If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ти отговоря така. За неща, които не знам, като това какви пари има на маркета и какви репа, въобще не ги и мисля. Мисля, че човек трябва да гледа видимите неща и знаци, и от там да си прави изводите, а не да правим изчисления. Наскоро гледах един филм с Клинт Истууд, който казваше, че надушвал и усещал с носа си. Та мисълта ми беше, че опита има огромно значение в търговията на борсата и често правенето на разни сметки и изчисления е безсмислено. Нямам претенции да съм някой специалист или анализатор и затова често разчитам на носа си !
Всички работиме по този начин...страх и алчност и опит...
Така купувах и Трасе на 2,2 и Фармата на 2,40-2,50....,на балансировката на Софикс фонда на 80 стинки ЕУБГ ,вчера пак на около 90 стинки...
Днес Неохим....абе не съм сигурен ама Кирето ме нави..?
В свят, в който цените на повечето активи са на път да разпаднат, златото е животозастраховане и практически единственият актив, който ще поддържа стойността си в реални условия
Здравко , ти си от реалистите .....
Питаш ли се какви пари има на маркета за да качат индекса и дадени акции...... а после да стигнат равновесие......и върха на някаква корекция ....
От скорошните продажби има нещо в участниците.....и направени репа в неколко по луди и по изчисления стигаме до едно число което е за моя консумация но....?
Ще ти отговоря така. За неща, които не знам, като това какви пари има на маркета и какви репа, въобще не ги и мисля. Мисля, че човек трябва да гледа видимите неща и знаци, и от там да си прави изводите, а не да правим изчисления. Наскоро гледах един филм с Клинт Истууд, който казваше, че надушвал и усещал с носа си. Та мисълта ми беше, че опита има огромно значение в търговията на борсата и често правенето на разни сметки и изчисления е безсмислено. Нямам претенции да съм някой специалист или анализатор и затова често разчитам на носа си !
То всичко е възможно, например е възможно с 200-300к акциите да се върнат на нивото преди коронавируса, но възможно е и два-три мил. да не са достатъчни да мръднем от тези нива.
Сладури ! Двамата с футболиста май продадохте на дъното и сега се чудите какви глупости да напишете тук, ако въобще сте имали акции де !
Здравко , ти си от реалистите .....
Питаш ли се какви пари има на маркета за да качат индекса и дадени акции...... а после да стигнат равновесие......и върха на някаква корекция ....
От скорошните продажби има нещо в участниците.....и направени репа в неколко по луди и по изчисления стигаме до едно число което е за моя консумация но....?
Коментар