Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеНай-ликвидната, т.е. и без брекзит може да е тръгнала към ликвидация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе гледам ,че ликвидните позиции падат с по 4,5 % ,а има една с 20%., т.е. и без брекзит може да е тръгнала към ликвидация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениенашата е "паднала" с 1,1% (софикс). А другите борси са доста повече %-ти надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИнтересна работа каквото и да случи по света и у нас нашта борса все пада,всякаш
е урочасана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВреме е вече Монти да се включи с новите си топ прогнози на фиксинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеРадвах се брат ама сега как да се радваш след новината.Имам кеш имам и акции.Каквото такова.Трябва да се възползваме от всяко движение.Това е.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИване , остави ги присмехулколкувците с по 200 - 300 хартии да бият мечока а кажи кво ще правим ния с 5 цифрените суми
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного ми е гот? Май си минавал под дъгата
.
Коментар
Коментар