If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами в САЩ какво идва,не реване ами ритуално сепуко.Трильоните много бързо свършиха.
Именно де.В САЩ ще реват а в БГ ще се върнат на село да гледат зарзават за да оцелеват . Ще ви занулят в БГ тъй да знаеш.Тук поне ни раздават пари по сметките заради кризата.В БГ кога ще ти дадат пари ?
Не знам какво имаш предвид под заварено положение ? Фондовете дадоха акции срещу, които получиха дялове от фонда. Та Василев беше казал ние получаваме кошница от акции и връщаме пак акции. Това по отношение на фондовете.
Дали не излезе това за кошницата след, като записаха дялове. Такива спомени имам, но може да греша.
И аз така помня, но май ги поставиха в заварено положение, може и да бъркам за завареното пошожение.
Не знам какво имаш предвид под заварено положение ? Фондовете дадоха акции срещу, които получиха дялове от фонда. Та Василев беше казал ние получаваме кошница от акции и връщаме пак акции. Това по отношение на фондовете.
Коментар