IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Вие се бъзикате с поредния ник на нашия рибар, но той е прав за едно - израстна цяло поколение, включително на бфб, които не знаят какво е срив и со мислят, че всичко ще расте до безкрай, особено с разни яхтсменски идиотии тип шменти-капели. Някои, точно като при пирамидите (слОчайност - пак тръгнали от мурйету с подобие на астропрогнозите), ще спечелят доста пари - мои съседи в началото на 90-те са типичен пример за страхотни печалби точно от пирамидите, преди да загубят всичко в града на мечтите на Анжел

Та уважвавайте чуждото мнение, може да ви е от полза - чел съм, че евреЙте имат тинк-танкове, в които 1 от 10 задължително е против, независимо какъв е въпросът, точно за да активира аналитичното мислене при другите 9. Ясно де, на бфб аналитично мислене не ти трябва, като си имаш телефон и си усвоил чупките в кръста и седенето на коленце, изродило се до мазни турски кайвета в разни скутове дори и по най-горните етажи на властта, но все пак се пробвайте - баба ми (Бог да я прости) казваше, че и от най-простия можеш да научиш нещо, ако се заслушаш...
    Груев, прав е рибаря, но всеки във форума разбра тезата му и не е нужно всеки ден да ни напомня как всичко е плява и ще пада щото Инвидиа падала или щели да изберат Тръмп. Въобще няма да отварям дума, че се държи, като 6 годишен и непрестанно обижда, това дразни и дори и да е прав в прогнозите си не може да се води смислен разговор с него.

Ако цъфне в темата на ФНИБ ти ще си първият, който ще му скочи за прогнозите.
    Last edited by polax; 08.08.2024, 17:05.

Коментар

• Вие се бъзикате с поредния ник на нашия рибар, но той е прав за едно - израстна цяло поколение, включително на бфб, които не знаят какво е срив и со мислят, че всичко ще расте до безкрай, особено с разни яхтсменски идиотии тип шменти-капели. Някои, точно като при пирамидите (слОчайност - пак тръгнали от мурйету с подобие на астропрогнозите), ще спечелят доста пари - мои съседи в началото на 90-те са типичен пример за страхотни печалби точно от пирамидите, преди да загубят всичко в града на мечтите на Анжел

Та уважвавайте чуждото мнение, може да ви е от полза - чел съм, че евреЙте имат тинк-танкове, в които 1 от 10 задължително е против, независимо какъв е въпросът, точно за да активира аналитичното мислене при другите 9. Ясно де, на бфб аналитично мислене не ти трябва, като си имаш телефон и си усвоил чупките в кръста и седенето на коленце, изродило се до мазни турски кайвета в разни скутове дори и по най-горните етажи на властта, но все пак се пробвайте - баба ми (Бог да я прости) казваше, че и от най-простия можеш да научиш нещо, ако се заслушаш...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Тя Данетка рано или късно ще познае. Пазара е цикличен и няма начин да не се случи. Но ми се струва, че ще трябва да поизчака няколко месеца .... попревъзбудила се е малко....
        Във всички основни теми, половината от коментарите са свързани с хейтърката Денетра, оставете я, така се получава постоянен спам по темите... След като модераторите не я блокират, просто не и обръщайте внимание! Иначе всеки ден, едно и също ... АМАН!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
          Данче изтриха ме ! Само исках да ти благодаря за образоването ! Ако не беше ти оставахме необразовани !
          Тя Данетка рано или късно ще познае. Пазара е цикличен и няма начин да не се случи. Но ми се струва, че ще трябва да поизчака няколко месеца .... попревъзбудила се е малко....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Dow Jones отчете най-лошия си петдневен старт на месеца от февруари 2018 г.

https://www.investor.bg/a/538-pazari...evruari-2018-g
            Данче изтриха ме ! Само исках да ти благодаря за образоването ! Ако не беше ти оставахме необразовани !

Коментар

Баце едно време казваше "Спокойно, България е стабилна и кризата ще я подмине"
              Last edited by mibova; 08.08.2024, 10:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravkа74 Разгледай мнение
                Данче, това "масивно срутване" сме го гледали десетки пъти през годините ! Обаче ние сме "БФБ масовици" и чакаме с удоволствие ти да ни разясниш защо това се случи ?

Last edited by mibova; 08.08.2024, 10:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Данче, това "масивно срутване" сме го гледали десетки пъти през годините ! Обаче ние сме "БФБ масовици" и чакаме с удоволствие ти да ни разясниш защо това се случи ?
                  Доводите и са ясни от 100 години ... MACD, rsi и още 5 мантри са в дивергенция от 2 години поне. Всички онези маскари, които са купили в ниското Шелли, Бианор са и трън в очите от цена 15-20 и съответно 3,70 лв. Тези маскари НЕ трябва да спечелят, не не и не. Няма как да са прави, защото Данчето не го е видяла. То на графиката никой не и го е казал, та няма как да стане. Корелацията с Nvidia ...aa .aaaa ... ами войната, ами ковид, ами корелацията с лунното затъмнение и вдигането на тоалетната чиния в 23:45ч ... това защо го пропускате?
                  Last edited by mibova; 08.08.2024, 09:56.

Коментар

Е ,не аз съм вътре в Бианор и в МСН и входовете ми са на върховете
                    ..................

Изобщо някой от БФБ масовката разбра ли защо се случи това масивно срутване 4.1% в Софикс и 15% в Шменти ,какво го причини,защо,откъде дойде всичко ? Не,нито един ! А защо?Ми такова им е нивото,затова
                    Най-голямото движение от 5-6 години им дойде като гръм от ясно небе.

Стискат и чакат нови върхове,подстригват ги регулярно,в случая доста сериозно,но "печелили"

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                      Който не слуша рибаря - печели, който го слуша - не печели
                      Е ,не аз съм вътре в Бианор и в МСН и входовете ми са на върховете
                      ..................

Изобщо някой от БФБ масовката разбра ли защо се случи това масивно срутване 4.1% в Софикс и 15% в Шменти ,какво го причини,защо,откъде дойде всичко ? Не,нито един ! А защо?Ми такова им е нивото,затова
                      Най-голямото движение от 5-6 години им дойде като гръм от ясно небе.

Стискат и чакат нови върхове,подстригват ги регулярно,в случая доста сериозно,но "печелили"
                      Last edited by danetha; 07.08.2024, 08:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Да ти кажа печеля си идеално, докато си кисне в игнор листа ми и въобще не ме интересува какви ги блещи. Вчера докопах 622 бройки от паникьорчета и по днешни цени съм над 4К лв. напред. Да видим ще ги затворя ли тези дни с 5-6К печалба или ще изчакам за повечко..
                        АКо ви слуша някой непознат,ще каже милиярди направиха тея момчета ... обаче само на думи.И все посфактум се лъже,че е купено/продадено.Казват се не кръгли суми,да хване дикиш.Един път ли ви хващам вече.
                        При минус 15% в Шменти кой те знае каква паника си бил

Почти всички позиции назад,и в Софарма и в Доверие и къде ли вътрешни гуми,но "печелели"

Помним и предишните ти "опити" за ловене на падащи ножове в АГН на 30 как завършиха
                        След година и половина и все още на загуба...
                        Last edited by danetha; 07.08.2024, 07:26.

Коментар

Да ти кажа печеля си идеално, докато си кисне в игнор листа ми и въобще не ме интересува какви ги блещи. Вчера докопах 622 бройки от паникьорчета и по днешни цени съм над 4К лв. напред. Да видим ще ги затворя ли тези дни с 5-6К печалба или ще изчакам за повечко..

Коментар

И ти като алжиреца с женски паспорт биеш жените.....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Не съм продал нищо, а даже купих. А да видим, дали ще спечеля или ще изгубя

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                                Камшика нямаше и милиов лева ........ няма паникьори
                                Нервите, инфарктите и скъсените животи не ги броим:-)

Коментар

Working...
                                X