IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Абе те умни, умни, ама от 11г. на БФБ е леш..
    Когато е леш се купува Кире, а не когато сме надули въздуха в тенджерата под налягане. Тогава се продава
    Аз например си върнах на 2,20 част от бумажките в първа инвестиционна,
    А 70% от офертите ми са "купува" - за до края на месеца, без ги местя

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Мда...ЕТФ-а няма да продава. А кво си мислиш че ще прави институционалния инФеститор? Решил да си вземе акциите да си ги държи?
      Ако навремето бяха инвестирали в тоалетна хартия сега ползата им щеше да бъде далеч по-голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Мда...ЕТФ-а няма да продава. А кво си мислиш че ще прави институционалния инФеститор? Решил да си вземе акциите да си ги държи?
        Че той си има над 80% от акциите на Софикс в портфейла така или иначе..и си ги държи като гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          ЕТФ-а няма да продава акции, че някои тук бяха се панирали. Като гледам мечките бързо вдигнаха белия флаг днес..

Поръчки за теглене на вложения в размер на 4,1 млн. дяла са били подадени на 15 април 2020 г., съобщиха от Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF на сайта си.

С това издадените дялове ще намалеят значително от 22,01 млн. броя до 17,91 млн. броя. Последната нетна стойност на активите е 0,7811 лв., което прави тегленето за около 3,2 млн. лв.

За Investor.bg от управляващото дружество Експат Капитал уточниха, че тегленето е от институционален инвеститор и ще стане с кошница от акции. Това означава, че паричните средства на фонда няма да бъдат засегнати.
          https://www.investor.bg/novini-i-ana...ix-etf-302712/

Коментар

• Абе те умни, умни, ама от 11г. на БФБ е леш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Какво става..Прояви ли се корелацията на ДАУ с БФБ..
              Надолу винаги я има...ей на днес и с дакса, перфектна е

Но както рече прецито - смартмъните били умни, та затова избягвали късия...
              Last edited by pipbel; 21.04.2020, 12:17.

Коментар

• ЕТФ-а няма да продава акции, че някои тук бяха се панирали. Като гледам мечките бързо вдигнаха белия флаг днес..

Поръчки за теглене на вложения в размер на 4,1 млн. дяла са били подадени на 15 април 2020 г., съобщиха от Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF на сайта си.

С това издадените дялове ще намалеят значително от 22,01 млн. броя до 17,91 млн. броя. Последната нетна стойност на активите е 0,7811 лв., което прави тегленето за около 3,2 млн. лв.

За Investor.bg от управляващото дружество Експат Капитал уточниха, че тегленето е от институционален инвеститор и ще стане с кошница от акции. Това означава, че паричните средства на фонда няма да бъдат засегнати.
                https://www.investor.bg/novini-i-ana...ix-etf-302712/

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

да видим на графиката по-долу, че ми стана интересно...

22.04.2010 - 21.10.2010 ....... 6 мес.
                  21.10.2010 - 17.02.2011 ....... 4 мес.
                  17.02.2011 - 15.06.2012 ....... 16 мес.
                  15.06.2012 - 02.04.2014 ....... 22 мес.
                  02.04.2014 - 14.04.2016 ....... 24 мес.
                  14.04.2016 - 01.02.2018 ....... 22
                  01.02.2018 - 21.04.2020 ....... 26
                  72 мес.
                  <=>48 мес.

60%<=> 40%
                  Казах го ей така, на око.
                  И ти се кефиш че си ме хванал в 10% грешка ( похвала за труда ) и че бфб била на червено "само" 60% по времето на най големия бичи пазар в историята ?
                  Смешно е...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

E то няма как от време на време да няма някаква такава...все пак поне 70% от времето бфб си се движи нанадоле.
                    Така ще е след като всички големи играчи искат да напуснат,малките колкото и да се напъват не могат да поемат предлагането и се получава
                    грозна картинка.

Коментар

• Какво става..Прояви ли се корелацията на ДАУ с БФБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

..

60%<=> 40%[/B]
                        A то затова ли толкова спорните икономически мерки имаха същото изражение 60/40 ? Имало няква борсова логика
                        Е, коза ще реве че не са 90 червени срещу 10 зелени,
                        но никой не го е натискал да си оставя книгите в бърлогата на мечо Пух

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

E то няма как от време на време да няма някаква такава...все пак поне 70% от времето бфб си се движи нанадоле.

22.04.2010 - 21.10.2010 ....... 6 мес.
                          21.10.2010 - 17.02.2011 ....... 4 мес.
                          17.02.2011 - 15.06.2012 ....... 16 мес.
                          15.06.2012 - 02.04.2014 ....... 22 мес.
                          02.04.2014 - 14.04.2016 ....... 24 мес.
                          14.04.2016 - 01.02.2018 ....... 22
                          01.02.2018 - 21.04.2020 ....... 26
                          72 мес.
                          <=>48 мес.

60%<=> 40%
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

На 10 годишна има перфектна полукорелация- само надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Нищо не си мисля.Знам,че на бфб е пълно със специалисти .
                              Затова е пазар и трябва да има всякакви, че ако бяха всички като коза няма да има нито една сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Не разбирам защо си мислите, че ние не знаем какво правим.. за около три седмици влязох и излязох.. резултата ми е доста приличен.. Коза за тия пари трябва да работи 1-2 години Оптимист ще съм ако не съм сбъркал
                                Нищо не си мисля.Знам,че на бфб е пълно със специалисти .

Коментар

Working...
                                X