IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    "Българска фондова борса (БФБ) е приета в Инициативата на ООН за устойчиви фондови борси, съобщи борсовият оператор.

Програмата цели да изследва как борсите, в сътрудничество с инвеститори, компании, регулатори, политици и съответни международни организации, могат да подобрят своето екологично, социално и корпоративно управление, като насърчат устойчиви инвестиции, съобщиха от БФБ.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
    Маню Моравенов: Пазарът BEAM може да донесе печалби в пъти за инвеститорите
    БФБ подава ръка на 20 иновативни български компании
    БФБ по време на пандемия: IPO и по-добра корелация с европейските пазари

„Изцяло се ангажираме да постигнем целите за устойчиво развитие на българския капиталов и енергиен пазар. В тясно сътрудничество, като използваме и задълбочения опит на Инициативата на ООН за устойчиви фондови борси, както и чрез последователните действия, които сме предприели в тази посока, ние сме уверени в дългосрочния ни успех", каза д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на БФБ."
    https://www.investor.bg/novini-i-ana...-pazar-316205/
    По скоро трябва да е под закрилата на Юнеско

Коментар

• Толкова е устойчива ,че едва ли има фактор който да я помръдне в следващите 10 години.Ганю и Маню могат
      да чертаят какви ли не стратегии и какви ли не заклинания да сипят,но дефакто само си чешат езиците езиците
      и си защитават високите заплатки.
      Last edited by Grosss; 18.11.2020, 15:30.

Коментар

• "Българска фондова борса (БФБ) е приета в Инициативата на ООН за устойчиви фондови борси, съобщи борсовият оператор.

Програмата цели да изследва как борсите, в сътрудничество с инвеститори, компании, регулатори, политици и съответни международни организации, могат да подобрят своето екологично, социално и корпоративно управление, като насърчат устойчиви инвестиции, съобщиха от БФБ.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
        Маню Моравенов: Пазарът BEAM може да донесе печалби в пъти за инвеститорите
        БФБ подава ръка на 20 иновативни български компании
        БФБ по време на пандемия: IPO и по-добра корелация с европейските пазари

„Изцяло се ангажираме да постигнем целите за устойчиво развитие на българския капиталов и енергиен пазар. В тясно сътрудничество, като използваме и задълбочения опит на Инициативата на ООН за устойчиви фондови борси, както и чрез последователните действия, които сме предприели в тази посока, ние сме уверени в дългосрочния ни успех", каза д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на БФБ."
        https://www.investor.bg/novini-i-ana...-pazar-316205/

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Шорти ли S&P500 в такъв случай, или само си чешеш езика?

The aggregate S&P500 P/E (CAPE) ratio is 32.76, which is 67% above the modern-era market average of 19.6, putting the current P/E over 1 standard deviation above the average. This indicates that the market is Overvalued.
          http://www.currentmarketvaluation.com/

Нали за балоняци си говориме.
          ето затова няма борса у нас, както и футбол! Щото като говориш по същество всякви глупости ще измислят само и само да не се направи нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

това, че е ниско ликвидна е друга бира. Аз като видя, че нещо е балоняк нищо не мога да направя освен да гледам мача, докато на истинските борси не е така. Съжалявам, че толкова обстойно го обяснявам, но да разберат всички
            Шорти ли S&P500 в такъв случай, или само си чешеш езика?

The aggregate S&P500 P/E (CAPE) ratio is 32.76, which is 67% above the modern-era market average of 19.6, putting the current P/E over 1 standard deviation above the average. This indicates that the market is Overvalued.
            http://www.currentmarketvaluation.com/

Нали за балоняци си говориме.

Коментар

В обратната посока е същото. Нарича се бутане с лакти на нисколиквидна борса. Използвайте го.
              това, че е ниско ликвидна е друга бира. Аз като видя, че нещо е балоняк нищо не мога да направя освен да гледам мача, докато на истинските борси не е така. Съжалявам, че толкова обстойно го обяснявам, но да разберат всички

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                мдаа, на БФБто много лесно се надуват балоняци, защото няма къси (само не ми говорете за глупавия фонд на никиту!)
                В обратната посока е същото. Нарича се бутане с лакти на нисколиквидна борса. Използвайте го.

Коментар

• мдаа, на БФБто много лесно се надуват балоняци, защото няма къси (само не ми говорете за глупавия фонд на никиту!)

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Напротив, съвсем изчерпателно е на човека овървюто. Телелинк няма и една година борсова история. Ако си кеширал печалби, поздравления. Ако не,...
                    Е ако го чакаш 3-4 години може вече да трябва да дадеш 20 кинта за хартия, знам ли. Чист риск си е, осъзнавам. Нищо не съм кеширал. HODL-вам. Просто рискувам с двете компании Алтерко и Телелинк и се надявам поне от едната да излезе заека. Иначе си пия студената вода и това е.

Коментар

Telelink що изпускаш избирателно
                      Напротив, съвсем изчерпателно е на човека овървюто. Телелинк няма и една година борсова история. Ако си кеширал печалби, поздравления. Ако не,...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Tи държиш ли още тук ? Предполагам по символичен %....
                        52%

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

какъв ротейшън очакваш? Очаквам сега дежурните клакьори да се появят и да заобясняват за пружините и т.н.

Реалностите за мен са 2 - от едната страна е БХ и неговото тотално одиране на държавата в корупция и калинки, а от другата - ми със стари коври нов бардак не става. Трето и най-важно, за което искрено се надявам да греша и да съм просто песимист и хейтър - почти всичко, дето се надигне, после се осира мощно - само да кажа, че от всички дружества на БФБ (по-ликвидничките), за последните 3 години, на ол тайм хай или много близо до тях са само 3 - лешперко (за което съм с мега особено мнение и чакам маймуните да счупят клона - искрено се надявам да греша), златните жабоци (баси - злаожна къща, кажи честно, копеле) и моето фаворитно шпиди гонзалес. Поправете ме, ако греша.

Иначе се наслушахме на лафове за ракети и при муфицираната мама на 4 кинта и при дъщеря ѝ (увеличение на капитала с лев над сегашната цена и това при уникални условия за този бизнес в последната година, които едва ли ще се повторят в следващите 20-30 години с малоумната пЛандемия от грип), и при уж дивидентното химче на 2-3 пъти по-високи цени от сегашните, и при "ракетата" Недоверие на цена от 6-7 лева, и при "мажото с търговото" при цени от 4+, и при най-българската от всички банки на всички земни кълбета (където хубаво се наших) с 5 кинта увеличение, записано от държавата, което не е държавна помощ де, и уж мега сигурните адсици като брефчета и атери на 2,20+, и онова, еваното, с претенции за адсиц от 1,50 надолу, и т.н., и т.н.

Е, няма как да стане и причините са си у нашите мажовци - чуждите не са ни виновни, който не е дошъл, на него не сме му скроили капата. Ми то дори и мега лешперкото щеше да води чужденци на купове, пък накрая пак местните вътрешняри записали. Абе борса ли бе да го опишеш...
                          Telelink що изпускаш избирателно

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Корава борса, откъдето и да я погледнеш
                            Следователно и корави глави я играят
                            Я да изчезнат офертите купува ще видиш как ще се смени тактиката.Сега гледат ,че има оферти надолу и свалят цените за да гепат парите и
                            така докато всичко се скапе и после Бойко и Бойковица били виновни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                              Тук и новините за ваксина не се отразяват, не забелязваме и rotation...
                              какъв ротейшън очакваш? Очаквам сега дежурните клакьори да се появят и да заобясняват за пружините и т.н.

Реалностите за мен са 2 - от едната страна е БХ и неговото тотално одиране на държавата в корупция и калинки, а от другата - ми със стари коври нов бардак не става. Трето и най-важно, за което искрено се надявам да греша и да съм просто песимист и хейтър - почти всичко, дето се надигне, после се осира мощно - само да кажа, че от всички дружества на БФБ (по-ликвидничките), за последните 3 години, на ол тайм хай или много близо до тях са само 3 - лешперко (за което съм с мега особено мнение и чакам маймуните да счупят клона - искрено се надявам да греша), златните жабоци (баси - злаожна къща, кажи честно, копеле) и моето фаворитно шпиди гонзалес. Поправете ме, ако греша.

Иначе се наслушахме на лафове за ракети и при муфицираната мама на 4 кинта и при дъщеря ѝ (увеличение на капитала с лев над сегашната цена и това при уникални условия за този бизнес в последната година, които едва ли ще се повторят в следващите 20-30 години с малоумната пЛандемия от грип), и при уж дивидентното химче на 2-3 пъти по-високи цени от сегашните, и при "ракетата" Недоверие на цена от 6-7 лева, и при "мажото с търговото" при цени от 4+, и при най-българската от всички банки на всички земни кълбета (където хубаво се наших) с 5 кинта увеличение, записано от държавата, което не е държавна помощ де, и уж мега сигурните адсици като брефчета и атери на 2,20+, и онова, еваното, с претенции за адсиц от 1,50 надолу, и т.н., и т.н.

Е, няма как да стане и причините са си у нашите мажовци - чуждите не са ни виновни, който не е дошъл, на него не сме му скроили капата. Ми то дори и мега лешперкото щеше да води чужденци на купове, пък накрая пак местните вътрешняри записали. Абе борса ли бе да го опишеш...
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Има rotation разбира се, но е от единя крачол в другия
                                Tи държиш ли още тук ? Предполагам по символичен %....

Коментар

Working...
                                X