If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Троловете апокалипитици сън не ги лови.... абе толкова време губите да спамите евентуално, но малко вероятно да купите с няколко % по-евтино за няколко к..... много смешно
Агресивен, никога не съм дал прогноза за Софикс 300. прогнозирах 650, но едва ли ще стане..Така че търси назад в прогнозите ми и спри да си измисляш..
Сега моля ти отговори на моите прогнози..
Ще видим 2020г. 650 та и повече, само гледай мача и ако имаш кеш купувай!!!
Агресивен, никога не съм дал прогноза за Софикс 300. прогнозирах 650, но едва ли ще стане..То много лесно като твоя господар ХунтаМара да лъжеш на поразия..Така че търси назад в прогнозите ми и спри да си измисляш..
Сега моля ти отговори на моите въпроси..
Какво става приеха ли ни в Еврозоната , нали беше според БХ до края на април..Ти прави няколко пъти все грешни прогнози..
Нищо чудно Софикс да скочи и над 700 тая година.... като гледакмкак се натяга пружината.... днес 360000 зяписване в ЕТФ-а, пък някой ако запише 3-4 млн. или повече.... не ми се мисли
Мапа, отиди на почивка за две седмици и може да се промени нещо докато не напъваш.
Нищо чудно Софикс да скочи и над 700 тая година.... като гледакмкак се натяга пружината.... днес 360000 зяписване в ЕТФ-а, пък някой ако запише 3-4 млн. или повече.... не ми се мисли
Коментар