If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вместо празни приказки и лакърдии тук, сега ти се дава възможност да купиш евтино ! Ама на човек трябва и да му стиска, за да го направи ! Само преди няколко дена имаше мрънкачи тук, които казаха, че са пропуснали спада и разпродажбите и не са купили. Ето, че пак имат такава възможност ! Безкозовия, с писане по форумите пари не се правят !
Евтино! Ама друг път!
Цените са много много високи!
Мажи ските Здравко и гледай да не се пребиеш по нанадолнището.
Прецката и Полки не ги слушат главите от нерви.
И пак пикаят срещу вятъра.
Алчния, Мападона и Здравко и те го правят, но поне е тайно да не им се смеят хората.
Вместо празни приказки и лакърдии тук, сега ти се дава възможност да купиш евтино ! Ама на човек трябва и да му стиска, за да го направи ! Само преди няколко дена имаше мрънкачи тук, които казаха, че са пропуснали спада и разпродажбите и не са купили. Ето, че пак имат такава възможност ! Безкозовия, с писане по форумите пари не се правят !
Пропускате в уравнението спекулантите, които продават.
Не ги пропускаме, те са отчетени в следващите колонки, защото са изчислявани субективно.
Разбира се, очите на страха в спекулантите са големи и те още повече чупят цените
Хора са, не са лишени от емоциите
Всеки си решава, и аз не пускам всичкия кеш и също доизчаквам, играчите да пооформят и фигурка и да се осъзнаят е после ще реват някои, но поне ще се понаучат че продаване се прави по друго време
Ето, да не кажете че съм скръндза Това е Част от табличка, в която се вижда в кои позиции и в какви количества са разпределени тези 4 милиони лева, заради които публиката е парализирана.
В дясната колонка в лилаво са броя на акции за всяко дружество (хипотетично, спазвайки %та в експат)
Още на 16.04 от някои дружества почти са постигнати бройките на ДСК - градус, албена., монбат.
Прави впечатление също, че не са закачани адсиците в Софикс (атера, елана, фонд имоти), може пък да са решили тях да си оставят като по-сигурни книжа. Това разбира се, ще се рабере. МЦХ, ценхл, както и продадените монбат са по 35000 книжа средно всяко, в хима са минати вече половината, .,,.., остава фармата и тук там някой избушляк ако това е проблема - здраве му кажи
И без препоръки, естествено
ps. цените са към 16.04 (преди великден)
Пропускате в уравнението спекулантите, които продават.
Ето, да не кажете че съм скръндза Това е Част от табличка, в която се вижда в кои позиции и в какви количества са разпределени тези 4 милиони лева, заради които публиката е парализирана.
В дясната колонка в лилаво са броя на акции за всяко дружество (хипотетично, спазвайки %та в експат)
Още на 16.04 от някои дружества почти са постигнати бройките на ДСК - градус, албена., монбат.
Прави впечатление също, че не са закачани адсиците в Софикс (атера, елана, фонд имоти), може пък да са решили тях да си оставят като по-сигурни книжа. Това разбира се, ще се рабере. МЦХ, ценхл, както и продадените монбат са по 35000 книжа средно всяко, в хима са минати вече половината, .,,.., остава фармата и тук там някой избушляк ако това е проблема - здраве му кажи
Каквото направи и предния. Отмени ралито и размаза пазара.
Казах го ей така, на око.
И ти се кефиш че си ме хванал в 10% грешка ( похвала за труда ) и че бфб била на червено "само" 60% по времето на най големия бичи пазар в историята ?
Смешно е...
единственото смешно е колко много си изнервен
иначе на всички е ясно, че си го казал "на око" ......... а аз просто си направих труда да го сметна...
не го поемай толкова навътре ...... нямам никаква вина за успехи/неуспехите ти!!!
Преци, купувай.. Така се става милионер.. Щом си сигурна за пазара.. Прави ипотеки и заеми.. Аз ще изчакам защото не съм сигурен..
Желая ти успех..
https://hermesbooks.com/izkustvoto-n...a-na-nike.html автобиография на създателя на NIKE, или как се става милионер! Дали някой от нашите олигарси би могъл да направи подобна изповед за това което и как го е постигнал? WHO?
Коментар