IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Камшика нямаше и милиов лева ........ няма паникьори

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
      Не съм продал нищо, а даже купих. А да видим, дали ще спечеля или ще изгубя
      Колкото спечели от последния ти вход в Бианор и МСН.....
      И купувай още,пък после рибаря ти е виновен.
      Отвори една графика и гледай.Хептен ли нищо не виждаш ?

Коментар

И аз купих и утре чакам в ляво пак

Коментар

• Даже се съмнявам че е дори .... рибарче

Коментар

Рибарче, 24 години не съм оставал без акции и сега няма да остана, а ти може да "размахваш" това ''плашило'' колкото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Оставяме и тази седмицата биковете да си починат - около Джулая, но другата седмица излизат резултатите на шИлИ-то и може да видим Ихууууу :

Прекрасен анализ и много трезва оценка на ситуацията.
              А голямо "Ихуууууу" видяхме, спор няма,но наобратно

Коментар

• Който купи днес е на +10 може и +20 % ..за утре ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение

Гледам, имаш желание да използваш апликации, повествование и др. творчески подходи..та вземи отвори online издание. Със снимки на подводници, мечки и стихове изписани за величието на мечия базар не ще гътнеш бъдещето на добрите вложения! Разбира се ще има спадове, корекции, разпродажби и пикове..нищо ново. Опитваш се да си винаги многословен, не е интересно.. Остави пазара да си върви и ако можеш просто съветвай къде можем да се включим. Ако видиш нещо негативно бъди кратък и препоръчай действия..! Общо взето си падаш "енергиен вампир", хабим нерви/енергия/емоции за да те оборваме непрекъснато..не е приятно да си ни център на внимание, не си се доказал с нищо за да те слушаме..Поздрави на всички и язък за модераторите тук, че са те оставили като генератор на трафик. Акциите тепърва в България ще се развиват, както и пазара, трябва да сме или наивници, или твърде наплашени за да не участваме активно с разумни сили! Поздрави и приятни събота и неделя за всички ни!
                  АДМИРАЦИИ ЗА НАПИСАНОТО!

Коментар

Рибарче, 24 години не съм оставал без акции и сега няма да остана, а ти може да "размахваш" това ''плашило'' колкото си искаш
                    Като заиграят плесниците на пазара,да не изчезнеш за месеци и години.Щото имам такива съмнения.
                    И голяма дума не казвай,защото може и да няма 26-та и 27-ма година за БФБ стискачите
                    Такава криза е нямало до сега.
                    Last edited by danetha; 04.08.2024, 07:13.

Коментар

• Капани за мечета са това. Много ще се вържат.
                      Но аз очаквам здраво помпене и як ЪП!
                      Last edited by Плажът; 05.08.2024, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                        Тая вляво още дреме от зимния сън,но са готови за закуска с тлъсти бичета и шаранчета

Гледам, имаш желание да използваш апликации, повествование и др. творчески подходи..та вземи отвори online издание. Със снимки на подводници, мечки и стихове изписани за величието на мечия базар не ще гътнеш бъдещето на добрите вложения! Разбира се ще има спадове, корекции, разпродажби и пикове..нищо ново. Опитваш се да си винаги многословен, не е интересно.. Остави пазара да си върви и ако можеш просто съветвай къде можем да се включим. Ако видиш нещо негативно бъди кратък и препоръчай действия..! Общо взето си падаш "енергиен вампир", хабим нерви/енергия/емоции за да те оборваме непрекъснато..не е приятно да си ни център на внимание, не си се доказал с нищо за да те слушаме..Поздрави на всички и язък за модераторите тук, че са те оставили като генератор на трафик. Акциите тепърва в България ще се развиват, както и пазара, трябва да сме или наивници, или твърде наплашени за да не участваме активно с разумни сили! Поздрави и приятни събота и неделя за всички ни!

Коментар

Тая вляво още дреме от зимния сън,но са готови за закуска с тлъсти бичета и шаранчета

Дай им да ти опасат агрията, щом си толкова чувствителен. Като Брижит Бардо, която ги спасява в мечкарника в Белица.
                          Last edited by August; 04.08.2024, 02:38.

Коментар

Коментар

В България сме далече от мечи пазар все още.... на развитите пазари може и да е дошло времето, но тук се очакват събития, които ще налеят мнооогооо свеж кеш на БФБ и аз лично очаквам много добри времена и солидни печалби за имащите акции
                              Last edited by maradona; 03.08.2024, 16:06.

Коментар

• Тая вляво още дреме от зимния сън,но са готови за закуска с тлъсти бичета и шаранчета

Коментар

Working...
                                X