IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Троловете апокалипитици сън не ги лови.... абе толкова време губите да спамите евентуално, но малко вероятно да купите с няколко % по-евтино за няколко к..... много смешно

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona

Смеем ти се повече от 1 месец, ама ти си станал падуан на Шунко и си се паркирал на дъното..... излез от филма си и ще разбереш!!!
        За него не знам но ти ще се паркираш на дъното.Наивен си за да играеш успешно на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ами то с тези стари и ръждясали влакове и с тази амортизирана мрежа как да потеглим и до къде да стигнем !
          За всеки влак си има пътници , но не за всеки пътник има влак

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

За последните 30 дни съм 25% на + лека нощ
            И аз отскочих два пъти до Марс и засях 25 декара царевица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

За последните 40 дни 30 пъти не си познал нито веднъж. Това е защото има съботи и недели.
              Ако ги нямаше, щеше да си 40 от 40.
              За последните 30 дни съм 25% на + лека нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona

Смеем ти се повече от 1 месец, ама ти си станал падуан на Шунко и си се паркирал на дъното..... излез от филма си и ще разбереш!!!
                За последните 40 дни 30 пъти не си познал. Това е защото има съботи и недели.
                Ако ги нямаше, щеше да си 40 от 40.
                Last edited by Три без коз; 09.05.2020, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Следващата седмица на ход е огромно за мащабите на БФБ увеличение на капитал, което ако стане за пълен размер ще е сериозен импулс.
                  Яко ъп, а!
                  Цветя и рози.

Коментар

Следващата седмица още повече ще те е яд. Приятен уикенд!
                    Посоката е яко надолу!
                    Мажи ските и си лягай!

Коментар

Следващата седмица на ход е огромно за мащабите на БФБ увеличение на капитал, което ако стане за пълен размер ще е сериозен импулс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Напротив фантазьорче, колкото и да кудкудякаш във форума с цел да се отървеш от горещите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Агресивен, никога не съм дал прогноза за Софикс 300. прогнозирах 650, но едва ли ще стане..Така че търси назад в прогнозите ми и спри да си измисляш..
                          Сега моля ти отговори на моите прогнози..
                          Ще видим 2020г. 650 та и повече, само гледай мача и ако имаш кеш купувай!!!

Коментар

• Агресивен, никога не съм дал прогноза за Софикс 300. прогнозирах 650, но едва ли ще стане..То много лесно като твоя господар ХунтаМара да лъжеш на поразия..Така че търси назад в прогнозите ми и спри да си измисляш..

Сега моля ти отговори на моите въпроси..
                            Какво става приеха ли ни в Еврозоната , нали беше според БХ до края на април..Ти прави няколко пъти все грешни прогнози..
                            Last edited by Kiro; 08.05.2020, 23:34.

Коментар

Нищо чудно Софикс да скочи и над 700 тая година.... като гледакмкак се натяга пружината.... днес 360000 зяписване в ЕТФ-а, пък някой ако запише 3-4 млн. или повече.... не ми се мисли
                              Мапа, отиди на почивка за две седмици и може да се промени нещо докато не напъваш.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Нищо чудно Софикс да скочи и над 700 тая година.... като гледакмкак се натяга пружината.... днес 360000 зяписване в ЕТФ-а, пък някой ако запише 3-4 млн. или повече.... не ми се мисли
                                Защо ти е 700 като продаваш през 20 точки

Коментар

Working...
                                X