If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те щото са най-глупавите а?
Нищо де дРЪво ще има за всички. Много и от сърце
СОФИКС НЯМА ДА СТИГНЕ 100, само щото ще отпаднат/сменят половината компании !?!?!?
и с какво ще ги сменят ? може би ще се листнат хамерикански на нашта борса
Пенсионните пак решиха да ударят по борсата, да разтоварят поредна порция акции..някой ги кара ли, не знам
Те щото са най-глупавите а?
Нищо де дРЪво ще има за всички. Много и от сърце
СОФИКС НЯМА ДА СТИГНЕ 100, само щото ще отпаднат/сменят половината компании !?!?!?
Какво разбираш като дива спекула!? Има продавачи и купувачи. Всеки си решава какво да купи/продаде. Санитарните мерки са спазени. Пазарът остава демократична институция и без кпп-та. Освен това, тържището с черешите ще отвори след месец, Така, че още един ден за българската демокрация
Големи движения и в двете посоки за много кратко време като се има предвид колко заспала и утрепана е нашта борса.
Каква дива спекула се вихри тая година,просто не е за вярване?
Какво разбираш като дива спекула!? Има продавачи и купувачи. Всеки си решава какво да купи/продаде. Санитарните мерки са спазени. Пазарът остава демократична институция и без кпп-та. Освен това, тържището с черешите ще отвори след месец, Така, че още един ден за българската демокрация
Много ми е интересно да видя чисто технологично как ще стане. Парите на спекулантите са кът, ако не се включат свежи други играчори ( надали) ми се струва че ще има ръст по някои позиции само, други даже ще пострадат по липса на ликвидност.
По същия начин както когато пазара падаше здраво.
Mдаа, очаквано, софка сложи 1% при великото рали...при велик оборот от за 1 гарсониера...
Аз също много се учудвам и знам,че много скоро ще реват зверски,но в момента тая ситуация много ми изнася и затова си мълча . Съвсем скоро обаче ще кажа какво точно мисля по въпроса . Някой хора въобще си нямат идея какво се задава.
Дай някаква дефиниция за "съвсем скоро", че последното ти такова траеше 4 години повторение чрез налучкване.
Аз лично много се учудвам на оптимизмът обхванал борсите последните три седмици, а очакванията за "V-shape" рецесия са направо наивни. Нищо де, пак ще има изненадани.
Аз също много се учудвам и знам,че много скоро ще реват зверски,но в момента тая ситуация много ми изнася и затова си мълча . Съвсем скоро обаче ще кажа какво точно мисля по въпроса . Някой хора въобще си нямат идея какво се задава.
Днес ПИБ ще даде сериозен тласък на БФБ
Няма да се учудя ако видим брутални ръстове по много позиции
Много ми е интересно да видя чисто технологично как ще стане.
Парите на спекулантите са кът, ако не се включат свежи други играчори ( надали) ми се струва че ще има ръст по някои позиции само, други даже ще пострадат по липса на ликвидност.
Коментар