Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ами продължавайте да му се радвате тогава ! Интересно е как ви вредят хора, които от години са в опозиция, а не виждате огромната вреда, която това корумпирано управление нанесе на държавата и хората !
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Ооо аз никога не съм харесвал Бойко. Помня как хората говореха за Бойко как щял да ни спаси. На някои блокове в квартала още стоят надписи "Бойко премиер" и каква радост беше по улиците през 2009 г. И затова знам, че всеки народ си заслужава съдбата.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Тц. Доста е мазен и слузест по принцип. Не е нужно да вреди на целия народ, за да го опознаете. Ама който си го иска, честит да му е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Друго си е да се радваш на кухия Винету, явно много от вас сте зависими от него и сега треперите за трохите си ! Не знам колко сляп и глух трябва да е човек за да не види превзетата ни държава и институции ! Жалко, че се кланяте на един много компроментиран и прост човек !Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Тц. Доста е мазен и слузест по принцип. Не е нужно да вреди на целия народ, за да го опознаете. Ама който си го иска, честит да му е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Кое му е злето!? Че хвърли оставка в лицето на Боко като му бламираха идеите за сериозна седъбна реформа ли!? Вместо да остане да стиска кокала!?
Народееее????Last edited by TheSkorpion; 23.07.2020, 11:41.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Влади Панев не знам колко е добър, но Христо Иванов е много по-зле от текущите. Да не стане от трън та на глог.
Народееее????
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Като сложим Влади ПаневМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеПореден ден скука. Сменят Горанов с Ананиев. Нищо ново под слънцето.
Кога започва ръста?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТърсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТърсиме следващата ракета след ФИБ и Трасе....., преди това ССВ и ХИМ , преди това Фармата и Доверие , преди това Чез , преди това Планината и сие ,преди това Атера и БРЕФ , преди това Албенка и сие
Голема мъка на БФБ е ако стигнете до мнение че е Хиката и Корадо..... сега...?
Коментар
-
ЙОСИФ ДАВИДОВ-
Търсех (нявярно не съвсем професионално) пълния текст на споразумението между лидерите на 27-те страни от тази сутрин. Не го намерих. (Веоятно акредитираните за Съвета журналисти разполагат с пълния текст?)
Така или иначе споразумението трябва да бъде одобрено от Европейския парламент и предполагам, че тези дни ще се появи на неговата страница.
По време на ровенето намерих интересна графика за "ползата от общия европейски пазар".
С данни от 2016 година, Европейската комисия сочи дохода на глава от населението за всяка страна (горната част на графиката) и загубата на всяка държава, ако не участваше в общия пазар.
Коментар
Коментар