If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато продадих на 1.35 преди месеци мина много време. Купих Софком на 3.5. Взех си дивидента и пак купих.
Ти си чакай на 1.6 пък квото сабя покаже.
Ния мечоците ще ви чакаме на пода че там секса е най-сладък
ти като купи на 1.90 а после ми продаде на 1,35 ................ спомняш ли си го това?
или да ти припомня как разбиваше пакета си от 1000 акции като ми продаваше по 300 акции за да плащаш повече комисионни
или да ти припомня какво ме питаше на лични???
искаш ли?
да ти припомня ли?
===================
така, че като си знаеш насраното дупе би следвало повече уважение да проявяваш и да не ми се отваряш толкова
това му е хубавото на борсата защото няма губещи и всички гарантирано печелят .............. като теб, де
Когато продадих на 1.35 преди месеци мина много време. Купих Софком на 3.5. Взех си дивидента и пак купих.
Ти си чакай на 1.6 пък квото сабя покаже.
Ния мечоците ще ви чакаме на пода че там секса е най-сладък
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че има хора, които хал хабер си няма от борса.
Колеги, всеки може да купи или продаде нещо, но въпросът е дали е постъпил правилно или се е преебал. А това се разбира след време по движението на актива и/или на портфейла
Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че има хора, които хал хабер си няма от борса.
Колеги, всеки може да купи или продаде нещо, но въпросът е дали е постъпил правилно или се е преебал. А това се разбира след време по движението на актива и/или на портфейла
Да новината е лоша...
Да цял ден ми е едно гадно на гърлото, мъчно ми е.....
Но нека си признаем-
Англия беше троянския кон на САЩ в ЕС, даже в НАТО си има документи които са English Еyes Оnly - само за англо-говорящи страни
Може да е кофти за някои, но миграцията към Англия може да понамалее
След като Англия и Западна Европа се тресе - то може ЦИЕ да се окаже новия икономически тигър!
Много компании от UK ще се преместят тук, за да не губят пазар
Поздрави и бъдете оптимисти!
Защо да е лоша новината? Напротив.
Тия които продадохме нека се нахраним малко
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Да новината е лоша...
Да цял ден ми е едно гадно на гърлото, мъчно ми е.....
Но нека си признаем-
Англия беше троянския кон на САЩ в ЕС, даже в НАТО си има документи които са English Еyes Оnly - само за англо-говорящи страни
Може да е кофти за някои, но миграцията към Англия може да понамалее
След като Англия и Западна Европа се тресе - то може ЦИЕ да се окаже новия икономически тигър!
Много компании от UK ще се преместят тук, за да не губят пазар
Ти вместо да се пънеш, вземи обясни на останалите залухари в канцеларията кво цъкаш по цял ден. Белкем тръгнем
Никой не вярва на БФБ а на чуждите смятат за покер че е ...:
могат да изпият и 500 лв ама и два лева няма да загубят в инвестиране...
Преди 8 години един се опита в ХИМ на четири лв направи пачка и реши да повтори но го закъса в зърнени въпреки мойте съвети и сега с 4 бона вложени има 30 лв...
Кого да съветвам...друг ме заведе на рулетка и ми показа че на нашата борса шанса на спечели е по малко ако заложи на червено или черно...
Едно защото нищо не става а и адреналин никакъв... по негови думи...
Коментар