If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък през март тази година инвестирах в икономиката на мистър Тръмп, и слава Богу след няколко месеца забогатях рязко... за сега само виртуално де, щото не съм кеширал нищо, но е много приятно чувството да си гледам голямата доходност на портфейла, докато всички наоколо се вайкат и говорят за криза...
Излиза, че локацията на мажовците, при които ще се инвестира, е от огромно значение за крайния успех.
Е то ако купуваш на пик и продаваш на дъно няма да има печеливша инвестиция.
Имотите ностя доходоносност, а за златото не си познал. И купил на върха 2011 ще се освободи на печалба в момента за разлика от алъш вериша на борсаджийте:-)
Успехи и назраве!
Е и акциите носят дивидент де ! А това с пиковете и дъната за всяка инвестиция си отнася, така че няма нищо сигурно на този свят !
Успех и на теб ! Наздравици ще вдигаме като падне правителството !
Ми прочети малко де, събери инфо. не давам всичко на готово.
Вече е правено от руски олигарх и това е направо пример, който трябва да влезе в учебниците за начинаещите инвеститори.
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Дай малко по полека с рекламата на златото и имотите,че не е като да не сме виждали сривове и загуби и там !
Е то ако купуваш на пик и продаваш на дъно няма да има печеливша инвестиция.
Имотите ностя доходоносност, а за златото не си познал. И купил на върха 2011 ще се освободи на печалба в момента за разлика от алъш вериша на борсаджийте:-)
Успехи и назраве!
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Докато не кешираш и с кеша не купиш злато, земя или имоти наистина печелиш само виртуално.
Кеширането в тези смутни времена може да е и други метали, зърно консерви, горива но само при физическо притежание,
Примера за инвестиране в пчелен мед го знаете, нали?
За последното си прав! Полюция си е направо всички наоколо да губят, а ти да печелиш.
В природата има равновсие, един печели - друг губи.
Докато не кешираш и с кеша не купиш злато, земя или имоти наистина печелиш само виртуално.
Кеширането в тези смутни времена може да е и други метали, зърно консерви, горива но само при физическо притежание,
За последното си прав! Полюция си е направо всички наоколо да губят, а ти да печелиш.
Дай малко по полека с рекламата на златото и имотите,че не е като да не сме виждали сривове и загуби и там !
Аз пък през март тази година инвестирах в икономиката на мистър Тръмп, и слава Богу след няколко месеца забогатях рязко... за сега само виртуално де, щото не съм кеширал нищо, но е много приятно чувството да си гледам голямата доходност на портфейла, докато всички наоколо се вайкат и говорят за криза...
Умните инвеститори инвестират в земя, злато и имоти.
Няма изгубил при тази инвестиция:-)
Баламурниците инвестират в мажовци и им им пълнят джобовете.
Излиза, че локацията на мажовците, при които ще се инвестира, е от огромно значение за крайния успех.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
След като и махането на фин.министър Горанов, за когото черешовата борса е по-важна от фондовата, не влияе на борсата, нещата са явно много умрели....
Черешите винаги са били по-важни от алъш вериша. Те са храна, носят приходи от експорт и имат добавена стойност!
Алъш вериша е една магическа машина, която взима парите на мързеливите баламурници и ги дава на мързеливите тарикати. Държавния бирник и посредниците взимат % от декларирания алъш вериш и докато има баламурници да захранват воденичното колело с вода-машината ще върти.
17 бона оборот до обяд!?! Хвала на Маню и Черешарят - радетели за българският капиталов пазар! Хвала и на пенсионните фондове, че трупат спестяванията на населението, както и хвала на посредниците за добрите условия, добрите платформи и ниски такси. Хвала и на КФН, че неуморно бди за правата на инвеститорите, макар, че почти не получават пари затова
пп. Изпускам ли някой?
След като и махането на фин.министър Горанов, за когото черешовата борса е по-важна от фондовата, не влияе на борсата, нещата са явно много умрели....
17 бона оборот до обяд!?! Хвала на Маню и Черешарят - радетели за българският капиталов пазар! Хвала и на пенсионните фондове, че трупат спестяванията на населението, както и хвала на посредниците за добрите условия, добрите платформи и ниски такси. Хвала и на КФН, че неуморно бди за правата на инвеститорите, макар, че почти не получават пари затова
пп. Изпускам ли някой?
Коментар