If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като всички пазари растат нашият защо изглежда като припикано мушкато?То дали ще си вкараш парите
в Исторически парк или на борсата резултата ще е един и същ,мажоритарите ще ти ги свият.
техническия ми анализ показва, че някъде към третата десетдневка на януари или първата на февруари 50-дневната пълзяща средна при Софикс ще премине над 200-дневната плъзгаща средна .... после обикновенно в един тримесечен период се получава изригването
според мен няма да има никакво значение какви ще са резултатите от изборите ......... избухването при Софка е неизбежно...
И аз мисля че преди изборите трудно ще има сериозно раздвижване на БФБ като цяло..
техническия ми анализ показва, че някъде към третата десетдневка на януари или първата на февруари 50-дневната пълзяща средна при Софикс ще премине над 200-дневната плъзгаща средна .... после обикновенно в един тримесечен период се получава изригването
според мен няма да има никакво значение какви ще са резултатите от изборите ......... избухването при Софка е неизбежно...
И аз мисля че преди изборите трудно ще има сериозно раздвижване на БФБ като цяло.. Ще използвам това време за допълнително структуриране на портфейла и за евентуално нацелване на остриета, които ще направят някакъв възход и преди целия пазар да тръгне.
И аз мисля че преди изборите трудно ще има сериозно раздвижване на БФБ като цяло.. Ще използвам това време за допълнително структуриране на портфейла и за евентуално нацелване на остриета, които ще направят някакъв възход и преди целия пазар да тръгне.
Обратна тяга на БФБ ще има едва април 2021 г. ........ до тогава всичко ще е сякаш, скоро, може, леко мърдане и т.н.
* "Обратна тяга е явление, при което огънят, изпитвайки недостатък на кислород, затихва. След като на мястото попадне свеж въздух обаче (например при отворена врата в помещение), започва мълниеносно взривообразно разширение на огъня."
Коментар