Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми оттървалиса се от артиите наречени акции които сега отново ще падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми оттървалиса се от артиите наречени акции които сега отново ще падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи какво спечелиха???.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМного хора предвидиха брекзита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩо бе ето го,но се случи за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВърни се назад и ще видиш как почти никой не вярваше, че ще гласуват за излизане.
Аз изразих мнение, че е време да се оберат парите от евреите и старт на голяма
криза,но почти никой не обърна внимание.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТоя Брексит утре да не се окаже замисъл на евреите за старт на глобална криза?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВърни се назад и ще видиш как почти никой не вярваше, че ще гласуват за излизане.
криза,но почти никой не обърна внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеБФБ от 2 години пада защото беше наясно, че вчера великобритания ще гласува за излизане от ЕС
криза,но почти никой не обърна внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениенашата е "паднала" с 1,1% (софикс). А другите борси са доста повече %-ти надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе гледам ,че ликвидните позиции падат с по 4,5 % ,а има една с 20%.
идеален момент за мисирката да допълни....................... нали от 6 лв., че сега на 30 стинки по целият път все допълва...
Коментар
Коментар