Софисчо специално за теб и снимка има.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми нека си поскъпне ама преди това ще падне.Продал съм точно 2690 бр от Потъник.Сега ги броих на снимката.Трябваше да са 3000 но са минали 2690.Както и да е не е толкова важно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре.
Като поскъпне акцията ще ти покажа този пост.Сега ги броих на снимката.Трябваше да са 3000 но са минали 2690.Както и да е не е толкова важно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХимипорт
Като поскъпне акцията ще ти покажа този пост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеще ти дойда ,нема да го прежаля ,10 дни съм на Несебър през август ,да не избягаш тогава....
пак ще се разминем
тц тц тц
за последните 10 години само едно лято съм оставал и през август на морето .................. август се изсипва цялата селяния на Б-я и не се трае
всяко лято на 1-ви август си тръгвам и от 2-ри съм на Банско ............... тихо, спокойно, хладно и джаз-феста в средата на месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
ама и ти отива...
===========================
хайде стига толкова, че заприличахме на вица на кирчо:
============================
като дойдеш на морето се обади да се видим на уиски
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗагриженА съм за теб.....
какъв корназ беше през 2007 икак мааше пачки а сега за едно уиски се пазариш вече пет години...
ама и ти отива...
===========================
хайде стига толкова, че заприличахме на вица на кирчо:
Първоначално изпратено от КироТой:
- Толкова си красива, магнетична...
Тя:
- Да ме чукаш ли искаш?
Той:
- И умна
като дойдеш на морето се обади да се видим на уиски
Коментар
-
харесваш ми като се правиш на сърдита
какъв корназ беше през 2007 икак мааше пачки а сега за едно уиски се пазариш вече пет години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетук ли си пак плашок...
щом се появиш на маркета и почва слалом...
Бех се притеснил за това да не си направил некоя белА заради репата в хим и ССВ но си оживял.....
А ти само си ги затворил с Печалба ,е продал си джипа ама ходене пеша е за здраве на Слънчака... .......Така ли ще обясниш на аудиторията...
пак се събрахте да ни буталкате че са се появили на босата привилегиите за да хванете некой балък да ви купи...
Признавам се че мен ме хванахте да ви купя около 2К ...ако знаех че привилегиите не са в сметките ви не на 1,30 а на 1,05 нЕмаше да купя и една ...
Това си е направо за КФН ,манипулация.....на цената...
А и батя е стар манипулатор....
Той имаше от тях стотици Иляди а не бил ги видел ...
Аман от тролове и манипулатори...
харесваш ми като се правиш на сърдита
Коментар
-
идеален момент за мисирката да допълни....................... нали от 6 лв., че сега на 30 стинки по целият път все допълва...
щом се появиш на маркета и почва слалом...
Бех се притеснил за това да не си направил некоя белА заради репата в хим и ССВ но си оживял.....
А ти само си ги затворил с Печалба ,е продал си джипа ама ходене пеша е за здраве на Слънчака... .......Така ли ще обясниш на аудиторията...
пак се събрахте да ни буталкате че са се появили на босата привилегиите за да хванете некой балък да ви купи...
Признавам се че мен ме хванахте да ви купя около 2К ...ако знаех че привилегиите не са в сметките ви не на 1,30 а на 1,05 нЕмаше да купя и една ...
Това си е направо за КФН ,манипулация.....на цената...
А и батя е стар манипулатор....
Той имаше от тях стотици Иляди а не бил ги видел ...
Аман от тролове и манипулатори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа съжаление си прав.Сега ще чакаме от умрял писмо.Това е БФБ
Ами оттървалиса се от артиите наречени акции които сега отново ще падат.
аз щото днес купувах това което до вчера продавах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми оттървалиса се от артиите наречени акции които сега отново ще падат.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар