If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не би СОФИКС да е станал 1000 или 1900 и ние да не сте разбрали..Да не си убил мечките в съня си и да гледаш някои други индекси пак.. Какво става приеха ли ни в Еврозоната , нали беше според БХ до края на април..
Кире, ма и ние можем да задаваме въпроси бе брат! Сега аз ще задавам а ти отговаряй! Какво стана с очакванията за SOFIX 300? А с очакванията за SOFIX 100? А с тези за края на света?
Да, наистина в един момент нещата не бяха добри. Хората бяха много уплашени и имаше панически разпродажби. Сега обаче разума надделя и това ясно се вижда.
Нищо чудно Софикс да скочи и над 700 тая година.... като гледакмкак се натяга пружината.... днес 360000 зяписване в ЕТФ-а, пък някой ако запише 3-4 млн. или повече.... не ми се мисли
Да признавам си, за седмица някъде и мен ме бяха излъгали, че е страшно, следях числата от таблицата на Бил Гейтс, но още на втората-третата седмица разбрах, каква е играта, че го правят да ни изолират, където по-лесно се страхуваме, впрегнаха всички средства и начини да поддържат страха. Но хората са казали, не ги гледай какво ти говорят и показват, гледай ги какво правят - изкупиха акциите на паникьорите..
Кой разбрал, разбрал
Кое страшно, нали казваш , че няма криза..Купувай яко, ама ти само пишеш и изпусна евтините акции..
Да, изпуснах ги тези от началото на локдауна. Признавам си, тогава беше страшно и неясно. Беше по-важно оцеляването, отколкото правенето на пари. Не се знаеше тоя вирус дали е убиец, дали ще ни държат затворени с месеци, година, кой знаеше тогава. Със сигурност загубиха тези дето продадоха в паниката, както и че тези цени няма да се върнат, защото много бързо всички разбрахме за какво става въпрос.
Разбрахте ли, че числата от таблицата на Бил Гейтс (за първи път някой брой умрели на дневна база по света), формално регистрираните за безработни по време на локдауна, отрицателни цени при петрола, са за да ви страхуват, да е страхувате, да им се подчинявате и да си продадете активите, с останалите ви стотинки да купувате злато, с което да загубите отново. Спасението е, да правите обратното на каквото ви казват Сталина, Тедрос и ПФ Родина.
Кой разбрал, разбрал
Икономиката на САЩ загуби през април зашеметяващите 20,5 милиона работни места, което е рекорден спад на заетостта след Голямата депресия преди близо век, а нивото на безработица скочи до най-високо ниво от края на Втората световна война, достигайки 14,7%.
Ами бързай да купуваш, защото аз съм купил и продал , когато беше по- евтино..Колко са умни тези пари ще видим след 1година..И аз не се бъзикам..Кажете за Еврозоната приеха ли ни, че от вашето хейтене съм го пропуснал това..
Да не би СОФИКС да е станал 1000 или 1900 и ние да не сте разбрали..Да не си убил мечките в съня си и да гледаш някои други индекси пак..
Ми не, появиха се едни "умни" пари на борсата. Вероятно си пропуснал, докато хейтиш навсякъде
Та купуват си хората по акция-две и докато се усетите, ще изкупят всичко. Не се бъзикам, виж оборотите
Коментар