IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Те щото са най-глупавите а?
    Нищо де дРЪво ще има за всички. Много и от сърце
    СОФИКС НЯМА ДА СТИГНЕ 100, само щото ще отпаднат/сменят половината компании !?!?!?
    и с какво ще ги сменят ? може би ще се листнат хамерикански на нашта борса

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
      Пенсионните пак решиха да ударят по борсата, да разтоварят поредна порция акции..някой ги кара ли, не знам
      Те щото са най-глупавите а?
      Нищо де дРЪво ще има за всички. Много и от сърце
      СОФИКС НЯМА ДА СТИГНЕ 100, само щото ще отпаднат/сменят половината компании !?!?!?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Какво разбираш като дива спекула!? Има продавачи и купувачи. Всеки си решава какво да купи/продаде. Санитарните мерки са спазени. Пазарът остава демократична институция и без кпп-та. Освен това, тържището с черешите ще отвори след месец, Така, че още един ден за българската демокрация
        Големи движения и в двете посоки за много кратко време като се има предвид колко заспала и утрепана е нашта борса.

Коментар

• Пенсионните пак решиха да ударят по борсата, да разтоварят поредна порция акции..някой ги кара ли, не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Каква дива спекула се вихри тая година,просто не е за вярване?
            Какво разбираш като дива спекула!? Има продавачи и купувачи. Всеки си решава какво да купи/продаде. Санитарните мерки са спазени. Пазарът остава демократична институция и без кпп-та. Освен това, тържището с черешите ще отвори след месец, Така, че още един ден за българската демокрация

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Ските винаги са ми намазани (буквално), ама утре ще видим движение рядко срещано по тези ширини!!!
              Забелязваш ли, че когато се пренапънеш в очакванията, не става нищо.?
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Много ми е интересно да видя чисто технологично как ще стане.
                Парите на спекулантите са кът, ако не се включат свежи други играчори ( надали) ми се струва че ще има ръст по някои позиции само, други даже ще пострадат по липса на ликвидност.

По същия начин както когато пазара падаше здраво.
                Mдаа, очаквано, софка сложи 1% при великото рали...при велик оборот от за 1 гарсониера...

Коментар

• Каква дива спекула се вихри тая година,просто не е за вярване?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Аз също много се учудвам и знам,че много скоро ще реват зверски,но в момента тая ситуация много ми изнася и затова си мълча . Съвсем скоро обаче ще кажа какво точно мисля по въпроса . Някой хора въобще си нямат идея какво се задава.
                    Дай някаква дефиниция за "съвсем скоро", че последното ти такова траеше 4 години повторение чрез налучкване.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Аз лично много се учудвам на оптимизмът обхванал борсите последните три седмици, а очакванията за "V-shape" рецесия са направо наивни. Нищо де, пак ще има изненадани.
                      Аз също много се учудвам и знам,че много скоро ще реват зверски,но в момента тая ситуация много ми изнася и затова си мълча . Съвсем скоро обаче ще кажа какво точно мисля по въпроса . Някой хора въобще си нямат идея какво се задава.

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение

В момента в който видя ПИБ на 8 лв си изяждам дипломата скачам си на шапката и напускам всякакви борси освен зеленчуковите
                        8 лева за акция на допотопна банка с първобитни услуги кой ще даде?! - Само някой, който не е добре с главата...
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Тръгнали аслани, върнали се насрани
                          , та и вашата работа е такава ..!
                          Както винаги се случва
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Днес ПИБ ще даде сериозен тласък на БФБ
                            Няма да се учудя ако видим брутални ръстове по много позиции
                            Много ми е интересно да видя чисто технологично как ще стане.
                            Парите на спекулантите са кът, ако не се включат свежи други играчори ( надали) ми се струва че ще има ръст по някои позиции само, други даже ще пострадат по липса на ликвидност.

По същия начин както когато пазара падаше здраво.

Коментар

• Днес ПИБ ще даде сериозен тласък на БФБ
                              Няма да се учудя ако видим брутални ръстове по много позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Днес на колко ще успееш да си купиш Хим-а от вчера дето ръсна за добро или лошо на 1.24?
                                1.40 ако има късмет

Коментар

Working...
                                X