена говореше за ралита ,за ракети и прочие.На твое място бих дпрял да пиша понеже сефа никой не те приема на сериозно.По-добре престани с писаниците си.Ставаш смешен.

Коментар

Виж Рошав, за бефебето си прав, но за някои неща бъркаш.
          Аз съм силно притеснен за камиона ти, купен на кредит, за просрочените ти овърдрафти и за огромната безработица, част от която ще бъдеш и ти, ако вече не си.
          Мишлек ще ти кажа за последен път,че нямам кредити за техниката.Последният камион купих януари и то кеш.Понеже си късоглед ще ти кажа отново,че най-много работа в момента има транспорта.Всеки ден разнасяме из Америка стоки и храни.Хората не работят и стоят по домовете и се нуждаят от храна и домакински принадлежности и в момента камионите ми разкарват предимно такава стока.Ние може и да спрем да работим и да останем безработни само в твоята глава.Няма как да стане така както ти се иска.Ако все пак се случи ти отдавна ще си на улицата и умрял от глад щото на теб ти взеха парите на бфб а моите са в банката и на други места.Ти от много ралитацв главата ти че продаде на най-ниските цени и сега вече се присъедини към моето мнение че ще има мазало за борсите.Да беше продал кога ти говорех само че липсата ти на опит и теърдпглавие те докараха до положение сега да чакаш по-голям спад та да влезеш отново на по-ниски цени.Споко ще купиш и пазара ще продължи още надолу.Просто тази игра не е за теб.

Коментар

• Цените на компаниите на БФБ паднаха драстично,накой би ли дал прогноза дали някъде ще видим 10 процентов дивидент(дори само предполагаем на база резултати изключвайки ефекта на ковид 19) спрямо текущите котировки.......аз лично не виждам дори при адсиците.......май не сме паднали достатъчно и вероятно има още фронт за надолу?
            Last edited by спекуланта; 29.03.2020, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              "Световната икономика е в тежък нокдаун и може изобщо да не се изправи" - Кубрат Пулев - Кобрата (известен макроикономист)

По-скоро "Ковид-19" го отърва него от тежък нокаут след който едва ли щеше да се изправи

Коментар

• "Световната икономика е в тежък нокдаун и може изобщо да не се изправи" - Кубрат Пулев - Кобрата (известен макроикономист)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

По примера на Зимбабве, така ли колега!?
                  Защо все лошите примери? Които са малко и без това. По примера на Америка, Япония, Гърция, Италия и много други.

Коментар

Важното е да сте доволни оптимистите.
                    И аз съм оптимист.
                    Ето:
                    Бруталното рали тепърва предстои.
                    Аз също бях оптимист за теб и вярвах ,че някога ще поумнееш ,но уви.....Хахахаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      С това мнение излъчваш много позитивен сигнал за борсата.

Важното е да сте доволни оптимистите.
                      И аз съм оптимист.
                      Ето:
                      Бруталното рали тепърва предстои.
                      Last edited by Три без коз; 29.03.2020, 14:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Това с парите за три месеца е класика. Ако за едно няма страшно да свърши то това са именно парите. Акъл не достига. Като ти свършат парите теглиш кредит или ако си държава пускаш бондове и централната банка ти ги записва - печаташ си пари. Как го измисли, че парите свършвали след три месеца не ми е ясно?!?
                        По примера на Зимбабве, така ли колега!?

Коментар

Аре бегай да пасеш.
                          С това мнение излъчваш много позитивен сигнал за борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Виж ти работа, имаме вече прогноза за дъно
                            А какво стана с макса., да не излетя в отвъдното !? А бруталното рали !? Което щеше да предстои!? Да не се стопи като снега ?!
                            И ти нищо не си разбрала.
                            Нищо, ще го преживееш. Юначка без рани не може.

Коментар

• Първоначално изпратено от fena Разгледай мнение

Само на мен ли ми се струва, че пазиш темата като куче, знам тъпо е да продадеш на дъното, но като ти е толко акъла
                              Това с парите за три месеца е класика. Ако за едно няма страшно да свърши то това са именно парите. Акъл не достига. Като ти свършат парите теглиш кредит или ако си държава пускаш бондове и централната банка ти ги записва - печаташ си пари. Как го измисли, че парите свършвали след три месеца не ми е ясно?!?

Коментар

Аре бегай да пасеш.
                                Виж ти работа, имаме вече прогноза за дъно
                                А какво стана с макса., да не излетя в отвъдното !? А бруталното рали !? Което щеше да предстои!? Да не се стопи като снега ?!

Коментар

Working...
                                X