Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПрецка 20 % се изстреля артията с отварянето.Ебати и гейма.Това е борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
От нула по-лесно се скача, вожде. А от високото по-лесно се пада.Изригна артията !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Имах на Софком акции и бях доволен от тях.Нямам вече.Продадох ги.За дивидента виж тая ET.Има и други но след няколко часа като стана да търгувам ще ти ги шерна.И аз това казвам че двата пазара са коренно различни.Единият е вселена а другия пълна нула.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Имах на Софком акции и бях доволен от тях.Нямам вече.Продадох ги.За дивидента виж тая ET.Има и други но след няколко часа като стана да търгувам ще ти ги шерна.И аз това казвам че двата пазара са коренно различни.Единият е вселена а другия пълна нула.! Нали от тази кръгла нула трябва да станем нещо повече и да може да се печели и тук !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташуне ама и ти пишеш както ти отърва ! В по долния пост пишеш за дивиденти от 20%, а тук изброяваш компании сини чипове, които нямат нищо общо с казания от теб дивидент. И пак ти казвам двата пазара американски и български са абсолютно несравними във всяко едно отношение. Огромните минуси на нашия ги знаем, но това не значи, че не може да се печели. До колкото помня ти самия имаше акции на Софком. Такъв редовен и висок дивидент можеш на малко места да взимаш. Така, че добрите примери ги имаме и тук. Проблема е в мащабите на оборотите и количеството на качествени компании на нашата борса.
Коментар
-
Кое не е за пипане ? AAPL , GOOG, ET или други?На бфб имах доста акции но ги продадох преди няколко години и от тогава бфб е само надолу.Трудно излизам от неликвиден пазар като бфб.Искам да въртя поне 400-500 к но тази сума не е за бфб.На вас успех!Аз ще се заигравам на американския пазар а вас ще ви наглеждам от време на време да не се забравяме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кое не е за пипане ? AAPL , GOOG, ET или други?На бфб имах доста акции но ги продадох преди няколко години и от тогава бфб е само надолу.Трудно излизам от неликвиден пазар като бфб.Искам да въртя поне 400-500 к но тази сума не е за бфб.На вас успех!Аз ще се заигравам на американския пазар а вас ще ви наглеждам от време на време да не се забравяме.
научи ли английския?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеако беше истински разбирач, щеше да знаеш че това са компании със сериозни проблеми и по-скоро не са за пипане особено с проста стратегия от типа на buy and hold
в щатските форуми пишеш ли да ги инфромираш какво ги чака или само ния имаме тая цена привилегия?
иначе за бфб може би си прав ама когато не си сложил лев е лесно да са ти много ясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Изплискай си очите със студена вода.....
Коментар
Коментар