IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    Ще ги спукаме
    Спукахте ги ,колко още ще бъде лигавнята?Накрая да не вземе вий да се спукате?
    Last edited by Grosss; 16.10.2020, 19:31.

Коментар

• Ще ги спукаме

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Софикс е дълбоко заспал - въртейки се сънливо около дъното си от март. От друга страна обаче по-широкия индекс, следящ 40 компании, показва признаци на разсънване

На бутиковите пазари е така, спиш с широко отворени очи, обут и завит;- все пак зима иде, без мазнинки и топлинки няма да мине...,- за*би русата и се дръж за умната

Коментар

• Софикс е дълбоко заспал - въртейки се сънливо около дъното си от март. От друга страна обаче по-широкия индекс, следящ 40 компании, показва признаци на разсънване

Last edited by tony1975; 15.10.2020, 20:36.

Коментар

Мечките трябва да бъдат брутално нокаутирани
            Къде са. Станаха кротки като котенца

Коментар

• Мечките трябва да бъдат брутално нокаутирани

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Пазарувах още малко днес. Вече съм на 90% готов за ралито!!!
                Абе по-леко с надъхването, че да не го урочасаш пак това рали

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Индексите не го показват, но днес беше един хубав ден за БФБ и надявам се за бъдещето й
                  Пазарувах още малко днес. Вече съм на 90% готов за ралито!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Индексите не го показват, но днес беше един хубав ден за БФБ и надявам се за бъдещето й
                    И мен ме кефи особено това, че индексите не показват. Ako покажат, ще е интересно
                    Както сме казвали и друг път - борсата не е форекс и който не го разбира, ще сбърка
                    Last edited by precakanoto; 14.10.2020, 03:50.

Коментар

• Индексите не го показват, но днес беше един хубав ден за БФБ и надявам се за бъдещето й

Коментар

• Инвеститорът ще наеме над 200 души в страната в следващите три години

Коментар

Аз хем ги бия, хем ги ***
                          Още ли продължаваш на демо?

Коментар

• Аз хем ги бия, хем ги ***

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/kompan..._industrialen/

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Да ги бием - не съвсем, но ги поразбутахме малко оттук-оттам
                                Извън майтапа, търсех едно мнение на Батя, в което казваше, че е забелязал осезаем интерес по някои позиции,(не помня дали точно в тази тема го видях)
                                Нооо... да си призная и аз го отчитам от някакво време насам същия този ефект..
                                Ей го днес например, докато кибичим замаяни покрай алтеркото, забелязах и интересни неща при Алумината ....
                                Изглежда Батя е прав, като казва, че някой играч е започнал да пощипва по разни места, докато се чудим, кога ще се освести индекса... ))
                                Така е, щипка се от тук от там ! Монбат днес е с 8ст. нагоре, някой от известно време пълни по около 4000бр. дневно.

Коментар

Working...
                                X