Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Life won't wait for you.
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Проституирането не е незаконно в България. Незаконно е сводничеството.
Иначе по евро темата - досега не съм срещал истински довод против, който да е издържан логически и да е подкрепен с реални данни.
Нямам какво да добавя!- освен че посъветвах и децата си на време(от края на деветдесетте) сами да открият, коя е правилната посока на развитие и място за живот на тях, а сега и на техните деца.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
.... Нито съм за легализиране на дрогата, нито за проституцията, но при нас като са забранени да не би да ги няма ? ....
Иначе по евро темата - досега не съм срещал истински довод против, който да е издържан логически и да е подкрепен с реални данни.
- 14 Харесвания
Коментар
-
Напълно вярно, че не разсъждаваш като умно-красив, а по скоро като комунист/ има човек има проблем, няма човек няма проблем/ ! И моля ти се въобще недей да приравняваш гейове и подобни общности на дейности забранени със закона ! Каквито и минуси да има членството ни в ЕС е по добре да сме там и ако има неща, които не ни харесват да можем да ги променим отвътре ! Нито съм за легализиране на дрогата, нито за проституцията, но при нас като са забранени да не би да ги няма ? Не съм и гей да ти кажа, но хората са различни и трябва да ги приемаме такива каквито са ! Законите това не могат да го променят !
1. ЕС не е ЕЗ - само идиот би бил против ЕС, НАТо, Шенген - тези копейки терзания не към мен, ако може
2. 1984, ми не, не, не говоря за дребните аукциончета, а за големите, дето се пласират навън - познай защо
3. Йори, вярна ти е грешката, точно брашНяновата лига е завършил Кирчу - нерде харвард, нерде следдипломна квалификация или както там се водеше на български. И странно, не го виждам на бърз сърч в нотабъл алумнитата им в уики (вярно, недостверен източник е, съгласен съм)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
през 2011, когато бях в Ню Йорк...
И всички са маскари.
Всяка прилика с литературни герои е случайна
- 11 Харесвания
Коментар
-
Ей тук хората са писали, анализирали, сравнявали и упражнявали по темата с еврото, за който представлява интерес:
https://www.bnb.bg/bnbweb/groups/pub...ials_a2_bg.pdf
https://www.bnb.bg/bnbweb/groups/pub...ials_a1_bg.pdf
https://drive.google.com/file/d/1n6q...fXHmpAlXJ/view
https://ekipbg.com/wp-content/upload...compressed.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонякога наистина се удивявам на гьонсурата на умнокрасивите - пичове, ми нали точно вие първи изпрахте, преплакнахте и подсушихте БХ, за да го направите отново "желан партньор", при това официално, в некоалиция, разбира се! И пак вие бяхте първите, които потърсихте и получихте подкрепата на Свинята за едни ъъъъъ меко казано олигофренски промени в Конституцията, само и единствено от злоба към зеленото чорапче! И вие, точно вие, отново се натискате за морален стожер! Ай сиктир, както би казал отново на майчин език вашият некоалиционен пръв евроатлантик!
Сигурно едва ли има друга държава, в която на това словосъчетание се опитва да се налага отрицателен смисъл, както и на образованието в университет от брашняновата лига
Но всеки си избива комплексите както може
- 13 Харесвания
Коментар
-
Какво ми дреме за имотитеИначе охлаждането е много лесно - просто трябва да натиснат бг банките да купуват български ДЦК и на секундата лихвите ще отхвръкнат нагоре - тов да ти напомня за 90-те
Постоянно ви се иска да ни плашите с нещо, виж валутни резерви 95г. и днес
- 7 Харесвания
Коментар
-
Прекрасен офтопик - беше актуален през 2011, когато бях в Ню Йорк и имаше подобни плакати - понеже сме съвсем в офтопика, защото умнокасивите нямате агрументи, освен бла-бла, защо тогава не легализираме и дригата? Все пак никой няма да те направи наркоман, нали? А проституцията - що да не легализираме и нея? И все такива "умни" неща, без да са мног красиви
- 9 Харесвания
Коментар
-
Понякога наистина се удивявам на гьонсурата на умнокрасивите - пичове, ми нали точно вие първи изпрахте, преплакнахте и подсушихте БХ, за да го направите отново "желан партньор", при това официално, в некоалиция, разбира се! И пак вие бяхте първите, които потърсихте и получихте подкрепата на Свинята за едни ъъъъъ меко казано олигофренски промени в Конституцията, само и единствено от злоба към зеленото чорапче! И вие, точно вие, отново се натискате за морален стожер! Ай сиктир, както би казал отново на майчин език вашият некоалиционен пръв евроатлантик!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак казвам...Не дали а кога. Мечо и Шиши защо не ни вкараха преди Хърватска или най късно с Хърватска а сега дават най много зор.... Сещам се за един виц
- Пушите ли?
- Само след секс.
- Да ви почерпя с цигара?
- Бързаш....
Та ... бързаме ... след като закъсняхме,де ..... То при нас винаги така се получава.Last edited by Zdravko74; 04.02.2025, 18:24.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не знам защо Истанбулската конвенция те притеснява толкова ! Насила гей никой няма да те направи, не се притеснявай !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Очакванията, че с влизането в ЕЗ всички имоти ще поскъпнат ... не е здравословно, по-добре е парите да се насочват към нещо продуктивно.
Охлаждането на имотния пазар ще е полезно.Иначе охлаждането е много лесно - просто трябва да натиснат бг банките да купуват български ДЦК и на секундата лихвите ще отхвръкнат нагоре - тов да ти напомня за 90-те
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеЕС и Еврозоната с всичките си минуси е нещо много по добро от всичко останало и алтернативно !
- Пушите ли?
- Само след секс.
- Да ви почерпя с цигара?
- Бързаш....
Та ... бързаме ... след като закъсняхме,де ..... То при нас винаги така се получава.
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар