IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересни неща стават у нас.
    Сигурно помните, че Савов подаде оставка от кфн два дни преди изтичане на мандат. Член на КФН подаде оставка два дни преди края на мандата си

Тънкият момент е в това, че при оставка е необходимо веднага ново назначение (избор), иначе се получава дупка. Ако просто ти е изтекъл мандатът, може да си стоиш на мястото до момента на нов избор. Една от членовете на кфн дълго беше в такава хипотеза на изнекъл мандат, но си стоеше. Не им се рови за името и.
    Та, тогава се споделяше, че Савов поема някакъв висок и сладък пост нейде из Централна Азия, но имаше и други хипотези.

Вчера се случва това:
    Народното събрание избра Владимир Савов за заместник-председател на КФН

Допълнително е избран Петър Джелепов.
    Него свързвам с Общинска, но практически нищо не знам.
    Иначе, ние всичкото тук си оставаме във вещите ръце на девойката.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

Тц. Доста е мазен и слузест по принцип. Не е нужно да вреди на целия народ, за да го опознаете. Ама който си го иска, честит да му е
        Айде, тея мазни пропаганди да си ги пренесеш в темата за политика

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Търсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
          Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?
          Албенка кога е била ракета, никога
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ами продължавайте да му се радвате тогава ! Интересно е как ви вредят хора, които от години са в опозиция, а не виждате огромната вреда, която това корумпирано управление нанесе на държавата и хората !
            Абсолютно! Понеже народеца го е страх да не дойдат комунистите, затова три пъти гласуват (в.т.ч и аз 2009г.) за БКП 2 = ГЕРБ, ама така е, каквото си направим, това ще си сърбаме...

Коментар

Ооо аз никога не съм харесвал Бойко. Помня как хората говореха за Бойко как щял да ни спаси. На някои блокове в квартала още стоят надписи "Бойко премиер" и каква радост беше по улиците през 2009 г. И затова знам, че всеки народ си заслужава съдбата.
              Ами продължавайте да му се радвате тогава ! Интересно е как ви вредят хора, които от години са в опозиция, а не виждате огромната вреда, която това корумпирано управление нанесе на държавата и хората !

Коментар

Тц. Доста е мазен и слузест по принцип. Не е нужно да вреди на целия народ, за да го опознаете. Ама който си го иска, честит да му е
                Значи от някои ни бранят профилактично, а за други доказано мазни и слузести да не придиряме много?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Друго си е да се радваш на кухия Винету, явно много от вас сте зависими от него и сега треперите за трохите си ! Не знам колко сляп и глух трябва да е човек за да не види превзетата ни държава и институции ! Жалко, че се кланяте на един много компроментиран и прост човек !
                  Ооо аз никога не съм харесвал Бойко. Помня как хората говореха за Бойко как щял да ни спаси. На някои блокове в квартала още стоят надписи "Бойко премиер" и каква радост беше по улиците през 2009 г. И затова знам, че всеки народ си заслужава съдбата.
                  Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Друго си е да се радваш на кухия Винету, явно много от вас сте зависими от него и сега треперите за трохите си ! Не знам колко сляп и глух трябва да е човек за да не види превзетата ни държава и институции ! Жалко, че се кланяте на един много компроментиран и прост човек !

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Кое му е злето!? Че хвърли оставка в лицето на Боко като му бламираха идеите за сериозна седъбна реформа ли!? Вместо да остане да стиска кокала!?
                      Народееее????
                      Last edited by TheSkorpion; 23.07.2020, 12:41.

Коментар

Влади Панев не знам колко е добър, но Христо Иванов е много по-зле от текущите. Да не стане от трън та на глог.
                        Кое му е злето!? Че хвърли оставка в лицето на Боко като му бламираха идеите за сериозна седъбна реформа ли!? Вместо да остане да стиска кокала!?
                        Народееее????

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Като сложим Влади Панев
                          Влади Панев не знам колко е добър, но Христо Иванов е много по-зле от текущите. Да не стане от трън та на глог.

Коментар

Пореден ден скука. Сменят Горанов с Ананиев. Нищо ново под слънцето.
                            Кога започва ръста?
                            Като сложим Влади Панев

Коментар

• Пореден ден скука. Сменят Горанов с Ананиев. Нищо ново под слънцето.
                              Кога започва ръста?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Търсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
                                Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?
                                Монти цялото занимание с БФБ е загуба на време.Вече напълно се убедих в това.Съжалявам,че толкова време се занимавах с нашата измислена борса вместо да бъда на американския пазар.Ще ти дам само един пример за това какво може да се изкара от спекула пипайки много внимателно.С пре-маркета,редовната сесия и афтър маркета търгувам 13 часа на ден.За това време за вчера имам 683 $ изкарани от спекула.За предния ден 460 а за по по-предния 437 $ като имай впредвид че не превъртам големи количества акции на един път а по малко десетки пъти като идеята ми е в края на деня да съм на кеш или с малко от портфейла в акции.Така се предпазвам от изненади,но като сметнеш тези суми за 22 дена сесии в месеца цифрата става много много мазна.Комисионите по сделките са ми зирооо.

Коментар

Working...
                                X